КПК

Перегляд Повної Версії : Vag Audi A4 tdi 140cv 6-ступінчаста коробка передач і читання Mpps

Fabiuz
09-05-2014, 23:58
Привіт всім.
Я збираюся прочитати A4 2000 Tdi 16v 140cv 6-ступінчаста механічна коробка передач 2006 року, отже, з FAP.
Мені потрібно видалити FAP і egr.
Чи є у вас порада для мене X читав, що f?ro з Mpps і Ecm titanium.
Блок управління повинен бути Бош edc16.
Я читала про те, запобіжника зняти, перш ніж читати після ECU id.
Вам дається?
Або читаю і просто, як на моєму BMW.
Для egr просто l виняток via eprom або краще змонтувати лист, який блокує.
Для FAP думав гальмувати очищення від eprom і елітарним, то фізично з порожньої трубки.
У наступному місяці, то порт автомобілів зіпсувати значення вихлопних газів, залишаться як і раніше в нормі, навіть якщо цього збільшується? трохи fumosit? вихлопних газів?
Спасибі всім, хто мені порадить..

Портер? l Audi періодичного огляду я хотів сказати...

Backgroop
10-05-2014, 09:04
Блок управління, його можна читати сміливо, не знімаючи запобіжники, Dpf, необхідно видалити з flash, а також для управління EGR не для сили потрібно покласти на лист, за винятком механічних проблем, пов'язаних з поганою закриття клапана, DPF, ви можете звільнити її без механічних змін, так як оренди, останньому і форма ускладнює додавання або зміна труби механік

Fabiuz
10-05-2014, 16:15
спасибі.
мені порадили насправді того, щоб всі винятки з eprom FAP видалити механічним шляхом випорожнення або видалення одного і того ж... маяк cos? і плакат? результати.
так, для розгляду незначне збільшення со2 і парів, не тому відхилити автомобіль в редакції

мені також сказали, що якщо пп то я видаляю фізично FAP блок управління може йти в помилку і включення сигнальна лампа несправності двигуна...

Backgroop
10-05-2014, 20:04
мені також сказали, що якщо пп то я видаляю фізично FAP блок управління може йти в помилку і включення сигнальна лампа несправності двигуна...

Dpf необхідно видалити, щоб сторони і те, що фізично для запобігання засмічення із результаті поломки турбо компресора

Fabiuz
11-05-2014, 23:43
Ок, я бачу порожнє dpf

maik_93
26-06-2014, 01:43
для dpf трубки прямий йде відмінно....egr я кришка також з аркуш