КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Mpps> Peugeot Boxer 3.0 HDI

Myago
10-05-2014, 14:30
Я купіў фургон Peugeot Boxer 3.0 HDI выкарыстоўваецца і бачачы, што ў пер'і гэтай мадэлі не быў згаданы я ўзяў mpps 12.01 клон спампаваць у крычы. Але вось шэраг праблем, якія я знайшоў на днях:
пры падключэнні ў першы раз раз'ем obd без запуску праграмы на прыборнай панэлі ? з розуму розныя індыкатары, якія запальваліся і патушаны; пасля запуску праграмы тое ж самае з бульбай. Таму я настроены на свой драйвер, і прысвечаны прыборнай панэлі перастаў міргаць, я ? засталіся? выхаду з ладу сістэмы падушкі бяспекі. Справа ў тым, што робіць ecu id кажа мне, ecu не знойдзены, такім чынам, і арыентацыі не чытае...
Я спрабаваў mpps на honda civic і ідзе, што ? прыгажосць.

Учора я паспрабаваў яшчэ раз, з ван: як толькі запусціцца праграма, вы гараць трохі індыкатараў пасля гэтага? карціна ? выключыў, пакінуўшы гарэць толькі дысплей бартавога кампутара, выключэння і наступнага ўключэння кампутара карціну я не зрабіў больш? не жарт (выхаду з ладу падушкі бяспекі ? у любым выпадку заўседы прысутнічае). Але ідэнтыфікаваць ecu з яго драйвер на мініятурным ніяк.
Здолелі вызначыць ecu і спампаваць крычы, калі выкарыстоўваць драйверы alfa 159 і/або fiat ducato 2.4.

Чаму? калі перагародкі дакладную мадэль не распазнае эбу??
(я заўважыў, што драйвер Peugeot паказвае, што пратакол can а nil ducato і альфа выкарыстоўваюць пратакол k-line...)

Myago
15-05-2014, 03:18
Ніхто не скажа нічога??

ugoboss
15-05-2014, 07:05
я думаю, што праблема ў лініі can.

Backgroop
15-05-2014, 08:00
я думаю, што праблема ў лініі can.

праблема і ў кабельная сетка фургон, ecu вы можаце прачытаць у роўнай ступені, падключыўшыся у K-line pin 7 эбу рухавіка, B раз'ем, проста ежа інструмент і падлучыце k-line

Myago
25-05-2014, 04:09
Як гэта зрабіць??

Ужо
25-05-2014, 12:11
Я магу толькі параіць заўседы чытаць з пратаколам правільна...Рызыкі, чытаць дрэнна, і вы разумееце, і калі вы яго напішыце, mod аўтамабіль не...