КПК

Перегляд Повної Версії : інформація про дату програмування

skizzo93
09-05-2014, 16:56
Привіт всім, я хотів би отримати інфо на я, що і сталося... я картування alfa gtv 2.0 ts оснащений bosch m1.5.5. ..перейдемо до справи, після включення запису я завантажив мій хороший мод файл від 128kb перетворюється в bcb і півень зробив всі його прекрасні дії:

-Seed Key OK

-Скасування ОК

-запис завершено на 100%

-Вимкніть запалювання протягом 10 секунд

-Включіть запалення

-Центральний блок управління ОК

Все добре... тільки curiosit?....Бо що роблю пізно журналу з коня, і з FES останнім програмування мені 31\03\2000 і лічильник залишається в 1???(уточню, що автомобіль і 1998 року, але з тих пір, як я купив вже 1 програмування з цього моменту, і я думаю, що це було зроблено оновлення), не повинні дати мені час і лічильник піднятися на 2??? Спасибі всім вам, хлопці...

blackwolf76
09-05-2014, 21:13
Ймовірно, записи або наступному оновленні навіть на eeprom, коли, можливо, робить дилерський, нічого дивного в тому, що тільки шляхом перепрограмування флеш-пам'яті з галло-лічильник не просувається. Не ? сказали, що має бути як автомобілі останніх.

skizzo93
09-05-2014, 22:28
Ідеально підходить. .. так все одно схопили мене, враховуючи, центральний ecu ок, карту і завантажена...

marco_evolution
28-05-2014, 08:58
якщо у вас є сумніви, чи варто ? завантажена чи ні зробіть наступне...Rileggila і подивитися файл, який ce всередині hihih

sergiot
28-05-2014, 09:43
зміна дати програмування ? додатковою функцією, що іноді ігнорується програмістами (для простота? експлуатації).
є кілька способів програмувати m1.5.5 alfa і fiat, офіційних і не і не всі зраджують дати, як правило, офіційний метод через examiner дата модифікації також питання гарантій.

marco_evolution
28-05-2014, 10:26
я поділяю.*****unque ? перевагою, що не збільшує значення лічильника..тільки, що мені skizzo були сумніви, якщо карта була завантажена фактично hihih