КПК

Перегляд Повної Версії : сумніви, обсяг вприскування alfa 147 JTD

фабіо
15-05-2014, 00:04
привіт, хлопці, я хотів запитати, до того, скільки мм3 палива я можу надати на alfa 147 JTD 115cv такі зміни :
EGR off карту з фланцем;
видалення kat ;
водостічна труба;
все інше оригінал.
до цього моменту, я прибув, надати 90mm3 з використанням картки в цій модифікації (перевірено з ***********),я хотів би знати, до скільки я можу себе ...дякую

манро
15-05-2014, 21:09
що форсунки гори? зрозуміло, як нумерація bosch.....

фабіо
15-05-2014, 21:21
Тоді я можу читати це 0445110.... 119 деякі цифри їх не можу читати..... гаразд ?

манро
15-05-2014, 22:34
ви цифри справедливі..гори 119...
в залежності від налаштування внутрішньої форсунок ці 1350 бар rail течуть між 110 і 115 мм3 дизельного палива....
потім до цієї прес-rail ліміт, який ви можете привнести в quatita вони 110-115 мм3 дизельного палива....

фабіо
15-05-2014, 22:42
Ідеально... Я повинен збільшити тиск в магістралі Rail, щоб надати більше? з турбо-орі? Або я зосереджуюсь на тому справа?? Дякуємо за наявності

манро
15-05-2014, 22:56
ви повинні побачити з цієї суми скільки ? довго ваші пластикові...
за 10? від пмс ви знаходитесь в пост-згоряння, отже, у вас так багато диму та багато тепла....
потім, щоб надати цій суми, залишаючись протягом цього "тимчасові" у вас є 3 дороги...
1) збільшити rail...але в будь-якому випадку у вас є певний ліміт, як насос, так і низьке, що високий тиск...
2) можна трохи збільшити авансові платежі, щоб спробувати "giostrarti" уприскування...але тобі не раджу, бо якщо пізнання може зробити шкоду....
3) і це вам настійно рекомендую, ви можете встановити форсунки, найбільші, що він-єдиний, "тимчасові" дозволяють вводити великі iq, не вдаючись в пост згоряння...

фабіо
15-05-2014, 23:21
Сісі знав, gi? з цих варіантів.... Я хотів би знати, якщо 1.5 бар тиску турбо cn відносна кількість? повітря, введений в камеру згоряння встигаю спалити-й? 110 мм 3, або їсти хоче-й? повітря і, отже, turbo-й? великий.... Потім curiosit? : коли я йду в пост згоряння я отримую ті scoppietti вихлопних? І ефект, який мене завжди приваблював, але я не розумію l Entit?.... Ще раз спасибі

манро
15-05-2014, 23:32
щоб знати, скільки повітря st? при всмоктуванні в двигун, і турбо,і відповідно, скільки дизельного палива можна спалити, потрібно зробити журнал і побачити maf(датчик витрати повітря) на 1,5 boost, скільки повітря вони при всмоктуванні.....від їх, то ви зробите відносини стехиометрической щодо(тому що є інші змінні в грі, типу температура,вологість повітря та ін), які впливають на кінцевий результат, але ми говоримо, що так роблять, ви швидко досить правдиво ситуацію...
після згоряння не scoppietti вихлопних газів, а ? дизель незгорілого, що не будучи в змозі спалити всі в камері згоряння через уприскування занадто довгий продовжити її горіння за межами патронника у випускних колекторів і турбіни, у результаті чого дим і тепло і зірки...і стан, слід уникати, як чуми, для дизельних двигунів, тому що рівносильно грі двигун в найкоротші терміни....
якщо ви монтуєте манометр rgt ви побачите, що чим більше диму, тим більше що температура вихлопних газів і, отже, згоряння мають високі....усі c'? межа...

фабіо
15-05-2014, 23:48

hftdelta
16-05-2014, 18:23
Здрастуйте, Фабіо вибачте за питання, але змушує scoppietti вихлопних газів? мені здається, пу дивно для дизеля! як правило, здійснюється на бензин turbo!!:)

фабіо
16-05-2014, 18:33
Дев'ятий мені ніби назад...? я бачив тих, хто може зробити це на дизель, і я хотів би знати, як це було і за яким принципом будуть поза scoppietti

манро
18-05-2014, 16:30
у scoppietti приходять, коли ви дієте на карту "забираючи і повертаючи" швидко дизельного палива на певну кількість обертів...
як правило, він діє на обмежувачем крутного моменту на осі обертання...
? бажаю вам пу? також опустіть обмежувач оборотів і відповідний лічильник обертів, що від золота були встановлені дуже високі...типу, 6000 об / хв.....щоб отримати той самий ефект....
знайте, що? що це "хореографія" не потрібно нічого, і навпаки, і навіть швидше шкідливо, особливо для поширення...

фабіо
18-05-2014, 17:31
Спасибі монро за те, що мені говорите, але я трохи igniorantello, і я не можу зрозуміти ваші поради.... Для " діяти на обмежувач крутного моменту" ви маєте на увазі знизити b. p. Оборотів до 5000, наприклад? Що ж стосується обмежувача оборотів я не знаю, де ви знаходитесь :D

манро
18-05-2014, 20:30
задаються два останніх bp обертів двигуна на близькій відстані між ними es 5000>5010 обертів....
таким чином, що ecu не має можливість інтерполювати обертання, між ними і повинен скоротити дизель швидко...
у той же час в обмежувач правда!!!! до 5000 оборотів від усього дизельного палива, що ви хочете дати 5010 від 0 дизель
як правило, обмежувач для досягнення цього ефекту треба робити в команді..

фабіо
18-05-2014, 20:48
Спасибі 1000... Я обмежувач, я тримаю його на gi? зроблено в команді, так що я на місці.... Не знаю, як подякувати вам, що ви були найдорожчими