Перегляд Повної Версії : Renault clio probblema в стартера.......
Emanuele54
13-05-2014, 11:40
Привіт всім.
у мене clio, який на холодному двигуні, коли працює malisssssssimo....... v? у два циліндра, свічки замінені, замінений датчик тиску повітря, але проблема не вирішена!
тепер перевіряю корпусу дроселі та котушки.........
Як ви думаєте? інші поради?
Дякую
Backgroop
13-05-2014, 11:44
Привіт всім.
у мене clio, який на холодному двигуні, коли працює malisssssssimo....... v? у два циліндра, свічки замінені, замінений датчик тиску повітря, але проблема не вирішена!
тепер перевіряю корпусу дроселі та котушки.........
Як ви думаєте? інші поради?
Дякую
Дай нам пі? info на автомобіль, рік? об'єм двигуна? ін
Emanuele54
13-05-2014, 11:50
вибачте 1.2 16v 2003 року я пам'ятаю....
механік 85
13-05-2014, 12:03
Привіт Emanuele машина споживає води охолодження?
механік 85
13-05-2014, 12:06
Вибачте, але робить це тільки на холодному двигуні
Emanuele54
13-05-2014, 12:39
не споживає воду і f? тільки на холодному двигуні...... як ви думаєте, чи є вода в циліндрах?
Alfiuccio
13-05-2014, 13:26
швидше за все у вас проблеми з прокладкою голови, але спочатку ви повинні виконати різні елементи управління....температура двигуна веде себе добре? ви можете спробувати гарячий з cercafalle........
Emanuele54
13-05-2014, 14:07
не повірите, але теплий..... не відображені немає проблем!
Emanuele54
13-05-2014, 14:08
Втрати не ce n?......
Alfiuccio
13-05-2014, 14:35
радіатор обігріву салону автомобіля????
Backgroop
13-05-2014, 15:17
радіатор обігріву салону автомобіля????
Емануеле стверджує, що автомобіль погано, холодно, та не має витоків холодоагенту, що по центру радіатора опалення?
hftdelta
13-05-2014, 15:39
спробуйте поміняти датчик темп води. мене один раз, мене просто виводило з себе
холод атакує діагноз і подивитися, що температура двигуна читати, навіть мене ? щодо того, що він говорить hftdelta
bytebyte
13-05-2014, 20:15
коли ви можете відчувати себе, якщо ви вставите "стартер"?
якщо ні, як запропонував тест, щоб побачити, що температури закону чи метелик ? imbrattata і як мінімум не може залишатися відкритою досить
привіт, скільки км машина ?? випадково у вас ще й газ ?
Котушки перевірили, хоча, якщо гаряча йде добре ... як вже вам сказали подивитися датчик темп. Рідина. . Доказ справедливо для спокою? подивитися стиснення циліндрів...
franco1971
13-05-2014, 21:31
у регіоні красивою діагностику на холодному двигуні, я controllerei відразу висока напруга, кабелі, котушки
механік 85
14-05-2014, 09:25
Тоді, якщо він робить це тільки в холоди, і машина частина 3-циліндровий сара прокладки головки блоку управляє тим, який циліндр nn йде і перевірити свічки і компресію
Emanuele54
14-05-2014, 10:07
Привіт,
коли машина працює погано (холодно) у мене проблеми запалювання в циліндрах 2 і 3 і 4...... свічок було замінити інший механік, розібрати, перевірити і знайти в хорошому стані......температура для датчика я не контрольованих, для? ви кажете, що такий датчик може викликати все, я бордель?
машина холодна курить багато, звичайно, для біль в паливній, є? що я можу додати, що до тих пір, поки машина не ? гарячою, і ви вирішите піти, не добре, але, як правило, не має втрат, ударів, горить з першої спроби і без зусиль, але з каталізатором ? пекло, стає світиться.
сьогодні ми підемо вперед.....я також помітив, що низький тиск бензину, що це насос?
Дякую
Emanuele54
14-05-2014, 10:29
..... між тим, обрив дроту на котушки....... давайте подивимося, якщо ми приходимо до ne****!
Alessio93
14-05-2014, 15:26
спробуйте замінити датчик температури охолодження рідини :)
безумовно, я controllerei дроти і котушки, те, що машина їх, він так страждає проблем в корпус дросельної заслінки, все, що йде чистий,плюс, якщо я правильно пам'ятаю, є датчик десь(не пам'ятаю, якщо фаза або будь-якої іншої), що ви imbratta масла, і багато разів не робить контакт.
giuseppeturbo
14-05-2014, 22:04
перевірили форсунки / дроти свічки /котушки?
Emanuele54
19-05-2014, 08:50
Привіт, струм не було), правильно, пробував нову котушку, машина пішла краще, але не добре.
крім того, сильний запах дизельного палива....... ? клієнт каже, що неправильно поклав gasoolio замість бензину! навіть бензин насос мінімальної продуктивності.
корпус дросельної заслінки чистий, свічки міняйте........ я s? що я намагаюся спорожнити резервуар і поставити знову бензин і дурень, у нас дизель не мене назад.
cinqueturbo
19-05-2014, 09:34
Привіт, струм не було), правильно, пробував нову котушку, машина пішла краще, але не добре.
крім того, сильний запах дизельного палива....... ? клієнт каже, що неправильно поклав gasoolio замість бензину! навіть бензин насос мінімальної продуктивності.
корпус дросельної заслінки чистий, свічки міняйте........ я s? що я намагаюся спорожнити резервуар і поставити знову бензин і дурень, у нас дизель не мене назад.
Фільтр бензиновий у баку?
мені коли не вистачає бензину обмін група, насос в баку, в тому числі фільтра, як ми його називаємо, секц..
Ідеальний пу? бути.очистити також інжекторів і скидання параметрів
Фільтр бензиновий у баку?
мені коли не вистачає бензину обмін група, насос в баку, в тому числі фільтра, як ми його називаємо, секц..
Si.si називається система returnless і якщо він дизель змінити все, або, якщо подивитися тиск бензину
механік 85
19-05-2014, 12:04
Якщо ви відчуваєте, що вже запах дизельного палива і ясно, що це погано, але повинні зробити, сморід і дим білий
Backgroop
19-05-2014, 12:25
Якщо ви відчуваєте, що вже запах дизельного палива і ясно, що це погано, але повинні зробити, сморід і дим білий
Автомобіль в питанні, не ? в дизель! я закликаю тебе прочитати пост, перш ніж писати
Автомобіль в питанні, не ? в дизель! я закликаю тебе прочитати пост, перш ніж писати
Механічна причина часто пу? палити білий, якщо ce дизель benza
Emanuele54
19-05-2014, 16:31
насправді курить biaco....... ? гаряча машина відповідає в межах норми і майже не курить-й?! однак запах дизельного палива відчувається дуже холодно.
, То перейдіть очищення бачок системи трубопроводів зроблю, навіть форсунки і міняв би ще й насос через фільтр. Якщо все правильно пам'ятаю nn продають тільки фільтр і побачити
giuseppeturbo
19-05-2014, 22:14
Залежить від того, на скільки у відсотках, і розбавлений бензин
giuseppeturbo
19-05-2014, 22:15
Спробуйте витягнути свічки і подивитися колір
giuseppeturbo
19-05-2014, 22:19
Мені довелось знайти паливо, скоротити з водою raggia насос і заправлені в чорні гумові, коли я намагався його розібрати гуми, брав консистенцію глини
giuseppeturbo
19-05-2014, 22:22
У всякому разі, якщо і забруднених дизель очистити все міняється фільтр і перейти тихий
Emanuele54
20-05-2014, 09:48
Far? cos? ........ Будемо сподіватися, що це та саме зернистість навіть, чому? клієнт, якщо витрати повинні були бути високою воліють змінювати автомобіль!
Ми бачимо, Mo...... Дякую
механік 85
20-05-2014, 09:57
Я нижче всі повідомлення, але якщо c? дизельне паливо в бак в машину-benz. може викликати проблеми
Gheroppa
20-05-2014, 11:58
Якщо ставить дизель замість бензину, можливо, досить повний, атласу або більш мета у відсотках від вихлопних газів повинен виходити дим дуже густий і білий, запах солодкуватий, відрізняється від звичайного бензину.
Але корпус дросельної заслінки в ahai дивився? Як правило, ставав моноблок "rumenta" і tenedeva до спотворення кута відкриття.
Emanuele54
21-05-2014, 09:29
корпус дросельної заслінки сили, щоб очистити його ? повернувся знову.........тепер все на місці клієнта ? не знаю чи її лагодити, якщо взяти його в renault або віддати її всередині, щоб прийняти ще половину! (....упевнений, що багато клієнти їх не розумію, початок? ви шукаєте, щоб задовольнити їх і змусити його витратити якомога менше і більше? ви ставитеся до риб в обличчя, і вони також швидко...... спочатку вони пошкодження, а потім стверджують, що сходження духа......mahhh)