Прагляд Поўнай Версіі : павелічэнне колькасці абаротаў рухавіка на халастым ходу edc15 c7
прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, калі ? можаце павялічыць колькасць абаротаў рухавіка, калі працуе на халастым ходу. калі вы можаце даць мне адрас, дзе змяніць ? дзякуй
калі вы не прыкладзеце файл, я сумняваюся, што вы маглі б даць адрас, каб падняць як мінімум...
Прабачце... Гэты файл знаходзіцца ў базе дадзеных, і ? тое alfa 147 jtd 115 л. с. 488-116 калі вам патрэбна мая!!!! мне яго скажыце і я прыкладаю... Цяпер я не дома, і я не магу.... Дзякуй
0782D6 ? 850 абаротаў можна павялічыць, як вам трэба...
яму абаротаў халастога ходу папярэдніх адрас паведамлялася, у залежнасці ад тэмпературы вонкавага паветра...
прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, калі ? можаце павялічыць колькасць абаротаў рухавіка, калі працуе на халастым ходу. калі вы можаце даць мне адрас, дзе змяніць ? дзякуй
Чаму? вы хочаце падняць мінімум?
чаму? на халастых рухавік робіць занадта шмат шуму, а з-за счаплення, што хутка трэба мяняць..., а затым падняўшы трохі абароты мінімальныя пазбягаю чуць шум, чаму? я заўважыў, што ў 900 - 950 абаротаў гукі знікаюць
Ці ведаеце вы, што павышэнне мінімальнай ўстаяце таксама расход паліва і не?
cinqueturbo
18-05-2014, 13:24
чаму? на халастых рухавік робіць занадта шмат шуму, а з-за счаплення, што хутка трэба мяняць..., а затым падняўшы трохі абароты мінімальныя пазбягаю чуць шум, чаму? я заўважыў, што ў 900 - 950 абаротаў гукі знікаюць
Зрабіце так жа.. ці зроблены розныя стілус 115cv, што вы allentavano ўсе дзверы, каб вібрацыі да мінімуму..:p
Так ? тое, што вы не вар'ят.... Вы можаце сказаць мне, ты колькі колаў вы паклалі, каб не адчуваць вібрацыі? Дзякуй
Ці ведаеце вы, што павышэнне мінімальнай ўстаяце таксама расход паліва і не?
рухавік 1.9 дызель спажывае на халастым 850 абаротаў, што-то накшталт 5-6 міліграмаў дызель....
падняўшы абароты халастога ходу 100-150, па-твойму, энергаспажыванне больш, чым у пу? мець і так? контрпрадуктыўна шмат, каб рэкамендаваць змены?
cinqueturbo
18-05-2014, 18:50
Так ? тое, што вы не вар'ят.... Вы можаце сказаць мне, ты колькі колаў вы паклалі, каб не адчуваць вібрацыі? Дзякуй
Вы робіце, калі не жадаюць марнаваць грошы..
s? абмен, падтрымлівае і органы рэмень і махавік шум знікае, ва ўсякім выпадку..
як правіла, у 900giri gi? знікалі выпрабаванні з паскаральнікам і дыягназ і так разумееце...
Я ведаю, што шум знікае, змяняецца, кавалкі, але зараз, не ? проста час марнаваць ўсе гэтыя грошы і бачыў, што вы можаце? прамакніце бясплатна адзін робіць.... І відавочна, што толькі будзе? сколкава? cambiero ўсе
0782D6 ? 850 абаротаў можна павялічыць, як вам трэба...
яму абаротаў халастога ходу папярэдніх адрас паведамлялася, у залежнасці ад тэмпературы вонкавага паветра...
манро, я зрабіў змяненне, паказаным вамі, але гэта працуе, толькі калі машына ? халодная, як толькі выграваецца абароты вяртаюцца нізкія...тым не менш іншыя значэння гэтай карты-гэта ўсе вышэй .. ***** і ? можна ?
вы павінны мяне бачыць, ваша змена...
7924
вось файл, які я мантую у цяперашні час, калі мы яму зірнуць увогуле, я за вялікае калі ласка :)
карту ў s? ? dicutibile не таму, што ? зроблена дрэнна,наадварот, але за тое, што з турбіны і счаплення сцек ўсе, то дызель для мяне ? так....сумнеўныя яны таксама час ўпырску....часткі змяніць практычна да мінімуму cio? прыкладна ў 200 бар, калі на халастым ходу гэтыя машыны вагаецца ў межах 280-300bar, верагодна, вашу праблему з мінімальнымі пу? быць звязана таксама і гэта факт...акрамя таго, вось press rail заўседы ў наш час ўпырску, яго можна адаптаваць да вашай новай запыце press rail интерполируя час з гэтым ціск....іншыя рэчы, прыйдзецца пераўсталяваць ў любым выпадку...тыпу вось абмежавальніка дыму, што мне не прыходзіць у тыя мг ўсмоктваецца, таму што ў карту c'? адзін абмежавальнік всасываемого паветра ад maf.....акрамя таго, для мінімуму я бачыў, што ў вас павялічваецца толькі 75 колаў? затым вы змянілі некаторыя карты, звязаныя з укараненнем дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы....памятаеце, што ecu пастаянна интерполирует усе параметры, унутраныя і знешнія autoadattarsi найлепшым чынам менавіта для сябе...
у любым выпадку праблема вашага няўстойлівыя абарачэнні халастога ходу, нават пасля змены да мінімуму, што вяртаецца ori гарачай пу? быць звязана з датчыкам тэмпературы рухавіка або немагчымасць кампенсацыі на инжекторах....пераканайцеся, што ўсе працуе правільна...калі фарсункі corregono больш ці менш 5mm3 пайшлі....таксама кантралюе тэмпературу asirata via maf.. што таксама ўплывае на мінімальны...
Ок, заўтра я раблю часопіс, і вы ведаеце, што тычыцца абмежавальнік maf.. Калі я магу атрымаць, каб высмактаць 1500? Таксама, чаму? часопіс, што я рабіў у апошні час, я не далека ад гэтага значэння... За астатнія парады, якія вы мне далі правядзе працы? палепшыць карту.... Дзякуй
прывітанне манро, сення я зрабіў часопіс з *********** і калі я паспрабаваў прачытаць карэкцыі фарсунак поле засталося пустым, на ўсе 4 фарсункі, тэмпературу паветра ? 51-52 градусаў(рухавік 90?) .. ***** unque калі я рабіў часопіс, я заўважыў, што аўтамабіль стаяў на 925 абаротаў, калі тэмпературу паветра было 51? і сыходзіць да 850 абаротаў з 52?,адзін раз ўпалі абароты, рухавік я выключыў яго і павярнуўся на адразу, і абароты вярнуліся на 925 ...не разумею-й? нічога ...у любым выпадку я паспрабаваў вярнуць ori карты абароты нізкія, але ен не працуе, месца файла
7935
але 51 градусаў тэмпература паветра ў калектар?? ці тэмпература всасываемого паветра ад maf??
у любым выпадку ў вас есць выпраўленне на мінімальных абаротах ад тэмпературы паветра....
вы ўвайшлі ў сістэму, колькі мг паветра прыкладна такое ж, як у столь??
Вы імкнуся 1370 мг паветра, але мне ўдалося выцягнуць толькі да трэцяй перадачы, чаму? тут, на вуліцах, рабіць гэта варта.... Што тычыцца тэмпературы, я не ведаю, сказаць вам, чаму? мне не здаецца, што *********** кажа, што калі ? maf або калектар.... Ці можаце вы паведаміць мне, якія іншыя карты вярнуць крычы, каб зрабіць які-небудзь тэст?
я б парэкамендаваў вам паставіць ori ўсей ecu і максімум пакінуць толькі мінімум, павялічыць, каб убачыць, калі дэфект не ўдаецца ліквідаваць або менш нават у гэтым выпадку...
калі ? cos? дэфект і прыпісаць да якой-то датчык прывязаны да тэмпературы паветра..і праверыць, ці, калі і тое, што ўсмоктваецца праз maf або IAT
я зрабіў часопіс, і я заўважыў, што абароты ўпалі, калі ? ўздым тэмпературы дызель ...прыкладаю экран
7967
я перарабіў лог карту на врі і толькі пра змененых і праблема застаецца....акрамя таго, змяненне абаротаў на гэты раз я, здаецца, залежыць ад temp дызель, таму што абароты ўпалі да тэмпературы адрозніваецца ад першага часопіса ...прыкладаю excel файлаў часопіса
7968
Мне ніхто не можа? дапамагчы? Я да гэтага часу не вырашана гэтая праблема... меры змяняецца ў розных сітуацыях і я не разумею, якая праблема, нават з картай на врі
Ank'я зрабіў тое ж, што і пасля мінімуму падае
Я знайшоў рашэнне некаторы час таму, адказ знайсці легка, маючы damos... як Толькі я даю біт змяніць
добры дзень усе, прабачце за час, якое мне спатрэбілася , аднак я вырашыў, змяніўшы 2 біта, якія знаходзяцца па адрасах 0782D6 і 071CDE ...то па гэтых адрасах вы знойдзеце значэнне 850 у дзесятковай сістэме, калі не памыляюся , іх змененыя значэння, што вам трэба (я іх месі 925 ) і вы скончылі ...можа быць, калі паставіць гэтыя адрасы вы не знойдзеце адразу значэнне 850 за пытанне зрушэння, якое змяняецца ад праграмнага забеспячэння , калі вы не знойдзеце адразу значэнне, вы знойдзеце, або незадоўга да або неўзабаве пасля я ... спадзяюся, што дапамога