Перегляд Повної Версії : info якості півень
Вітаю всіх...я заявляю, що я пишу від імені одного ...купив півня, китайський, звичайно ... - каже v50..., щоб змусити його працювати, коли частина програми, і отримуєте на екрані повинен від'єднати і підключити usb-кабель, в іншому випадку не йде ...робив це він прочитав кілька croma і corsa d 1.3 mjet без проблем... тепер я питаю вас, а в тому, що особисто у мене немає досвіду з галло ви можете знати якимось чином, якщо якість цього інструменту. .. може бути, відправляю вам фотографію вбудований..знаю, як ви могли б сказати ... він боїться писати і в дружбі він нахиляється до мене ... але зробити його більш автономним, а мені... про те, зовнішня коробка, якщо може служити і той чорний квадрат зі світлодіод. Заздалегідь спасибі
пристрасть двигунів
12-05-2014, 00:23
Привіт, ця версія ? + - економічної на ринку, для вирішення цієї проблеми необхідно замінити FTDI, з тим, що він витратив вже? ? так, якщо закон якийсь автомобіль, якщо він використовує це, щоб хобі ще може перевірити його на інший автомобіль, але ви повинні працювати над цим майже щодня, я не вважаю припустимим...
Дякую за відповідь...що стосується драйверів-єдині, з якими все працює..і я сказала, що ця процедура забере зробили так робити, тому що це був єдиний спосіб зробити це, щоб питання relais ..я не знаю в деталях... як сказав використовує це право для якійсь машині, але боїться писати. ... читання йде дуже добре, як сказав.... так що ви говорите мені, що було б ризиковано спробувати написати
пристрасть двигунів
12-05-2014, 00:35
Б? щоб переписати, потрібно завжди поставити себе в безпеці, принаймні, на croma потрібно для читання BDM завжди, якщо в змозі зробити це, то звичайні процедури, напруги акумулятора автомобіля , пк чистим і надійно підключений до 220v, особливо на початку розсудливість, не ? ніколи не занадто багато, щоб інші проблеми ? у FTDI gi? змінені десятки
angelolsp
12-05-2014, 00:45
пошта, фотографії інтер'єру теж я galo на світлодіодні з вбудованими philips, omron і досі я писав edc15 pd edc16 fiat edcc16 bmw і т.д., та не дав мені проблеми
Завдяки пристрасті двигуни.. riferiro ... навіть для драйверів, хоча і не знаю, де їх брати...на жаль, я повинен зробити це тому, що я він ? непрактично. ..angelolsp завтра я намагаюся carocare це фото...
пристрасть двигунів
12-05-2014, 13:26
Пояснити краще, що потрібні драйвера????
Драйвери для windows, мені здається, однакові, від 48 в поточному 54
спочатку додаю зображення в комплексній
пристрасть для драйверів, я не знаю, скажи мені ти, ти сказав, що проблеми, які я описав, був FTDI
пристрасть двигунів
12-05-2014, 21:24
FTDI v? замінив, чому? запрограмований погано, з будинку, який він зібрав....
тому ми говоримо, чіп, який не працює, як належить, не так?
пристрасть двигунів
13-05-2014, 01:08
точне
FTDI 232RL
по-перше величезне спасибі...я зрозумів, ці чіпи ce працюють типів особливу якість? що можуть дізнатися, і головне де їх брати, мені здається, всі однакові, всі з китаю
angelolsp
13-05-2014, 15:04
і як у мене досі не скаржуся
привіт ангел, ваш веде себе так, як це з usb ... або ви кажете, що точно так само, як вбудований ? одно ...я розумію, використовували без проблем
angelolsp
13-05-2014, 15:31
в якості внутрішньої, а рівно і в будь-якому випадку, навіть мій робить так..всі ті, се, я бачив, що роблять з usb...
я зрозумів, загалом, повинен довести це і сподіватися...
пристрасть двигунів
14-05-2014, 00:00
Привіт, не все так, є хороший інструмент навколо, а потім є ті особливі, залежить, скільки ви хочете інвестувати, але мало хто витрачає мало, висить....сказав, що мої зони
marco_evolution
28-05-2014, 09:11
добре я сказав, але centra навіть натяку на удачу hihih
sportknight
28-05-2014, 09:41
? - як у мене...
я, щоб не мати проблем з usb, перш ніж відкрити програму очікую, що s.або. завантажує всі драйвери,а потім напад на usb і зовнішній вигляд кілька секунд,я відкриваю програму і...
Exelion1986
04-06-2014, 00:59
привіт, хлопці, вид моє невігластво в плані електроніки, якщо ви розміщаєте фото плат мого v54 могли б ви дати мені думка показово, на його якість??
щоб отримати corsa 1.3 70cv в послідовний і все ок, але я ще не мав можливості спробувати показання до школи
guidotacco
04-06-2014, 05:37
ви пошту фото
marco_evolution
04-06-2014, 10:03
Те, що я бачив своїми очима, і ліжко навколо, щоб побачити, якщо ? добре, його потрібно перевірити на edc16c39 в kline і edc15c7 завжди в k.
Exelion1986
04-06-2014, 14:39
ось тут... gi? в його відкрити, я відразу ж прочитав china, але gi? він уявляв собі,
хоча продавець стверджував, no china враховуючи те, що я заплатив, у мене не було багато сумнівів...
guidotacco
04-06-2014, 21:13
Те, що я бачив своїми очима, і ліжко навколо, щоб побачити, якщо ? добре, його потрібно перевірити на edc16c39 в kline і edc15c7 завжди в k.
насправді,мій v54 u2 конденсатор,але не вдалося, ніколи і нічого досі.....lete і письмових edc15c7,edc16c39,плр,edc17 різних.....
Exelion1986
10-06-2014, 14:28
головки блоку marelli mjet в школі, і все ок... ми сподіваємося, що купівля мене вийшло
але коли ви кажете, перевірити його на edc16 в k-line, що потрібно зробити з ебу або з лінії? чому? гонки, які я зробив я знаю, що спілкується в k
Гонка не має ecu edc16 але marelli mj6
Exelion1986
10-06-2014, 15:43
звичайно, звичайно,
я мав на увазі, якщо для його тестування було добре, будь k-line або просто edc16, зокрема,
їм не вистачає на edc16, а також на 15
Exelion1986
10-06-2014, 17:03
ок, спасибі, при першій же можливості будете бачити? спробувати
guidotacco
11-06-2014, 08:33
спробуйте на edc15c7 і edc16c39 fiat, і якщо вона йде вниз? ? хороший ключ, щоб перевірити якість
ghironfa
24-07-2014, 02:24
Вітаю всіх...я заявляю, що я пишу від імені одного ...купив півня, китайський, звичайно ... - каже v50..., щоб змусити його працювати, коли частина програми, і отримуєте на екрані повинен від'єднати і підключити usb-кабель, в іншому випадку не йде ...робив це він прочитав кілька croma і corsa d 1.3 mjet без проблем... тепер я питаю вас, а в тому, що особисто у мене немає досвіду з галло ви можете знати якимось чином, якщо якість цього інструменту. .. може бути, відправляю вам фотографію вбудований..знаю, як ви могли б сказати ... він боїться писати і в дружбі він нахиляється до мене ... але зробити його більш автономним, а мені... про те, зовнішня коробка, якщо може служити і той чорний квадрат зі світлодіод. Заздалегідь спасибі
у мене теж ця проблема, і, можливо, однієї і тієї ж версії hw....і я також знаю, що проблема відбувається на ноутбуках asus і acer.....а я c я написав кілька edc16c39 edc16c34 групи vag, так і послідовного bdm.... edc17 в boot пару...ford і audi...тепер я був неправий тільки vag edc15, блокуючи його в запису.....
як говорить пристрасть двигунів.....було б краще, послідовний ori працювати.....я, щоб не ризикувати, я роблю, але для читання в школі для безпеки....? ціна, яку доведеться заплатити, якщо ви хочете заощадити.....
з повагою