КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Меркаванне абсталявання

Marcuc
13-05-2014, 17:58
Прывітанне ўсім вам.
я хацеў бы ведаць, калі вы маглі б даць мне парады аб тым, якія attrazzatura купіць.
Шчыра кажучы, я думала, Kess-v2-K-tag, galletto v53 і BDM..
як вы думаеце, што вы думаеце? дзякуй за любыя парады

Backgroop
13-05-2014, 18:12
Добры дзень, Я вам рэкамендую Kess v2 і k-tag пеўнік пакінь яго стаяць-й? складана.. гэтыя два сродкі пакрываюць прыкладна 95% аўтамабіляў, якія знаходзяцца ў звароце, паспрабуйце звязацца з Адмін, безумоўна, іх атрымаюць рашэнне для вас.

Marcuc
13-05-2014, 18:17
Добры дзень, Я вам рэкамендую Kess v2 і k-tag пеўнік пакінь яго стаяць-й? складана.. гэтыя два сродкі пакрываюць прыкладна 95% аўтамабіляў, якія знаходзяцца ў звароце, паспрабуйце звязацца з Адмін, безумоўна, іх атрымаюць рашэнне для вас.

дзякуй.., каб звязацца з імі і спытаць парады Адміністратара, як гэта зрабіць?

giarras
13-05-2014, 20:59
савет, які вы далі раней ? правільна я таксама думаю, што такія інструменты, як ты ў топ, звяжыцеся з нашымі Адміністратара, якія змогуць параіць і, магчыма, накіраваць вас x магчымай куплі:
info*professionalchiptuning.net

Зак
13-05-2014, 21:28

Вельмі добра,гэты адказ я забраў у мяне былі некаторыя сумневы, якія я

giuseppeturbo
15-05-2014, 17:29
выдатны выбар

Marcuc
18-05-2014, 20:39

у BDM, то не ? indispensbile?

LL205gti
18-05-2014, 21:09
прывітанне, хлопцы, тэма мяне цікавіць. Астатнія 5%, не ? можна зрабіць, што аўто ідзе гаворка? прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці я маю на ўвазе, я не заклікаю падрабязны спіс!

Backgroop
18-05-2014, 21:11
у BDM, то не ? indispensbile?
вы можаце ўзяць BDM 100 знаходзіцеся на ледзь-ледзь.. але для пачатку, калі ў вас вопыт не вялікі, апрыеры, насупраць, я настойліва рэкамендую
зрабіць, вядома, калі вы хочаце пачаць сур'езна працаваць, па крайняй меры, тады ў вас будзе дакладнае ўяўленне

Marcuc
18-05-2014, 22:33
вы можаце ўзяць BDM 100 знаходзіцеся на ледзь-ледзь.. але для пачатку, калі ў вас вопыт не вялікі, апрыеры, насупраць, я настойліва рэкамендую
зрабіць, вядома, калі вы хочаце пачаць сур'езна працаваць, па крайняй меры, тады ў вас будзе дакладнае ўяўленне

на самай справе.. адзіная праблема ? што я яшчэ не ведаю, да каго звярнуцца..можа парайце, хто можа seriamentefare курсы?

Backgroop
18-05-2014, 23:16
info*professionalchiptuning.net

Звярніцеся да admin іх вельмі прафесійныя вы пакладзеце згодны вядома

Marcuc
21-05-2014, 20:15
хлопцы, вы ўжо мелі досвед працы з mpps V16?

everyname
27-05-2014, 00:39
хлопцы, вы ўжо мелі досвед працы з mpps V16?

я выкарыстоўваю v13.02, я выпадкова пару аўто, што гэтая версія не чытае, таму я паспрабаваў v16...вынік, не закон, нават не гэта.
Замест auto v13 закона счытваюцца таксама ад v16, і два файла аднолькавыя.
Вы трапіце аўто, што версія закона, а іншы-не?

Marcuc
27-05-2014, 18:45
я выкарыстоўваю v13.02, я выпадкова пару аўто, што гэтая версія не чытае, таму я паспрабаваў v16...вынік, не закон, нават не гэта.
Замест auto v13 закона счытваюцца таксама ад v16, і два файла аднолькавыя.
Вы трапіце аўто, што версія закона, а іншы-не?

я шчыра выкарыстоўваю v13, як ты
я вырашыў, што не вазьму больш? mpps але я іду на іншыя інтэрфейсы

everyname
27-05-2014, 20:19
я шчыра выкарыстоўваю v13, як ты
я вырашыў, што не вазьму больш? mpps але я іду на іншыя інтэрфейсы

Заўседы кажаце інтэрфейсы, якія працуюць праз OBD?

Marcuc
27-05-2014, 21:18
Заўседы кажаце інтэрфейсы, якія працуюць праз OBD?

я хачу ўзяць kess v2 для бд і k-tag

everyname
28-05-2014, 10:05
я хачу ўзяць kess v2 для бд і k-tag

Вы, ? яшчэ ў спалучэнні вельмі шырокае распаўсюджванне. Певень v54, а? Я чытаў-й? пост, у якім гаворыцца, што ? pi? цяжка выкарыстоўваць..

Exelion1986
28-05-2014, 12:13
певень v54 ў мяне ў руках менш чым праз тыдзень, але мне не здаецца настолькі складаным у выкарыстанні...? у мяне няма досведу працы з іншымі інтэрфейсамі, такім чынам, не магу зрабіць параўнанне
c'? добра, што з гэтым інтэрфейсам у вас усе функцыі ў адным, і ў асноўным усталеўваецца на win 7 64 біт з першага стрэлу

everyname
28-05-2014, 20:03
певень v54 ў мяне ў руках менш чым праз тыдзень, але мне не здаецца настолькі складаным у выкарыстанні...? у мяне няма досведу працы з іншымі інтэрфейсамі, такім чынам, не магу зрабіць параўнанне
c'? добра, што з гэтым інтэрфейсам у вас усе функцыі ў адным, і ў асноўным усталеўваецца на win 7 64 біт з першага стрэлу

Выдатны я б сказаў. Як ніколі крокаў у kessv2 калі вы певень, c'? тое, што вы не можаце рабіць ці ? каб паспрабаваць іншы інтэрфейс?

Exelion1986
28-05-2014, 20:08
няма ? быў Marcuc сказаць, што хоча ўзяць kess...
для мяне гэта нармальна певень цяпер, потым, заўтра, чисс

Marcuc
28-05-2014, 22:02
Вы, ? яшчэ ў спалучэнні вельмі шырокае распаўсюджванне. Певень v54, а? Я чытаў-й? пост, у якім гаворыцца, што ? pi? цяжка выкарыстоўваць..

певень v54 кажуць, што гэта пі? проста v53, але ад гэтага не лепш..я ніколі не выкарыстоўваў..
я пакідаю судзіць ай пі? эксперты

everyname
29-05-2014, 08:52
няма ? быў Marcuc сказаць, што хоча ўзяць kess...
для мяне гэта нармальна певень цяпер, потым, заўтра, чисс?

oopsss! З Певень можаце працаваць праз OBD, паслядоўны ў школе і блок кіравання адкрытым?

ake85
18-09-2014, 21:37
Прывітанне я таксама купіў v54 некалькі дзен, і для тых, хто, як я, што ен заўседы счытваецца праз паслядоўны порт я павінен сказаць, што ? прыгожы беспарадак на самай справе шмат правадоў і не разумею нічога...хто можа? рэкамендую таксама практыкі або курс для таго, каб азнаеміцца з паказаннямі да школы? дзякуй

warhead
19-09-2014, 00:23
Прывітанне я таксама купіў v54 некалькі дзен, і для тых, хто, як я, што ен заўседы счытваецца праз паслядоўны порт я павінен сказаць, што ? прыгожы беспарадак на самай справе шмат правадоў і не разумею нічога...хто можа? рэкамендую таксама практыкі або курс для таго, каб азнаеміцца з паказаннямі да школы? дзякуй

вы далі кіраўніцтву, што c'? разам з пеўня??

ake85
19-09-2014, 07:37
прывітанне, ды я чытаў даведку, але не ўсе выявы, як сабраць усе кампаненты, а затым для тых, хто, як, што ? першае час выкарыстання певень не ? проста...я б з поўнага ладу

Exelion1986
19-09-2014, 08:52
што не так ? ясна, у прыватнасці?
тады я вам раю купіць dima bdm, што пазбягае вас шмат зварных швоў

ake85
19-09-2014, 09:38
дзіма яго ўжо? разеткі і мне прыходзіць панядзелка?..тады на кіраўніцтва мне кажа падключыце раз'ем USB да петушку 4, кабель BDM і да гэтага часу есць, то позна падаваць з джэк так accender? чырвоны святлодыед( ? тут я блок)...гэта джэк, я думаю, я зразумеў, які, але, каб прывесці яго ў дзеянне ў 12в патрэбен адаптар...потым мне паказана малюнак, як сабраць адаптар CMD...адна частка мяне кажа, падключыць да прэс CMD, памер спартыўнай (не ведаю, што кажа), а затым з іншага боку карміць провад з перамыкачом на 12в...мы гаворым толькі ECU BOSCH

Exelion1986
19-09-2014, 11:19
памер спорт ? вытворца дзіму, ен кажа, што калі вы маеце адзін з гэтых вы можаце выкарыстоўваць яго
я мяркую, што вы ўзялі той, аргшкла, якія, у любым выпадку, гэта добра, з galletto
блок харчавання трэба купляць асобна, каштуе каля 10 €, і затым я сказаў бы набыць, нават адзін раздым "мама" тыпу, што c'? у кабель для бош, той, белы, так сказаць
bosch я яшчэ не зроблены, але асабіста харчаванне праз джэк, я ніколі не дата, заўседы толькі да гнязда, што я сказаў вам раней, і загараецца чырвоны ? заўседы ўключаны, таксама cos

ake85
19-09-2014, 11:30
дакладна я купіў шаблон з аргшкла з рознымі schedini спружыны і мне не трэба рабіць ніякай пайкі...раз'ем бачыў, цяпер мне не хапае толькі блока харчавання, і тады я гатовы...на самай справе дар? току не той джэк, мне здаецца, лепш для мяне...потым мы з гэтым справіцца? ведаць, калі паспрабуе? іх чытаць дзякуй

ugoboss
19-09-2014, 12:44
памер спорт ? вытворца дзіму, ен кажа, што калі вы маеце адзін з гэтых вы можаце выкарыстоўваць яго
я мяркую, што вы ўзялі той, аргшкла, якія, у любым выпадку, гэта добра, з galletto
блок харчавання трэба купляць асобна, каштуе каля 10 €, і затым я сказаў бы набыць, нават адзін раздым "мама" тыпу, што c'? у кабель для бош, той, белы, так сказаць
bosch я яшчэ не зроблены, але асабіста харчаванне праз джэк, я ніколі не дата, заўседы толькі да гнязда, што я сказаў вам раней, і загараецца чырвоны ? заўседы ўключаны, таксама cos?

назваць памер спорт "вытворца dime" ? няправільна і дзен ? кампанія, якая вырабляе sw і hw для tunin і многае іншае, наведайце яго вэб-сайт і потым паглядзець.

Exelion1986
19-09-2014, 18:45
вы, безумоўна, было, каб зразумець, што гэта было "брэнды"

Matty23p
21-09-2014, 11:49
Я асабіста выкарыстоўваю galletto v53 і mpps...? як вам параілі ў kess ідзе вельмі добра, я выкарыстаў гэта некалькі разоў і не праблема... не маглі б Вы ўзяць з сабой mpps, па мне, не варта шмат і на некаторых аўто тыпу гольф-4 etc. ? ... я выкарыстоўваю тыя, з scatoletto не тыя з тб (раю ўзяць тое, у скрыначцы).

ake85
21-09-2014, 12:49
добры дзень, я таксама mpps то з кабелем, што бы то ў скрыначцы?

Matty23p
21-09-2014, 20:27

Matty23p
21-09-2014, 20:34
прабачце, не я пераназваў фота, але не бачачы рэкламы? я не думаю, што праблема...выбачайце яшчэ раз...

ake85
21-09-2014, 20:50
я не магу яго адкрыць у мяне ліміт паведамленняў, актыўны жа дзякуючы