КПК

Перегляд Повної Версії : Scodifica EDC16C39

ducati83
Всім привіт, хлопці, я намагаюся зробити scodifica для edc16c39 dobl?, ? як з тільки що meucci обробляємо файл flash не йде.....у мене тільки сумніви:va стаккато в іммо?

legendaryslave
пам'ятайте, здається,' подивитися, якщо він працює, це рішення

ducati83
дякую, завтра спробує? і ви знаєте,....єдине, що...immo слід мати нападу або стаккато?
ще раз спасибі...

Backgroop
дякую, завтра спробує? і ви знаєте,....єдине, що...immo слід мати нападу або стаккато?
ще раз спасибі...

ви можете залишити напали..

ducati83
дуже дякую.....

legendaryslave
ще раз спасибі...

у вас немає тіла в цьому випадку нічого не чіпайте, якщо у вас коробка черзі, але я не думаю, що ви також можете видалити

ducati83
ок, все зробив, дякую....але ви можете? рішення контрольна лампа горить?

blackwolf76

ducati83
хм, було б не погано...так тепер іммо не з'? більш

legendaryslave
ви кажете мені, dtc, що вам залишається в пам'яті

ducati83
привіт, вибачте за запізнення, але дякую, добре...для шпигуна, помилок немає, тому...я відкрив картину і зняв led....я зробив це раніше...так добре, дорівнює...

legendaryslave
28-05-2014, 13:24
привіт, вибачте за запізнення, але дякую, добре...для шпигуна, помилок немає, тому...я відкрив картину і зняв led....я зробив це раніше...так добре, дорівнює...
потім ви використовували мій файл ?

ducati83
ви, що тоді ? файл, який також робить ecuvonix і meucci...завжди горить...не ? тому, мабуть, для виключення в електронному вигляді....
дякую тобі ще...

msport (exil77grande)
але врешті-решт, dtc, яка була?

gick
Добрий ранок, як ви думаєте, щось подібне ви можете зробити це на iveco daily?

Andrea1
Ймовірно, так, але я думав, що для scodificare ці ecu, ви повинні прочитати 95640. Ви можете зробити це в entrembi шляху?