Перегляд Повної Версії : audi a4 не частина
привіт всім,у мене проблема з цією audi a4 1.9 tdi, мого друга, машина зупиняється близько місяця, і акумулятор був не в змозі почати, заряджати,зробив тест батареї все ок, ремонт, в машині,я намагаюся, і частина, вимикаю витрачають близько 10 хвилин спробуйте включити і залишити вентилятори радіатора і ЗМІННОГО струму і двигун не запускається-й?..... у pi? відомо, що батарея йде вже? відразу ж протягом 2/3 хв випробування стартера.перевантаження замініть батарею,ремонт, включаю запалювання і чую що насос низького тиску в баку працює як ніби під навантаженням,вимкніть весь насос,почищу все намагаюся до школи і добре.... контроль струму, який надходить до насоса ок 12,4 v ремонт, всі, я намагаюся, і автомобіль йде на мотоциклі я їздити все ок .потім я вимикаю спробую поставити на мотоцикл і знову відправляються вентилятори і машина не заводиться....... може бути проблема з ебу ??
Alfiuccio
12-05-2014, 21:44
акумулятор піде вниз, може бути він був трохи поганий....помилка в ебу? розпізнає ключ?
marcogti
12-05-2014, 21:47
що a4 говоримо ? edc15 або edc16 ? вентилятори починаються, навіть якщо у вас ac відриву ? як правило, на edc15 в ventolo відправляються в програмуванні .
між з півгодини, я отримаю діагноз, і я бачу.... не знаю, що ебу збирає, і 130 к.с., 2003
акумулятор і хороше я зробив зарядку і тестування з інструментом tecnotest, що досі він ніколи не помиляється, я заряду батареї 92% і подання в експлуатацію 88% ,потім йдуть на ps акумулятор
Alfiuccio
12-05-2014, 22:10
тому ми говоримо, edc15, однак, не думаю, що це акумулятор....може бути, де-dtc нам може дати пораду.
legendaryslave
12-05-2014, 22:30
управляє реле' головна і в разі sotituiscilo
що дивно , я перевірив струм, який надходить у насос BP і напруга 12.3v, але якщо з лампи не можуть навіть включити його !!
Backgroop
12-05-2014, 22:33
управляє реле' головна і в разі sotituiscilo
я прекрасно обгорнені це rel? підписано 109 або 119, не пам'ятаю, під приладовою панеллю на стороні водія, ви просто його відкрити і переробити контакти
Діагноз з delphi,занадто багато помилок вони мені нарахували близько тридцяти!! rele', вентилятори змінного струму ,позитивні на масу, короткого замикання,паливного насоса,низька напруга і т.д і т.п. під приладовою панеллю i rele' я їх перевірені, всі до одного !!
чет не уявляю собі.... я підключив все, я була схожа на слідчого hahahahha мій друг припаркував автомобіль прямо під дерево,насправді, як тільки ми пішли, там було багато листя над авто..... і багато пішли до пломбування скидів для стекти воді, що є під капотом, у відсіку акумулятора т.д .. і т.д .. коли ми приїхали, нас води немає, це було більше, але листя!!! я зняв кришку, де всередині є, і блок, і під реле, які в бульйон!!!!!! все затопило....
marcogti
13-05-2014, 08:44
не забудьте очистити отвір буде стікати, яка знаходиться під акумулятор.
і листування
Вичистив все жолоб стоку,всі реле один джо повинен був замінити було дуже неправильно поклав...обнулити всі помилки, все ок. до щастя, ебу не мав пошкоджень
motorsport
13-05-2014, 10:42
перевірте запобіжник № 10 + роз'єм для вентилятора, якщо пропущено вентиляторів в одязі,також перевірте корпус дросельної заслінки, в крайньому випадку блок керування двигуном і туди!!
перевірте запобіжник № 10 + роз'єм для вентилятора, якщо пропущено вентиляторів в одязі,також перевірте корпус дросельної заслінки, в крайньому випадку блок керування двигуном і туди!!
Якщо читати пост 11 читати, що я вирішив..... в будь-якому випадку спасибі всім за вашу допомогу !!!
motorsport
13-05-2014, 11:28
ок. я не бачив!! :)
bytebyte
13-05-2014, 12:57
іноді пошук проблеми chiss? де, а то й прямо на наших очах!!!
слава богу, що ви розібралися
Alfiuccio
13-05-2014, 13:23
головне, що вирішити :)
і успіх більш volta.controlla навіть під ногами водія ce блок управління confort переконайтеся, що тут є оксид, якщо ні, вам проблеми з склінням, металева застібка запалювання стрілки і т.д. і т.п.