Перегляд Повної Версії : як зіставити denso opel поради
пристрасть двигунів
12-05-2014, 00:26
Здрастуйте, для цього ecu для defap, покладені на тих, хто знає цю роботу ? один з тих важких, запитайте info all' Admin форуму....
його notatato я також бачив, що він кілька кривих з драйвер для зіставлення, але не знаючи, що ecu не смію торкнутися до неї, навіть гк? записи, як люди кажуть, що ці автомобілі після зіставлення починаються, а потім гаснуть сонця, якщо не робиш defap то я не знаю, якщо ? правда
пристрасть двигунів
12-05-2014, 00:47
Як вже? я сказав вам, ці ecu деталі, не s? якщо вони до цього часу протокол sw оригінальні престижні, що до місяця f? не було роботи і потрібно було втрутитися в руку, то ecu вже? і ніжний читаю це, то у вас інструмент офіційні стає простою +
x, а не з'? проблема k-tag творить чудеса
очі, що в цій ecu є деякі карти на 32 біт також має логіки...особливо для defap, не ? що від новачків..***** і каже, пристрасть двигуни ? у ці важкі...і протоколів sw благородних nn вони в курсі...так руки знаючи, що робити
насправді я запитав, xk? x мене цей ecu ? новий, як bosch, magneti marelli ? simens sn достатньо підготовлений, але щільна ? delco не знаю ще я бачив ke c sn хвилю карти з драйвера, але см вже сказав раніше, не знаючи lecu я навіть не думаю, d торкаючись до нього, я подумав, може бути, x отримати поради від тих, хто вже порівнювати, принаймні, ці ecu
cicciogsr
12-05-2014, 21:06
за допомогою якого інструменту ви читати?
racetronic84
13-05-2014, 10:11
Я згоден з Пристрасть Двигуни ? є Ecu bastarda і дуже важко...я там, то мене били кілька днів, і я зробив кілька тестів...з тим, відображення декількох кривих на дотик, пари, терміни, турбо-і залізничних...я зробив дуже легкий, і я повинен сказати, що прийняли добре, автомобіль...з-за DPF off ? дуже підлий...на сьогоднішній день мені здається, що ******* не читав ще не вирішене, і після такого-то кількості км спалахує контрольна лампа...в той час як ATR повинні вкладати вирішено, в іншому випадку v? ручної роботи і йдуть опустіть у районі DTC, щоб не мати + контрольні лампи горять.
Я згоден з Пристрасть Двигуни ? є Ecu bastarda і дуже важко...я там, то мене били кілька днів, і я зробив кілька тестів...з тим, відображення декількох кривих на дотик, пари, терміни, турбо-і залізничних...я зробив дуже легкий, і я повинен сказати, що прийняли добре, автомобіль...з-за DPF off ? дуже підлий...на сьогоднішній день мені здається, що ******* не читав ще не вирішене, і після такого-то кількості км спалахує контрольна лампа...в той час як ATR повинні вкладати вирішено, в іншому випадку v? ручної роботи і йдуть опустіть у районі DTC, щоб не мати + контрольні лампи горять.
racetronic ти вже намагався зіставлення їх, як я бачу, ви були ласкаві мені допомогти, cn адреси цього ecu?
racetronic84
13-05-2014, 10:31
racetronic ти вже намагався зіставлення їх, як я бачу, ви були ласкаві мені допомогти, cn адреси цього ecu?
Просто я перед ПК без проблем, кажу тобі ті карти, які я зачепив, і я з адреси, ок?? За межами робочого місця для роботи...
Просто я перед ПК без проблем, кажу тобі ті карти, які я зачепив, і я з адреси, ок?? За межами робочого місця для роботи...
спасибі, 6, дуже ввічливий d я сподіваюся, що ви можете протиставити будь ласка
racetronic84
14-05-2014, 21:00
Тоді я на цей файл, який ви додаю вам знак адреси, які я підняв:
0D4760 Обмежувач крутного моменту
0E8DC0 Час впорскування
0F251C Тиску в рампі
0F4970 Тиску в рампі
0F2CF4 Обмежувач тиску в рампі
0F61F0
0FD550 Обмежувач крутного моменту
10F01C Карту педалі (повинен)
11BD18 Обмежувач крутного моменту
114B14 Тиску турбо (обмежувач?)
Тоді я на цей файл, який ви додаю вам знак адреси, які я підняв:
0D4760 Обмежувач крутного моменту
0E8DC0 Час впорскування
0F251C Тиску в рампі
0F4970 Тиску в рампі
0F2CF4 Обмежувач тиску в рампі
0F61F0
0FD550 Обмежувач крутного моменту
10F01C Карту педалі (повинен)
11BD18 Обмежувач крутного моменту
114B14 Тиску турбо (обмежувач?)
Дякую, сподіваюся, що пройде добре і в мене немає проблем xch? колеги мені сказали, що може вимкнутися після того, як запускається, ще раз спасибі, а
159sportwagon
14-05-2014, 23:58
І як змінити цей ECU в табличній . Скільки % ви повинні дати наслідувач пара і інші карти ?
І як змінити цей ECU в табличній . Скільки % ви повинні дати наслідувач пара і інші карти ?
це робиться в 2d відсотки повинні бути не перестарайтеся, інакше частина автомобіля і вимикається, потім потрібно зняти фап х могли підняти трохи-d більше, в противному разі ви повинні залишатися низьким
faberecu
15-05-2014, 20:44
для defap на додаток до флеш-необхідно також змінити eeprom говорить хороший друг, досвідчений карти на 8, 16 і 32 біт , я читав, і написано з piasini або ktag все ок, карта не проста , як правило, на dcm 3.5 зрозуміти
для defap на додаток до флеш-необхідно також змінити eeprom говорить хороший друг, досвідчений карти на 8, 16 і 32 біт , я читав, і написано з piasini або ktag все ок, карта не проста , як правило, на dcm 3.5 зрозуміти
ви не знаєте, см defapare сед ecu? немає файлу вже defapato x, дайте нам трохи-d дослідження?
159sportwagon
15-05-2014, 23:09
Ні, у мене немає цього файлу ECU. Я не знаю, з чого почати . Ті, я так ніколи не роблять до сих пір.
Alfa159 q4
16-05-2014, 11:21
це робиться в 2d відсотки повинні бути не перестарайтеся, інакше частина автомобіля і вимикається, потім потрібно зняти фап х могли підняти трохи-d більше, в противному разі ви повинні залишатися низьким
Ви сказали, лайно, якщо вимкнути, не ? для приросту, але чому? від торкніться карти, щоб не торкатися.
Якщо стосується карти потрібних можна збільшити без проблем
Alfa159 q4
16-05-2014, 11:55
До 2010 року мають файли від 1mb і просто втрутитися на мікро -, так і astra j і astra h.
На ці нові з мікро 1,5 мб, не пробував ще
faberecu
16-05-2014, 23:18
я рішення egr off , працює з функцією самоочищення , defap, може бути, вистрелив хтось в інтернеті , завтра я намагаюся, але, звичайно, не нова версія
ті, які зроблені тільки особисто карту і egroff
хлопці, завтра я повинен читати її одне екю тощо.я ktag?або півень?
Alfa159 q4
17-05-2014, 00:19
Ти або півень, який ktag.
faberecu я не зрозумів вашу відповідь...сказали, втрутитися в eeprom, але ви не вказали на які моделі саме.
Egr на цих я з гніздо стаккато, усуваючи dtc..
dvdtuning
18-05-2014, 00:34
Рішення не знаю, але я знаю, що c'?, sw + ручна...не з'? потрібно чіпати eeprom, проблема з dpf off з sw рости, засмічення і спалахує контрольна лампа. Я старався зробити її давно dpf, але потім клієнт ? переїхав за кордон, і ми відмовилися від дослідження. Прочитано і написано cob piasini
потім defap і egr off x нові 1,5 м нічого ?
dvdtuning
18-05-2014, 15:52
мій був 1,5 м
[QUOTE=dvdtuning;92331]мій був 1,5 м[/QUO
так, але ти сказав, що ріс засмічення запалив лампу таким чином, не вистачає ще видалити таблицю dtc, які повинні бути поруч cn теорії edc 16 кл. кривих в 32 біта треба ? одно також гк? не і легко зробити багато випробувань cn це ecu міцно і dissalda ви в кінцевому підсумку x пошкодити pcb я особисто шукаю, щоб побудувати один schedino x уникнути d припій і припаяти
racetronic84
19-05-2014, 08:27
Тоді я smenato досить р? на цей автомобіль, між тим, якщо торкнутися тих карти, зазначені транспортний засіб не вимикається...якщо стосується інших карт, пу? трапитися!! У зв'язку з тим defap у мене били багато, з різними SW...від того, як s? я на сьогоднішній день тільки працює ? ATR для Defap навіть...******* добре працює ця електроніка.
Alfa159 q4
19-05-2014, 16:01
у problmea замятой, що солі ? тільки на astra H, а astra J все в порядку.
Не ? питання dtc, оскільки різні sw призводять до 0 всю таблицю.
dvdtuning
20-05-2014, 00:20
Проблема засмічення ? на astra j, у мене було 1.7 cdti 110cv з ecu denso і файл 1,5 мега. Також видалення таблиці dtc у посібнику, крім того, частина взята вже від sw, індикатор горить ж. Повторюю, c? рішення, на ці ecu є 20 sw різні, як файл, тому іноді пу? йти добре, як нема. Про Деяких я знаю, що ? потрібно також видалення dpf, на інших немає. Я на моєму я не вникав, і чому? я вже пояснив.
Тоді я smenato досить р? на цей автомобіль, між тим, якщо торкнутися тих карти, зазначені транспортний засіб не вимикається...якщо стосується інших карт, пу? трапитися!! У зв'язку з тим defap у мене били багато, з різними SW...від того, як s? я на сьогоднішній день тільки працює ? ATR для Defap навіть...******* добре працює ця електроніка.
atr! що sw ?? клянуся, я б його ніколи не чули, видалення dpf знаю тільки, що варто великого