Перегляд Повної Версії : Думки на карту Golf 4 TDI 101
Привіт, хлопці, мене звуть Марко, мені 30 років. Я був би радий вступити у ваше співтовариство!
Gi? вже кілька років я appassionando в світі rimappazione. У мене є VW Golf 4 TDI 101, які я використовую, як мій "стенду".
Читаючи ваші коментарі та обговорення, я дізнався багато про те, як редагувати карти і, звичайно, я багато прогалин, які я хотів би заповнити. У дискусіях, я повинен сказати, що тут ви ніколи не припиняйте вчитися!
Тепер я "зміни" карту, щоб мій гольф, і я повинен сказати, що у мене були кроком вниз? занадто помітні на дорозі.
Я б, якщо б хтось міг бути таким? люб'язний, щоб дати нам подивитися, і дати мені оцінку!
Спасибі!
faberecu
09-05-2014, 01:29
може бути, якщо місць орі і mod ми на скибочки!!!:D
може бути, якщо місць орі і mod ми на скибочки!!!:D
карти золотих і mod додаток!
faberecu
10-05-2014, 16:28
подивитися добре egr два біта неправильно, як значення до кінця , карту ? дуже основної , ви дали дизельного палива і тиску турбо , але без розрахунку нічого , скажімо, що ці ecu і двигунів легко.... ? карта клас.... причини вибору але не небезпечно
подивитися добре egr два біта неправильно, як значення до кінця , карту ? дуже основної , ви дали дизельного палива і тиску турбо , але без розрахунку нічого , скажімо, що ці ecu і двигунів легко.... ? карта клас.... причини вибору але не небезпечно
Спасибі Faber за відповідь! Для egr я перевірив біт неправі, і я не помітив... адреса біта? Для egr я поставив всі значення на значення pi? високий (або, швидше, 15 балів і більше? значення max), щоб закрити його. Прости невігластво, але для її виключення не робиться таким чином?
В якому сенсі без розрахунку нічого між турбо-і дизель?? Я збільшила тиск на турбо-0.17 бар і розроблена overboost на 2% pi?. Для дизельного палива, я думаю, переглянути, педалі, і час уприскування. Машину я відразу в сигнал з оборотів-й? низькими цінами, і йде з проводом прискорювача
з 12-літровий дизель я зробив 240 км, і я повинен сказати, що він не споживається багато...
Хлопці, не з'? що ніхто не може дати мені руку?
Знайдені біти! Були драйвера, і я навів максимальні значення в таблиці.. :cool:
faberecu
16-05-2014, 23:37
розгорнути ,подивитися, що є два біта зі значенням відмінним ближче до кінця прямої лінії
Ви знайдені і усунені!! Дякую
frantik3
17-05-2014, 23:20
тепер доведено
faberecu
20-05-2014, 10:10
знайти damos , і насолоджуйтесь
giuseppeturbo
20-05-2014, 10:22
привіт і ласкаво між нами
знайти damos , і насолоджуйтесь
Використання ecm, щоб розважити себе!