КПК

Перегляд Повної Версії : Адаптація дросельної заслінки suzuki swift бензин

ангел
08-05-2014, 10:04
Привіт, я замінив акумулятор на машину, мій компаньйон займається, Suzuki Swift 1.3 бензин 2009 року, двигун M13A, то він має мінімум дуже низький, я поясню: якщо ви включаєте і залишити мінімум це ? регулювати, але якщо ви подорожуєте, щоб мені теж 5 хв і потім зупиняється мінімум різко опускається до майже згаснути, щоб потім знову відрегулювати після близько 30 сек.
Тепер порок ? з'явився відразу після заміни акумулятора, я думаю, це проблема адаптації дросельної заслінки, для? у діагностичний тест, що я в розпорядженні, не ? є пристосування для цієї моделі.
Хто-небудь знає, якщо c'? процедура для автомобіля, адаптація???
Кожен раду ? добре я згоден
Дякую

cinqueturbo
08-05-2014, 10:18
1 Спробуйте від'єднати акумулятор холоду й підключіть їх знову через декілька хвилин
2 Тест перевіряє стан очищення дросельної заслінки
що коштів, які є у вашому розпорядженні?

ангел
08-05-2014, 10:34
Випробування батареї я вже зробив, справді, наступним кроком було спробувати очистити його? мені здавалося дивним, так як машина будинку, я завжди до послуг, і це було годин, перш ніж виймати акумулятор, але якщо я не знайду спосіб зробити адаптацію спробує? по цій дорозі
У мене є KTS, Delphi і Texa..
Дякую

пристрасть двигунів
08-05-2014, 12:32
Привіт, для прискорення використовуємо SDT Suzuki оригінальний інструмент, але навіть в ручному режимі ви можете вирішити: від'єднати акумулятор + 30 хвилин, потім підключіть і увімкніть тільки запалювання на 3 хвилини, не торкаючись нічого, візьми і sfili ключ, через 1 хвилину покладіть картину і зробіть п'ять разів accellerate до кінця, візьми картину і sfili ключ через хвилину покладіть на мотоциклі, не торкаючись педалі проводці акселератора і залишити працювати на холостому ходу протягом 15 хвилин. спробуйте і подивіться, що вирішуйте

stefano261168
08-05-2014, 12:35
якщо ви можете допомогти я в спрінтер 412, 99 я робив подібний дефект після заміни батареї мінімум не було ще налаштувати протягом декількох днів вразить йде в короткій спідниці подобається і те risostituisco і після корабля не було більше проблема мінімуму

ангел
08-05-2014, 14:38
Привіт, для прискорення використовуємо SDT Suzuki оригінальний інструмент, але навіть в ручному режимі ви можете вирішити: від'єднати акумулятор + 30 хвилин, потім підключіть і увімкніть тільки запалювання на 3 хвилини, не торкаючись нічого, візьми і sfili ключ, через 1 хвилину покладіть картину і зробіть п'ять разів accellerate до кінця, візьми картину і sfili ключ через хвилину покладіть на мотоциклі, не торкаючись педалі проводці акселератора і залишити працювати на холостому ходу протягом 15 хвилин. спробуйте і подивіться, що вирішуйте
Ок гарно дякую 1000, як тільки я машину в стрільбі, я намагаюся, і місце укладення.
Ще раз спасибі

guaro85
08-05-2014, 14:43
у мене була така ж проблема з ypsilon після заміни акумулятора машина мала мінімум дуже низький, майже aspegnersi, я вирішив, залишивши автомобіль в рух, як мінімум, і план ? перенесено на мінімум, щоб тільки

ангел
12-05-2014, 08:22
Ок гарно дякую 1000, як тільки я машину в стрільбі, я намагаюся, і місце укладення.
Ще раз спасибі

Намагався процедурі розміщена дуже пристрасті двигуни, але проблема не вирішена, тепер починаю думати, що проблема дійсно в корпус дросельної заслінки, riprover? вона з пі? спокійно, але я постараюся також відкрити тіло і дати йому чисту.
Все одно дякую

пристрасть двигунів
12-05-2014, 13:24
Привіт, ? процедура, яку я роблю особисто, хоча і майже завжди працює, якщо ви з моїх частин, я покажу вам адаптації інструменту оригінал.....безкоштовно

ангел
12-05-2014, 18:33
Дякую вам, але ми дуже далеко, а завтра я збираюся спробувати ще раз

пристрасть двигунів
12-05-2014, 21:24
Добре.....

Alfiuccio
12-05-2014, 21:47
мене це сталося з gran vitara (тип двигуна f9q) немає самодіагностика міг зробити навчання....bosch була параметр, але не завершує свою роботу......проблема вирішена з офіційного....

ангел
13-05-2014, 22:09
Bah...після зняти і очистити корпус дросельної заслінки, здається, йде...сподіваюся, bbene...:D