Перегляд Повної Версії : info galletto2 і virtualread
що означає, коли gallo2 тому virtual read типу в ecu 6f3?
це означає, що читання не ? реальна, але, що файл має у своїй базі даних, що збігається з ecu, що ви читаєте
Додам, що, отже, якщо в базі даних не з'? точна версія sw ебу автомобіля, до якого він підключений півень, дар? помилка читання.
де саме знаходиться база даних? і пу? оновити?
кажу завжди клон півник
Бази даних ? стислий, можливо, його, якщо, що, що я ніколи не виникла б, сумісний з v54
ви знаєте точно, в якій папці знаходиться база даних?
tecnoracing
12-05-2014, 14:51
всі файли читає віртуальний знаходяться в папці user
на офіційному сайті ввели навіть віртуальний rad також для bosch edc16 c39, що ви хотіли б зараз, щоб ознайомитися з ними
ви ніколи не припиняйте вчитися :)
tecnoracing
13-05-2014, 10:53
форум також служить для цього
marco_evolution
26-05-2014, 16:49
Добре, що вони це роблять тільки в офіційних щось на зразок cio? покласти файли у virtualred в sw del galletto також для edc16c39...якщо б вони це зробили в клони було б трохи ecu заблоковані..Останнім часом я бачу клонів півник, які не можуть в читання, і якщо тест запису з файлу прочитати нормально відповідати!
де пу? знайти оновлення, знає хто-небудь???
sportknight
01-07-2014, 15:38
клони працює читання віртуального і писати...
marco_evolution залежить від типу інструменту, який ви використовуєте ІМХО.
Virtual Read, дуже добре працює на FGTech v53, потрібно тільки трохи сміливості, щоб використовувати його для звичайного питання, що стосується наявність оновлень Sw зроблені на автомобіль, тому версія Sw справжнім, і версії Sw, що інтерфейс вам копію на ПК з читання віртуального, так? можуть не співпадати, що призводить до блокування!
пристрасть двигунів
01-07-2014, 18:11
Привіт, коли матері вдома робите оновлення ecu автоматично оновлюють інформацію ecu, тобто коли ви робите даних ви знаєте, що версія sw у вас.......
Так, але якщо потім virtual read визначає версію Sw відрізняється від тієї, що насправді мається на машині? Якщо я правильно пам'ятаю, кого-то ? успіхів!!!
sa80libero
01-07-2014, 18:31
слід також змінити версію даних при оновленні програмного забезпечення, так що я думаю, що інструмент перед завантаженням перевіряє у своїй базі даних, якщо співпадають їхні дані, після чого, починаючи virtual рід
sportknight
01-07-2014, 20:37
інструмент дозволяє читати віртуальний те, що закон в ecuid, отже, не може помилятися,до речі, ви можете перевірити, що зберегти, перш ніж писати
я зазвичай перевіряю всі з titanium або з winols, щоб бути впевнений, що те, що я читаю або реальної або віртуальної, так і точні..
Exelion1986
02-07-2014, 16:17
але коли тому virtual read з'являється якась попередження?
чому? на другий день я намагався читати Renault Scenic 1.9 dci з ебу Bosch EDC15C2 і поставив нас типу півтори хвилини, restituendomi файл 512 кб
мені здається, дещо не вдалося, що під час сов? короткий він читається насправді
CorsaroKr
02-07-2014, 16:30
на edc15 читання ? цим, читання віртуальних тому лише на кілька marelli, зокрема на ecu з 1.4 tj і 1.3 mj (хоча на деякі з них, наприклад ті, які встановлюються на opel і на спис, читання ? реальні)... єдиний спосіб дізнатися, чи є читання ? реального або віртуального ? те, див. car list obd galletto.
Що стосується читання віртуального, півник аналізує як номер, hw і sw, і, в разі поновлення, якщо в своєму архіві не знайти точний файл, повертає повідомлення, в якому запрошує його приступити до читання справжнім через bdm, а потім не з'? можливість? помилки
Exelion1986
02-07-2014, 17:11
у списку, говорить реальні читання, проте я забув сказати, що у мене є v54, може бути, як хтось сказав раніше, в нових версіях реалізували читання віртуального також для інших моделей ecu
мої сумніви ? народився від того, що поставив нас дійсно мало часу, 1,5 хв, в той час як інші автомобілі, які я читав, там ставлять від 20 до 45 хв
у деяких edc15 типу ті групи fiat закон ще менше часу, та ? читання справжнім, тим не менш, коли піти і вибрати автомобіль в нижній частині сторінки, каже, що типу читання назад', і як ? файл, який, можливо, читає.
Exelion1986
02-07-2014, 20:53
ідеальне поведінка, що мені здавалося ненормальним думаю, що це було за моєї інтерфейсу
бачив що ? нормальний я вкладаю серце в спокої
CorsaroKr
02-07-2014, 21:54
так, ви можете йти тихо, читання ? справжнім
maurof650
03-08-2014, 08:10
Але, в кінцевому рахунку, файли, карти, які зчитуються два?
Машиніст
14-08-2014, 10:08
Але, в кінцевому рахунку, файли, карти, які зчитуються два?
francescosparco
14-08-2014, 15:51
хлопці, я відкрив навіть я обговорення якийсь тиждень тому.. тепер xo мені і прийшла ідея. побачив, що мій півник не виявляє запису ( очевидно, не був присутній в його базі даних), якщо мені отримати цю його файл орі в мережі завжди хтось прочитав з галло, то, відповідно, виникають проблеми з записом?
Машиніст
14-08-2014, 17:51
Якщо виводите в файл з тим Же N? SW і те Ж N? HW вашого ecu не у вас проблеми. ? зробіть ecu ID до і майте хороші ті цифри, які ви від.
francescosparco
14-08-2014, 18:07
S? очевидно,... l важливо і впевнений, що мені пише
Машиніст
14-08-2014, 18:44
Якщо ви хочете відчувати себе комфортно, що все йде краще, єдиний ? відкрийте ecu і зробити гарний резервного копіювання, якщо немає запишіть серійний і ви сподіваєтеся, але, як правило, завжди йде добре!
у списку, говорить реальні читання, проте я забув сказати, що у мене є v54, може бути, як хтось сказав раніше, в нових версіях реалізували читання віртуального також для інших моделей ecu
мої сумніви ? народився від того, що поставив нас дійсно мало часу, 1,5 хв, в той час як інші автомобілі, які я читав, там ставлять від 20 до 45 хв
де знаходиться список автомобілів?
Exelion1986
19-09-2014, 18:49
перейдіть в папку установки, то DOCUMENTS/DRIVER_LIST
спасибі моїй мамі, парк автомобілів ? величезний, я б сказав, дуже
maurof650
21-09-2014, 01:20
Я заявляю, що я не версію virtual read.........але версії, які роблять у вас є папка з усіма картками?
Машиніст
21-09-2014, 13:05
У теорії всі версії півня повинні зробити virtual read. Якщо ви не можете зробити virtual, напевно ? проблема в HW або SW вашого півня! Однак SW c'? стиснутий файл де ? зміст бази даних virtual read. Коли ви робите читання sw розпізнає цей файл і він знаходить у своїй базі даних, вас зберігає, як якщо б я зробив реальні читання ecu.
rodcraft86
21-09-2014, 13:31
я згоден з машиністом, зараз навіть більше? дешеві v54, вони роблять все, спробуйте зв'язатися з продавцем і змусити вас надіслати відповідне програмне забезпечення