Прагляд Поўнай Версіі : info якасці певень
Вітаю ўсіх...я заяўляю, што я пішу ад імя аднаго ...купіў пеўня, кітайскі, вядома ... - кажа v50..., каб прымусіць яго працаваць, калі частка праграмы, і атрымліваеце на экране павінен адлучыць і падключыць usb-кабель, у адваротным выпадку не ідзе ...рабіў гэта ен прачытаў некалькі croma і corsa d 1.3 mjet без праблем... цяпер я пытаюся ў вас, а ў тым, што асабіста ў мяне няма вопыту з гала вы можаце ведаць нейкім чынам, калі якасць гэтага інструмента. .. можа быць, адпраўляю вам фатаграфію убудаваны..ведаю, як вы маглі б сказаць ... ен баіцца пісаць і ў сяброўстве ен нахіляецца да мяне ... але зрабіць яго больш аўтаномнымі, а мне б... аб тым, вонкавая скрынка, калі можа служыць і той чорны квадрат са святлодыед. Загадзя дзякуй
запал рухавікоў
12-05-2014, 00:23
Прывітанне, гэтая версія ? + - эканамічнай на рынку, для вырашэння гэтай праблемы неабходна замяніць FTDI, з тым, што ен выдаткаваў ужо? ? так, калі закон якой-то аўтамабіль, калі ен выкарыстоўвае гэта, каб хобі яшчэ можа праверыць яго на іншы аўтамабіль, але вы павінны працаваць над гэтым амаль штодня, я не лічу дапушчальным...
Дзякуй за адказ...што тычыцца драйвераў-адзіныя, з якімі ўсе працуе ... і я сказала, што гэтая працэдура адбярэ зрабілі так рабіць, таму што гэта быў адзіны спосаб зрабіць гэта, каб пытанне relais ..я не ведаю ў дэталях... як сказаў тое выкарыстоўвае гэта права для якой-то машыне, але баіцца пісаць. ... чытанне ідзе вельмі добра, як сказаў.... так што вы кажаце мне, што было б рызыкоўна паспрабаваць напісаць
запал рухавікоў
12-05-2014, 00:35
Б? каб перапісаць, трэба заўседы паставіць сябе ў бяспецы, па меншай меры, на croma трэба для чытання BDM заўседы, калі ў стане зрабіць гэта, то звычайныя працэдуры, напружання акумулятара аўтамабіля , пк чыстым і надзейна падлучаны да 220v, асабліва ў пачатку разважлівасць, не ? ніколі не занадта шмат, каб астатнія праблемы ? у FTDI gi? зменены дзясяткі
angelolsp
12-05-2014, 00:45
пошта, фатаграфіі інтэр'еру таксама я galo на святлодыедныя са ўбудаванымі philips, omron і да гэтага часу я пісаў edc15 pd edc16 fiat edcc16 bmw і г.д., і не даў мне праблемы
Дзякуючы страсці рухавікі.. riferiro ... нават для драйвераў, хоць і не ведаю, дзе іх браць...на жаль, я павінен зрабіць гэта таму, што я ен ? непрактычна. ..angelolsp заўтра я імкнуся carocare гэта фота...
запал рухавікоў
12-05-2014, 13:26
Растлумачыць лепш, што патрэбныя драйвера????
Драйверы для windows, мне здаецца, аднолькавыя, ад 48 у бягучым 54
спачатку прыкладаю малюнак у комплекснай
запал для драйвераў, я не ведаю, скажы мне, ты, ты сказаў, што праблемы, якія я апісаў, быў FTDI
запал рухавікоў
12-05-2014, 21:24
FTDI v? замяніў, чаму? запраграмаваны дрэнна, з дома, які ен сабраў....
таму мы кажам, чып, які не працуе, як павінна, ці не так?
запал рухавікоў
13-05-2014, 01:08
дакладнае
FTDI 232RL
па-першае вялікі дзякуй...я зразумеў, гэтыя чыпы ce працуюць тыпаў асаблівую якасць? што могуць даведацца, і галоўнае дзе іх браць, мне здаецца, усе аднолькавыя, усе з кітая
angelolsp
13-05-2014, 15:04
і як у мяне да гэтага часу не скарджуся
прывітанне анел, ваш паводзіць сябе так, як гэта з usb ... ці вы кажаце, што дакладна так жа, як убудаваны ? роўна ...я разумею, выкарыстоўвалі без праблем
angelolsp
13-05-2014, 15:31
у якасці ўнутранай, а роўна і ў любым выпадку, нават мой робіць так..усе тыя, кэ, я бачыў, робяць так з usb...
я зразумеў, увогуле, павінен даказаць, што гэта і спадзявацца...
запал рухавікоў
14-05-2014, 00:00
Прывітанне, не ўсе так, есць добры інструмент вакол, а потым есць тыя асаблівыя, залежыць, колькі вы хочаце інвеставаць, але мала хто марнуе мала, вісіць....сказаў, што мае зоны
marco_evolution
28-05-2014, 09:11
добра я сказаў, але centra нават намеку на ўдачу hihih
sportknight
28-05-2014, 09:41
? - як у мяне...
я, каб не мець праблем з usb, перш чым адкрыць праграму чакаю, што ас загружае усе драйверы,а затым напад на usb і знешні выгляд некалькі секунд,я адкрываю праграму і...
Exelion1986
04-06-2014, 00:59
прывітанне, хлопцы, выгляд мае невуцтва ў плане электронікі, калі вы размяшчае фота плат майго v54 маглі б вы даць мне меркаванне паказальна, на яго якасць??
каб зараз атрымаць corsa 1.3 70cv ў паслядоўны і ўсе ок, але я яшчэ не меў магчымасці паспрабаваць паказанні да школы
guidotacco
04-06-2014, 05:37
вы пошту фота
marco_evolution
04-06-2014, 10:03
Тое, што я бачыў сваімі вачыма, і ложак вакол, каб убачыць, калі ? добра, яго трэба праверыць на edc16c39 у kline і edc15c7 заўседы ў k.
Exelion1986
04-06-2014, 14:39
вось тут... gi? у яго адкрыць, я адразу ж прачытаў china, але gi? ен уяўляў сабе,
хоць прадавец сцвярджаў, no china улічваючы тое, што я заплаціў, у мяне не было шмат сумненняў...
guidotacco
04-06-2014, 21:13
Тое, што я бачыў сваімі вачыма, і ложак вакол, каб убачыць, калі ? добра, яго трэба праверыць на edc16c39 у kline і edc15c7 заўседы ў k.
на самай справе,мой v54 на u2 кандэнсатар,але не ўдалося, ніколі і нічога да гэтага часу.....lete і пісьмовых edc15c7,edc16c39,пцр,edc17 розных.....
Exelion1986
10-06-2014, 14:28
галоўкі блока marelli mjet ў школе, і ўсе ок... мы спадзяемся, што купля мяне атрымалася
але калі вы кажаце, праверыць яго на edc16 у k-line, што трэба зрабіць з эбу або з лініі? чаму? гонкі, якія я зрабіў я ведаю, што мае зносіны ў k
Гонка не мае ecu edc16 але marelli mj6
Exelion1986
10-06-2014, 15:43
вядома, вядома,
я меў на ўвазе, калі для яго тэставання было добра, любы k-line або проста edc16, у прыватнасці,
ім не хапае на edc16, а таксама на 15
Exelion1986
10-06-2014, 17:03
ок, дзякуй, пры першай жа магчымасці будзеце бачыць? паспрабаваць
guidotacco
11-06-2014, 08:33
паспрабуйце на edc15c7 і edc16c39 fiat, і калі яна ідзе ўніз? ? добры ключ, каб праверыць якасць
ghironfa
24-07-2014, 02:24
Вітаю ўсіх...я заяўляю, што я пішу ад імя аднаго ...купіў пеўня, кітайскі, вядома ... - кажа v50..., каб прымусіць яго працаваць, калі частка праграмы, і атрымліваеце на экране павінен адлучыць і падключыць usb-кабель, у адваротным выпадку не ідзе ...рабіў гэта ен прачытаў некалькі croma і corsa d 1.3 mjet без праблем... цяпер я пытаюся ў вас, а ў тым, што асабіста ў мяне няма вопыту з гала вы можаце ведаць нейкім чынам, калі якасць гэтага інструмента. .. можа быць, адпраўляю вам фатаграфію убудаваны..ведаю, як вы маглі б сказаць ... ен баіцца пісаць і ў сяброўстве ен нахіляецца да мяне ... але зрабіць яго больш аўтаномнымі, а мне б... аб тым, вонкавая скрынка, калі можа служыць і той чорны квадрат са святлодыед. Загадзя дзякуй
у мяне таксама гэтая праблема, і, магчыма, адной і той жа версіі hw....і я таксама ведаю, што праблема адбываецца на наўтбуках asus і acer.....а я з я напісаў некалькі edc16c39 edc16c34 групы vag, так і паслядоўнага bdm.... edc17 у boot пару...ford і audi...цяпер я быў няправы толькі vag edc15, блакуючы яго ў запісе.....
як кажа запал рухавікоў.....было б лепш, паслядоўны ori працаваць.....я, каб не рызыкаваць, я раблю, але для чытання ў школе для бяспекі....? цана, якую давядзецца заплаціць, калі вы хочаце зэканоміць.....
з павагай