КПК

Перегляд Повної Версії : Група fiat 1.3 mjt і не тільки, яку мастило використовувати для поршневими супортами розсувні

pabloescobar
14-05-2014, 16:40
Я був у fiat, renault і citroen, але ніхто мені не змогла сказати, яку використовують мастило в поршневими супортами розсувні плоскогубці.
Що бас має гумові всередині, що потрібно не шуміти, а ? змащувати жиру білий, який витримує високі температури і в той же час не псує гуму.

Дякую

bytebyte
14-05-2014, 19:06
не ? те, літієва?

Зак
14-05-2014, 21:44
силіконова змазка для високих температур 300? допомагає зберегти характеристики гумові сильфони,змащує поршень , і-і грязевідталкуючи покриття

giuseppeturbo
14-05-2014, 21:48
я, як правило, я знайшов його в повний комплект з ganaasce , знаходиться в tubettini маленькі і має консистенцію типу гелю bendix

манро
14-05-2014, 22:16
я використовую звичайний жир, чорний для шрусов....

Зак
14-05-2014, 22:42

навіть те, гаразд? поки сильфони є працездатними,інакше веде себе ще гірше, тому що накопичується кількість " більше бруду, що робить місити letteralmete тому й самі "липкість"

admin
14-05-2014, 23:28

Також я використовую жир, чорний для швів

Gheroppa
15-05-2014, 18:37
Якщо електроніки не дуже багато знаю чи можу я? сказати що-то в плані гальмівних систем, lavorandoci всередині понад 20 років, Зак досягла в повному обсязі, мастило силіконовий для високих температурах, часу використовувалася марка Molykote, що тепер приходить, приходить, я кажу для групи fiat, в тому числі в промисловості транспортного засобу, ommerciali, nireto (Nissan, Toyota, Renault), mercedes і maserati (у цьому разі гальмо ? тільки на стоянці) slo Ford використовував жир spceiale прикрашений мідної пастою.
P. S. ви Не повинні заповнити сильфон але насправді, використовувати з parsomonia, в комплект запасних колодок (Ate, FGA) знаходиться регулярно в невеликий контейнер пластиковий прямокутний з graso, що потрібно (і вони повинні заздалегідь).
В кінці роботи В процесі промислового обприскувати рясно, один силіконовий спрей на зовнішню сторону гуми знизу, але виявилося, що ще потрібно, er впоратися з термін зберігання компонента або частково зібраному вигляді, щиро вірю, що важко дуже мало tr

pabloescobar
15-05-2014, 18:44
Для механіків, які використовують жир, чорний повертайтеся на ті машини і постарайтеся зняти ці поршня тепер, чому? вони будуть прив'язані, як якщо б вони були не зварні, тому колодки не повертаються-й? назад вони можуть пошкодити корпус монітора, причому останні і диски. Зак, будь ласка, я могли б ви дати характеристики, що жир, який ви процитували

Дякую

Gheroppa
15-05-2014, 18:45

...мало лікування, так зроблено на середині зверненні.

P. s. У якості інформації, жир ? те ж, що знаходиться і що відбувається відновлений, між пластини, плити і край щелепи, тобто там, де щелепи смуга в його природний хід роботи і де часто на авто за 100 з гаком Км ми знаходимо cndensato в raggine бруду, пилу сегмент, який блокує робив губки, portanto споживання швидко інший (для тих, хто знає що паро, зависає середнього і їсть основна).

Gheroppa
15-05-2014, 18:56
Для механіків, які використовують жир, чорний повертайтеся на ті машини і постарайтеся зняти ці поршня тепер, чому? вони будуть прив'язані, як якщо б вони були не зварні, тому колодки не повертаються-й? назад вони можуть пошкодити корпус монітора, причому останні і диски. Зак, будь ласка, я могли б ви дати характеристики, що жир, який ви процитували

Дякую

В теорії, навесні torsion, або іншої системи нагадаємо, губок ? вивчав, щоб перешкодити силі приблизно 45кг (в середньому, то є різні розміри і силу, зміни, заходи, як і раніше, пов'язаних з дюйм, 180 188 203 228 ectc) menrte, якщо він застряг поршень в циліндр невелика внутрішня пружина чинить опір кілька Кг, але якщо залишається заблокованою у наполегливі пружини torsion, або іншої системи нагадаємо, щелепи sietema речі, якщо rsta заблокований повернулася( як правило, на системи з тб LFM порятунок або ярмо, нерегулярно) при гальмуванні чутний клац клац поршня, що частина бомба і мідії на голову, щелепи, це призводить до витрати швидко і головки поршня, що сучасні авто (від 10 років і тут) ? часто в сплав алюмінію.
між іншим, жир конкретне ? вишуканий, покласти жир з домішок означає, засудити на смерть, поверхні, циліндр/поршень.

franco1971
15-05-2014, 20:33
Я перероблено кілька супорти гальм, але після ретельного очищення ремонт, поршень, lubrificandolo з маслом гальма і у мене ніколи не було жодних проблем.

Зак
15-05-2014, 20:57
Я перероблено кілька супорти гальм, але після ретельного очищення ремонт, поршень, lubrificandolo з маслом гальма і у мене ніколи не було жодних проблем.

не зрозумійте мене неправильно франк,але це було рішення, яке було прийнято кілька років тому, і що ви можете використовувати на авто давно,це було чудове рішення. але кліщі сучасні не працює добре, тому що змінилися матеріали, які використовують для поршневими супортами,шини, які використовують сильфони,навіть пилу не більше одного рахунку-фактури і якості сучасних....

РТР
15-05-2014, 21:47
силіконова змазка і перейти тихий...

franco1971
15-05-2014, 21:59
не зрозумійте мене неправильно франк,але це було рішення, яке було прийнято кілька років тому, і що ви можете використовувати на авто давно,це було чудове рішення. але кліщі сучасні не працює добре, тому що змінилися матеріали, які використовують для поршневими супортами,шини, які використовують сильфони,навіть пилу не більше одного рахунку-фактури і якості сучасних....

до причини, зак, але я особисто ніколи не мав жодних проблем, може прийняти цей метод, безумовно, з допомогою спеціальних коштів, і це завжди краще

Gheroppa
15-05-2014, 22:05

checchitotiralaleva
22-05-2014, 09:27
За кілька кліщів, я ознайомився... Але сало кремнію я завжди знаходив в комплект поставки! У кількість? gi? козочки

Зак
22-05-2014, 09:35
Для механіків, які використовують жир, чорний повертайтеся на ті машини і постарайтеся зняти ці поршня тепер, чому? вони будуть прив'язані, як якщо б вони були не зварні, тому колодки не повертаються-й? назад вони можуть пошкодити корпус монітора, причому останні і диски. Зак, будь ласка, я могли б ви дати характеристики, що жир, який ви процитували, Спасибі

я використовую тюбик в cfg варто 7/10 євро, якщо він використовує дуже мало і триває все життя.....

Зак
22-05-2014, 09:53
однак існує багато марок,також wurth робить це добре,важливо і має опір температури не менше 200?c ,ti diro' більше' існують і моделі цей тип жиру з текстурами змінних для диференціальних,звичайно, і речі з гонки...

checchitotiralaleva
22-05-2014, 12:00
Тільки для інформації, я ніколи не використовувати на поршень супорта саме, чому? я завжди використовував мастило з комплекту, але ви можете використовувати пасту з міді, можливо?
Я цієї користуюся для ув'язнених колекторів, для опори колеса...

cinqueturbo
22-05-2014, 13:14
Тільки для інформації, я ніколи не використовувати на поршень супорта саме, чому? я завжди використовував мастило з комплекту, але ви можете використовувати пасту з міді, можливо?

Буде в порядку, то і t? згадано..
я, однак, використовую білий жир не пам'ятаю, специфікації і ім'я
може бути, і захисту або щось в цьому роді..
спеціально для шарніри, троси, кабелі, поршневі пальці, поршневі кільця прокрутки..

checchitotiralaleva
23-05-2014, 22:31
Приємно чути!!! Якщо в один прекрасний день я приїхав, комплект, без жиру!

Привіт, всі

Зак
24-05-2014, 13:52

насправді не добре мідної пастою

doom78
27-05-2014, 23:16
Для пружин штирів або пластин ми використовуємо мастила високотемпературні на основі "кераміка". Для поршня і ущільнення різних використовуємо силіконового жиру.