КПК

Перегляд Повної Версії : Думка обладнання

Marcuc
13-05-2014, 17:58
Привіт всім вам.
я хотів би знати, якщо ви могли б дати мені поради про те, які attrazzatura купити.
Чесно кажучи, я думала, Kess-v2-K-tag, galletto v53 і BDM..
як ви думаєте, що ви думаєте? спасибі за будь-які поради

Backgroop
13-05-2014, 18:12
Здравствуйте, Я вам рекомендую Kess v2 і k-tag півник залиш його стояти-й? складно.. ці два засоби покривають приблизно 95% автомобілів, що перебувають в обігу, спробуйте зв'язатися із Admin, безумовно, їх отримають рішення для вас.

Marcuc
13-05-2014, 18:17
Здравствуйте, Я вам рекомендую Kess v2 і k-tag півник залиш його стояти-й? складно.. ці два засоби покривають приблизно 95% автомобілів, що перебувають в обігу, спробуйте зв'язатися із Admin, безумовно, їх отримають рішення для вас.

спасибі.., щоб зв'язатися з ними і запитати поради Адміністратора, як це зробити?

giarras
13-05-2014, 20:59
рада, що ви дали раніше ? правильно я теж думаю, що такі інструменти, як ти в топ, зв'яжіться з нашими Адміністратора, які зможуть порадити і, можливо, направити вас x можливої покупки:
info*professionalchiptuning.net

Зак
13-05-2014, 21:28

Дуже добре,відповідь я забрав деякі сумніви, які я

giuseppeturbo
15-05-2014, 17:29
відмінний вибір

Marcuc
18-05-2014, 20:39

у BDM, то не ? indispensbile?

LL205gti
18-05-2014, 21:09
привіт, хлопці, тема мене цікавить. Решта 5%, не ? можна зробити, що авто йде мова? приведіть в рух рукоятку потужності я маю на увазі, я не закликаю докладний список!

Backgroop
18-05-2014, 21:11
у BDM, то не ? indispensbile?
ви можете взяти BDM 100 знаходитесь на трохи.. але для початку, якщо у вас не великий досвід, апріорі, навпаки, я настійно рекомендую
зробити, звичайно, якщо ви хочете почати серйозно працювати, принаймні, тоді у вас буде чітке уявлення

Marcuc
18-05-2014, 22:33
ви можете взяти BDM 100 знаходитесь на трохи.. але для початку, якщо у вас не великий досвід, апріорі, навпаки, я настійно рекомендую
зробити, звичайно, якщо ви хочете почати серйозно працювати, принаймні, тоді у вас буде чітке уявлення

насправді.. єдина проблема ? що я ще не знаю, до кого звернутися..може порадьте, хто може seriamentefare курси?

Backgroop
18-05-2014, 23:16
info*professionalchiptuning.net

Зверніться до admin них дуже професійні ви покладете згоден звичайно

Marcuc
21-05-2014, 20:15
хлопці, ви вже мали досвід роботи з mpps V16?

everyname
27-05-2014, 00:39
хлопці, ви вже мали досвід роботи з mpps V16?

я використовую v13.02, я випадково пару авто, що ця версія не читає, тому я спробував v16...результат, не закон, навіть не це.
Замість auto v13 закону зчитуються також від v16, і два файлу однакові.
Ви потрапите авто, що версія закону, а інший-ні?

Marcuc
27-05-2014, 18:45
я використовую v13.02, я випадково пару авто, що ця версія не читає, тому я спробував v16...результат, не закон, навіть не це.
Замість auto v13 закону зчитуються також від v16, і два файлу однакові.
Ви потрапите авто, що версія закону, а інший-ні?

я щиро використовую v13, як ти
я вирішив, що не візьму більше? mpps але я йду на інші інтерфейси

everyname
27-05-2014, 20:19
я щиро використовую v13, як ти
я вирішив, що не візьму більше? mpps але я йду на інші інтерфейси

Завжди говорите інтерфейси, які працюють через OBD?

Marcuc
27-05-2014, 21:18
Завжди говорите інтерфейси, які працюють через OBD?

я хочу взяти kess v2 для бд і k-tag

everyname
28-05-2014, 10:05
я хочу взяти kess v2 для бд і k-tag

Ви, ? ще в поєднанні дуже широке поширення. Півень v54, а? Я читав-й? пост, в якому говориться, що ? pi? важко використовувати..

Exelion1986
28-05-2014, 12:13
півень v54 у мене в руках менше ніж через тиждень, але мені не здається настільки складним у використанні...? у мене немає досвіду роботи з іншими інтерфейсами, отже, не можу зробити порівняння
c'? добре, що з цим інтерфейсом у вас всі функції в одному, і в основному встановлюється на win 7 64 біт з першого пострілу

everyname
28-05-2014, 20:03
півень v54 у мене в руках менше ніж через тиждень, але мені не здається настільки складним у використанні...? у мене немає досвіду роботи з іншими інтерфейсами, отже, не можу зробити порівняння
c'? добре, що з цим інтерфейсом у вас всі функції в одному, і в основному встановлюється на win 7 64 біт з першого пострілу

Відмінний я б сказав. Як ніколи кроків у kessv2 коли ви півень, c'? те, що ви не можете робити або ? щоб спробувати інший інтерфейс?

Exelion1986
28-05-2014, 20:08
ні ? був Marcuc сказати, що хоче взяти kess...
для мене це нормально півень зараз, потім, завтра, chiss

Marcuc
28-05-2014, 22:02
Ви, ? ще в поєднанні дуже широке поширення. Півень v54, а? Я читав-й? пост, в якому говориться, що ? pi? важко використовувати..

півень v54 кажуть, що це пі? просто v53, але від цього не краще..я ніколи не використовував..
я залишаю судити ай пі? експерти

everyname
29-05-2014, 08:52
ні ? був Marcuc сказати, що хоче взяти kess...
для мене це нормально півень зараз, потім, завтра, chiss?

oopsss! З Півень можете працювати через OBD, послідовний у школі і блок управління відкритим?

ake85
18-09-2014, 21:37
Привіт я теж купив v54 кілька днів, і для тих, хто, як я, що він завжди зчитується через послідовний порт я повинен сказати, що ? гарний безлад насправді багато проводів і не розумію нічого...хто може? рекомендую також практики або курс для того, щоб ознайомитися з показаннями до школи? дякую

warhead
19-09-2014, 00:23
Привіт я теж купив v54 кілька днів, і для тих, хто, як я, що він завжди зчитується через послідовний порт я повинен сказати, що ? гарний безлад насправді багато проводів і не розумію нічого...хто може? рекомендую також практики або курс для того, щоб ознайомитися з показаннями до школи? дякую

ви дали керівництву, що c'? разом з півня??

ake85
19-09-2014, 07:37
привіт, так я читав довідку, але не всі зображення, як зібрати всі компоненти, а потім для тих, хто, як, що ? перший час використання півень не ? просто...я б з повного образу

Exelion1986
19-09-2014, 08:52
що не так ? ясно, зокрема?
тоді я вам раджу купити dima bdm, що уникає вас багато зварних швів

ake85
19-09-2014, 09:38
діма його вже? розетки і мені приходить понеділка?..тоді на керівництво мені каже підключіть роз'єм USB до півнику 4, кабель BDM і досі є, то пізно подавати з джек так accender? червоний світлодіод( ? тут я блок)...це джек, я думаю, я зрозумів, якою, але, щоб привести його в дію в 12volt потрібен адаптер...потім мені показано зображення, як зібрати адаптер CMD...одна частина мене говорить, підключити до прес CMD, розмір спортивної (не знаю, що каже), а потім з іншого боку годувати провід з перемикачем на 12volt...ми говоримо тільки ECU BOSCH

Exelion1986
19-09-2014, 11:19
розмір спорт ? виробник дімі, він говорить, що якщо ви маєте один з цих ви можете використовувати його
я вважаю, що ви взяли той, оргскло, які, в будь-якому випадку, це добре, з galletto
блок живлення потрібно купувати окремо, коштує близько 10 €, і потім я сказав би придбати, навіть одне рознімання "мама" типу, що c'? в кабель для бош, той, білий, так сказати
bosch я ще не зроблені, але особисто харчування через джек, я ніколи не дата, завжди тільки до гнізда, що я сказав раніше, і спалахує червоний ? завжди включений, також cos

ake85
19-09-2014, 11:30
точно я купив шаблон з оргскла з різними schedini пружини і мені не потрібно робити ніякої пайки...роз'єм бачив, зараз мені не вистачає тільки блока живлення, і тоді я готовий...насправді дар? струму не той джек, мені здається, краще для мене...потім ми з цим впоратися? знати, коли спробує? їх читати спасибі

ugoboss
19-09-2014, 12:44
розмір спорт ? виробник дімі, він говорить, що якщо ви маєте один з цих ви можете використовувати його
я вважаю, що ви взяли той, оргскло, які, в будь-якому випадку, це добре, з galletto
блок живлення потрібно купувати окремо, коштує близько 10 €, і потім я сказав би придбати, навіть одне рознімання "мама" типу, що c'? в кабель для бош, той, білий, так сказати
bosch я ще не зроблені, але особисто харчування через джек, я ніколи не дата, завжди тільки до гнізда, що я сказав раніше, і спалахує червоний ? завжди включений, також cos?

назвати розмір спорт "виробник dime" ? неправильно і днів ? компанія, яка виробляє sw і hw для tunin і багато іншого, відвідайте веб-сайт і потім подивитися.

Exelion1986
19-09-2014, 18:45
ви, безумовно, було, щоб зрозуміти, що це було "бренди"

Matty23p
21-09-2014, 11:49
Я особисто використовую galletto v53 і mpps...? як вам порадили, kess йде дуже добре, я використовував його кілька разів і не проблема... ти Можеш прийняти навіть mpps, мені не варто багато і на деяких авто типу гольф 4 і т. д. ? відмінно... я використовую ці з scatoletto не ті з тб (рекомендую брати те, в консервній банці).

ake85
21-09-2014, 12:49
привіт, я також mpps то з кабелем, що в скриньці?

Matty23p
21-09-2014, 20:27

Matty23p
21-09-2014, 20:34
шкода, що я не перейменував фото, але немає ніякої реклами? не думаю, що це проблема...вибачте ще раз...

ake85
21-09-2014, 20:50
я не можу його відкрити у мене ліміт повідомлень, активний ж завдяки