Прагляд Поўнай Версіі : погляд карту 308 1.6 hdi
marco_hdi
11-05-2014, 02:02
прывітанне рага...я cimentando некалькі дзен рабіць тэсты на маей 308...я выключаны з сістэмы egr і fap і я даў ретушью, перайшоўшы р? для раз...дастаўкі на дадзены момант я не супраць...але, нягледзячы на пастаянныя зняць дызельным счапленне буксуе...машына 114k км і мне здаецца дзіўным, што пацягніце ўніз?...між іншым, паліць мала, і нічога...я прыкладаю врі і mod
explode82
12-05-2014, 02:11
карту не ? зроблена добра,але не ўсе так дрэнна,дызельнага паліва, ен даў шмат і дрэнна, вось чаму цябе праслізгвае счапленне, і вам канферэнц-дрэнна, кіраванне турба, не ? зроблена добра,калі нападаў дыягназу вы ўбачыце, што ціск turbo падымаецца і апускаецца, у той час як rail,вы павінны перагледзець многія рэчы
marco_hdi
12-05-2014, 07:10
Я павінен зняць дызель на працягу ўсей карты???калі вы заўважылі, на высокіх абарачэннях ce n'? pi? толькі таму, што я хацеў, каб "кампенсацыі", таму што я павінен быў выдаліць...і я гэта зрабіў, кампенсуючы вышэй...я аддаў cos? таксама, каб убачыць, да якой ступені аўто не курыў...што турба не ведаю, як кіраваць добра, нават калі я хацеў павялічыць у кропках, як rail..., у рэшце рэшт ? адна з першых карт...авансаў, што вы думаеце???
explode82
13-05-2014, 01:14
не ? занадта шмат,але больш,мы кажам, што ен мае зваротную сілу і ўвесь той дызель,авансавыя плацяжы з'яўляюцца врі.......для счаплення, калі на санках ? туды, яна змянілася
marco_hdi
13-05-2014, 21:26
Я перагледзеў некаторыя усю карту...і, у прыватнасці, я пайшоў, каб дакрануцца да карты, што есць да і пасля карта называецца ціскам карэкцыі...яны практычна ідэнтычныя...вы ведаеце, скажыце мне, на што паказваюць????pi? позна месца новы файл...дзякуй
marco_hdi
14-05-2014, 00:24
7886
вось файл, які я перарабіў сення...спадзяюся, што мне маглі даць руку
Машыніст
14-05-2014, 13:40
marco_hdi
14-05-2014, 14:10
Не пераходзіць у recovery машына...зменены так дзіўна????т. е.????
Машыніст
14-05-2014, 19:54
Напрыклад, не campisco чаму? у карце ад 1E9BBE у 1E9EBC апошні крывой арыгінал ? да нуля, і ты ўстала. Тады я не разумею таксама ціску ў рампы, чаму? у карту мэта, акрамя 4 карта спецыяльнасцях, іншыя 3, выходзяць далека за межы абмежавальніка. арыгінал прыходзіць у 1600 бар макс, на першай карце аффинной mod я лічу, што max 2020 бар.
marco_hdi
15-05-2014, 04:23
І вітаюцца...карту зараз не памятаю, кропка ў кропку...калі я стаўлю сябе на ПК я адказваю...тое, што я хацеў высветліць, былі карты да і пасля ўвядзення карэкцыі
faberecu
15-05-2014, 21:22
Вы не крыўдуйце, калі па-за межамі, як балкон!!!, 26% ціску ў рампы 1600 бар ўяўляеце, колькі???? калі мы не будзем дзейнічаць, абмежавальнікі scoppierebbe помпы і ушчыльненняў фарсунак , я кажу пра step5
спрабуе разважаць, перш чым рабіць змены, як правіла , ці, хутчэй, спрабуе даведацца значэння да чаго ставяцца ..... затым карту педаль перабольшаныя , як просьба, паглядзець у 2d, розныя карты есць праблемы, пікі дзіўныя , можа быць ? ціта , lim пара занадта высокая, калі ў вас муфта пашкоджана , раз без логікі , вы спрабуеце кінуць дызель рэк , авансавых крычы , - увогуле, часткі асцярожны, я спадзяюся, што step5 вы не напісалі ,есць некалькі спосабаў, каб даць дызельнае паліва і спаліць яго , ці што ? мэта-цюнінг , (цюнінгу) дызельнага паліва ўводзяць Павінен быць спалены!! і максымізаваць прадукцыйнасць , не ствараючы праблем у кароткатэрміновай і доўгатэрміновай перспектыве выбухаў розных
выкіды ад Тырэні або іншы
marco_hdi
15-05-2014, 21:54
Крок 5 : я не загружаецца...я спрабую яго step5 перагледзеў...на мае пытанне ніхто не адказвае пакуль...
faberecu
16-05-2014, 00:45
step5 перагледжаны , якое пытанне?
faberecu
16-05-2014, 00:56
здаецца, q.i бачыў на лета