Перегляд Повної Версії : Ecm titanium або іншого?
Привіт всім, я новачок,,? кілька днів я намагаюся зрозуміти, як і де знайти кабель і програма для відображення групи vag.
Хтось пу? мені допомогти?
Я хотів би мати, необхідно почати заздалегідь спасибі!
Ciaooooo
Backgroop
10-05-2014, 09:06
для початку зіставити ви можете підготувати півень v53 або kess v2, як програмне забезпечення для картографії є безліч pi? легко використовувати ? Ecm titanium
Це я читав, ecm titanium, є безкоштовні версії? Кабель obd, де пу? купити ?
Backgroop
10-05-2014, 10:36
Це я читав, ecm titanium, є безкоштовні версії? Кабель obd, де пу? купити ?
Ecm Titanium, не ? парковка і платний софт..
C'? як-небудь, щоб мати вільний для початку ? Може бути, ecm 2001?
вибачте, якщо я втручання, у мене є версія гараж edition хто-небудь знає ?
Привіт всім, я новачок,,? кілька днів я намагаюся зрозуміти, як і де знайти кабель і програма для відображення групи vag.
Хтось пу? мені допомогти?
Я хотів би мати, необхідно почати заздалегідь спасибі!
Ciaooooo
вибачте, але я як-то посміхатися, це ваш пост, ти не уявляєш, що може служити для читання і запису ебу і на те, що редагувати файли ліжка, і ви хочете почати зіставляти блоків управління концерну VAG, я вам рекомендую, перш ніж почати слідувати посаду і різних дискусій, щоб почати план, щоб зрозуміти, принаймні, які інтерфейси і sw, необхідні для різних блоків управління, різних комунікаційних протоколів, а потім думати починають змінювати деякі ебу, я скажу вам, чому форум повні людей, яка плаче і просить про допомогу для того, заблокований або ще гірше-згорів ебу через відсутність досвіду.
Так, ви праві, я хочу саме зрозуміти, всі роботи блоків управління концерну vag, щоб почати грати. І я хотів би здобути необхідне для початку роботи :)
прощення sorry sorry:confused::confused: я не повинен використовувати самі клітинки писати!!!
прощення sorry sorry:confused::confused: я не повинен використовувати самі клітинки писати!!!
безумовно, ви зрозуміли, що не говорив з вами, справді, я з розмірами повідомлення signo28, в будь-якому випадку, я не знаю цієї версії ecm, але якщо завантажити файл, і ви можете редагувати їх і зберігати я думаю, що піде добре.
faberecu
10-05-2014, 16:11
Проблема не ? sw у використанні , ви робите ті ж самі речі, всі , крім контрольної суми, хтось має ще один, для інших ви можете змінити все, що ви хочете все в 2d
хто-то ? pi? швидко , кого-то ? + автомат , але реальна проблема ? що змінити і як.....
i sw + загальні ,winOls , ******* ,map3d, ecm Titanium , winGal всі ці sw є ліцензія на використання, тобто ті, які безкоштовно можна знайти в мережі, які не мають контрольної суми
Ах ок, дякую за пояснення. Де можна знайти і ті, free, що ті, за додаткову плату?
І для тб?
faberecu
10-05-2014, 18:45
ті, безкоштовно ви шукаєте в мережі, інші evc , vcpower ,alientec ,fgtech "тв" було б програміст , у вас є широкий вибір із тих, мигдального, порівняно з офіційними
faberecu
10-05-2014, 18:47
sw не офіційний форум пп може допомогти вам..... розумієте
механік 85
10-05-2014, 23:29
Рада мій: зробили курс з данини і маріо адмін і тобі порадити, я зробив так, і я вважаю, mo