КПК

Перегляд Повної Версії : Mpps -> Peugeot Boxer 3.0 HDI

Myago
10-05-2014, 14:30
Я купив фургон Peugeot Boxer 3.0 HDI використовується і бачачи, що в пір'ї цієї моделі не був згаданий я взяв mpps 12.01 клон завантажити в грі. Але ось ряд проблем, які я знайшов на днях:
при підключенні в перший раз роз'єм obd без запуску програми на приладовій панелі ? з розуму різні індикатори, які запалювалися і погашені; після запуску програми те ж саме з картоплею. Тому я налаштований на свій драйвер, і присвячений приладовій панелі перестав блимати, я ? залишилися? виходу з ладу системи подушки безпеки. Справа в тому, що робить ecu id говорить мені, ecu не знайдено, отже, і орієнтації не читає...
Я намагався mpps на honda civic і йде, що ? краса.

Вчора я спробував ще раз з ван: як тільки програма запуститься, ви горять трохи індикаторів після цього? картина ? вимкнув, залишивши горіти тільки дисплей бортового комп'ютера, вимикання і наступного включення комп'ютера картину я не зробив більше? не жарт (виходу з ладу подушки безпеки ? у будь-якому випадку завжди присутня). Але ідентифікувати ecu з його драйвер на мініатюрному ніяк.
Зуміли визначити ecu і завантажити орі, якщо використовувати драйвери alfa 159 та/або fiat ducato 2.4.

Чому? якщо перегородки точну модель не розпізнає ебу??
(я помітив, що драйвер Peugeot вказує, що протокол can а nil ducato і альфа використовують протокол k-line...)

Myago
15-05-2014, 03:18
Ніхто не скаже нічого??

ugoboss
15-05-2014, 07:05
я думаю, що проблема в лінії can.

Backgroop
15-05-2014, 08:00
я думаю, що проблема в лінії can.

проблема і в кабельна мережа фургон, ecu ви можете прочитати в рівній мірі, підключившись у K-line pin 7 ебу двигуна, роз'єм B, просто їжа інструмент і підключіть k-line

Myago
25-05-2014, 04:09
Як це зробити??

Вже
25-05-2014, 12:11
Я можу тільки порадити завжди читати з протоколом правильно...Ризики, читати погано, і ви розумієте, і коли ви його напишіть, mod автомобіль не...