Прагляд Поўнай Версіі : Renaul scenic 1.9 130cv бош edc16c3 egr
pabloescobar
13-05-2014, 11:05
[ATTACH]7879[/ATTACH
C? хто, што ведае, дзе знаходзіцца egr на гэтай mnacchina
Дзякуй
Не вас у курсе нічога.... загрузіць файл на врі ў базе дадзеных, калі не c'? і скапіюйце спасылку сюды, і паглядзім...
pabloescobar
13-05-2014, 16:58
7882Ho дадаў файлы на врі ў базе дадзеных, так і павінна быць
pabloescobar
14-05-2014, 16:35
Дзякую цябе, egs, але ўжо даказана, і не ідзе
І дзіўна, чаму? ? рашэнне блока цыліндраў gi? у іншы раз... Але, што памылка ў вас на сістэмы рэцыркуляцыі ог?
pabloescobar
15-05-2014, 18:46
- Я не памылка, я спрабую зачыніць яго і дыягназ такім чынам ? працавала
Errecinque
12-10-2014, 20:30
- Я не памылка, я спрабую зачыніць яго і дыягназ такім чынам ? працавала
Прывітанне я, паведаміўшы, каб зрабіць гэтую аперацыю ў машыну, um аднаго (я не аб прафесіі), і бачыў, што да таго ж вакол няма ? проста, як у іншых аўтамабілях, я хацеў бы задаць некалькі пытанняў аб гэтым.
1 ? лепш прачытаць яе ў bdm або ? адзін экю, якія вы пакінеце ў паслядоўны?
2 не рабіць казіно з кадоўкі фарсунак на што варта звярнуць увагу?
3 маючы карты замест ключа c'? некаторыя дзеянні, у прыватнасці?
4 праглядаў рогне прачытаныя, я мяркую, што праграмнае забеспячэнне тыпу раз і ecusafe не працаваць у доўг, каб закрыць egr. ? правільна?
Выбачайце за пытанні, магчыма дурныя, але, паўтараю, я не для атрымання прыбытку, і калі яны не іп? упэўнены, што я не arrischio ў блакавання ecu. Дзякуй
Errecinque
03-11-2014, 14:00
Ніхто не хоча адказваць на мае пытанні?? Дзякуй
sportknight
03-11-2014, 15:40
1 заўседы лепш прачытаць яе ў bdm, але нават у паслядоўны, не існуе ніякіх асаблівых праблем,калі вы па-ранейшаму можаце адлучыць вентылятар і пакладзеце уладальнік зарада або бустер на батерия
2, калі вы добры праграміст кадавання цябе назад, захаваць,знайсці варыянт, калі пайсці і выбраць тып эбу,з mpps напрыклад забыліся ў renault..
3 анацісніце кнопку фінч? ўключаецца запальванне і затым націсніце і ўтрымлівайце некаторы час фінч? карціна працягвае гарэць
4 egr off з бітаў зьмяніць, і не заўседы працуе
Errecinque
03-11-2014, 15:58
1 заўседы лепш прачытаць яе ў bdm, але нават у паслядоўны, не існуе ніякіх асаблівых праблем,калі вы па-ранейшаму можаце адлучыць вентылятар і пакладзеце уладальнік зарада або бустер на батерия
2, калі вы добры праграміст кадавання цябе назад, захаваць,знайсці варыянт, калі пайсці і выбраць тып эбу,з mpps напрыклад забыліся ў renault..
3 анацісніце кнопку фінч? ўключаецца запальванне і затым націсніце і ўтрымлівайце некаторы час фінч? карціна працягвае гарэць
4 egr off з бітаў зьмяніць, і не заўседы працуе
О, дзякуй, добры я
Пеўнік v54. Такім чынам, ад таго, што я зразумеў, з гэтым я параметр, каб захаваць файл фарсунак . Адзінае сумнеў, якое мяне па-ранейшаму ? калі, калі я напісаў файл трэба перапісаць файл фарсунак адразу пасля, або толькі калі машына не пойдзе ў ход.