КПК

Перегляд Повної Версії : opel astra g - невдалий досвід

LL205gti
16-05-2014, 15:25
привіт всім.

я хотів би передати вам свій досвід, який зовсім недавно я мав з Opel Astra G 1.4 16v бензин 2001 року ( сім'ї). Все починається? коли під час поїздки з зчіпний пристрій для причепа додається, раптом машина мені abbandon? в дорозі, затих і не хотів знати відродитися. Ви, надія, тільки багато годин, після того, що зробив прийти на допомогу, щоб ти забрав мене додому. "це типова проблема датчика обертів на валу двигуна", - подумала я; отже, було перше, що я спробував замінити, навіть з урахуванням його низької вартості.
Після заміни автомобіль comport? добре протягом деякого часу, але вірно, без попереднього попередження повторював ту ж проблему, залишивши мене на ноги під час інший вихід (на щастя, без причепа, на цей раз). Riportai знову в машині, вдома з "швидку", і я рушила відразу шукаєте проблеми, які, очевидно, не випливає датчика обертів (навіть якщо пу? буває, щоб знайти несправність, навіть новий завод). Отже, я відчув котушка запалювання нова, враховуючи, що я кожен раз в хід 3-включень, незважаючи на всі свічки були нові! нічого не робити, проблема не обумовлена, ні від котушки.

Моє терпіння було дійсно поставлений на випробування! я помітив, що коли машина не віддавав в мото не чув шум насоса бензин включений, тому я вирішила спробувати один б / у, але речі не покращилися! Кулі розміром з будинок (точніше замок) я не втратив свідомості і почав думати помилки в подальшому: раніше я був не дуже впевнений у цій дорозі, так? я думав, що це не сумісно з проблемою, так і спорадичні!
Я помітив, що коли машина була в блоці, навіть включення примусової діагностика могла змусити включити бензонасос! була саме проблема в блоці управління!! Ідея замінити його мені не пройти? навіть трохи для виду, враховуючи їх непомірну ціну, яка перевищує вартість автомобіля! Але проблема пішла вирішена: я знайшов схему, мені його вивчив і знайшов рішення! я підключив включення насоса (працює, провід) - маса, так що зараз не буде більше? управляється від ебу, а безпосередньо від щитка, з позитвом!
я прекрасно знаю, що це рішення різкі і з точки зору також може бути небезпечною, так? не буде більше? відірваний від вимикача за інерцією безпеки, але все ж краще, ніж міняти ебу!
Це був поганий досвід, з якого я щасливий, що зумів вийти!

я не знаю, якщо хтось із вас ? ніколи не сталося подібний досвід.

я б, однак, знати, що, чорт візьми, відбувається з ебу в цих випадках! як ніколи не веде себе так? від чого відбувається проблема, і в яких ситуаціях виникає? хто вже мав подібний досвід, як ви ? вів себе?
чекаю ваші відповіді для порівняння!

ПРИВІТ ПРИВІТ

beppe.c
16-05-2014, 22:13
ви перевірили, якщо приходить сигнал на реле " насос?

crteam
16-05-2014, 22:43
деньок джо.c чому? якщо сигнал надходить пу? бути проблема, запобіжник або реле.якщо він не приходить, controllareil провід від блоку керування до рел?.якщо провід, і добре відкрити блок і перевірити зварні шви

beppe.c
17-05-2014, 01:07
деньок джо.c чому? якщо сигнал надходить пу? бути проблема, запобіжник або реле.якщо він не приходить, controllareil провід від блоку керування до рел?.якщо провід, і добре відкрити блок і перевірити зварні шви

додам, що якщо не зварних швів буде транзистора.

LL205gti
17-05-2014, 10:01
я замінив реле і запобіжники в свій час...не змінюється? нічого. була саме проблема в ебу, який не міг в деяких випадках, щоб дати імпульс до relais!
ще раз, я не могла з запуску примусового діагноз!!!

beppe.c, що зварних швів і, що транзистор ви говорите?

beppe.c
17-05-2014, 13:52
транзистор пуск насоса,спробуйте повторити зварних швів гребінь і гребінь на транзисторі.

LL205gti
17-05-2014, 15:55
отже, як всередині ебу, чи де?

beppe.c
17-05-2014, 19:33
всередині dell ecu.а я перше, що б я зробив ? знайдіть pin ecu, де він робить роботу насоса,я якщо йде сигнал,якщо не йде то проблема ? в ecu.а якщо йде, то controllerei всі з'єднання в rel?' і rel? ж.якщо сигнал надходить в rel? то проблема полягає li' (проблема з харчуванням або масою або вихід же.

LL205gti
18-05-2014, 10:13
я вже перевірив все, що ви сказали. Порту-relais здорові, двері-запобіжники здорові, реле і запобіжники я замінив їх! факт ? що тільки не приходить сигнал з ecu пін, спеціаліст. для цього я зробив міст (негативний), реле насоса!

однак я не експерт: я віддав би йому якусь пораду, щоб визнати це подобається?

Зак
18-05-2014, 12:39
Я настійно рекомендую вирішити проблему таким чином, щоб налаштувати і активувати, так " датчик безпеки в разі зіткнення. я друзів (3) і не більше? тут з нами саме з цієї причини,це безпека ваша та членів вашої сім'ї/друзів

Зак
18-05-2014, 12:41
однак, ви можете перевірити свій датчик безпеки і подивитися, якщо і включена, та/або якщо він працює ? припинено

LL205gti
18-05-2014, 15:32
мені шкода ваших друзів, спасибі за пораду, ви мене переконали ще більше? вирішити цю проблему!
проблема полягає не у вимикачі за інерцією, але ? саме в ****llo управління. сподіваюся, не доведеться замінити...

faberecu
18-05-2014, 20:40
скажи нам, що ecu ? може бути, я можу допомогти вам для ремонту