КПК

Перегляд Повної Версії : про гарячою вирішена, але...

РТР
07-05-2014, 23:02
Салют...я просто хотів запитати, скільки ? довелося, незважаючи на гарячий старт був вирішений як карта автомобіля буде мати проблеми рб. Жарко.
Це altea edc16 105 cv, зокрема.
Візьмемо, добре, що правити ? ОК, тільки я можу на місці, але я хотів би знати, якщо хтось і не відбулося, побачив, що на іншому форумі навіть користувач, незважаючи на зміни не вирішили.

blackwolf76
07-05-2014, 23:07
в такому випадку ви повинні перевірити насос або форсунок, які можуть втратити тиск, але в цьому випадку повинні stentare завжди, починаючи.

РТР
07-05-2014, 23:17
У самому справі ? те ж саме, що я думав.. проблема ? що машина йде ідеально, крім гарячого старту та після правильної і, ніби, не ? нічого не змінили.. я Знаю багато випадків, коли датчики або фази або температури могли дати ці проблеми, незважаючи на карту, але все info, прочитаних тут, і ніщо не безпечно..я хотів би знати, якщо хто-небудь має досвід прямих схожа на мою...

legendaryslave
07-05-2014, 23:35
якщо все ? ок, датчики і все інше редагування працює відмінно головки блоку циліндрів у кілька разів

РТР
08-05-2014, 00:03
Але ви, що зміна добре знаю.. На всі зроблені до цих пір завжди вирішена...на цей раз немає...тому мені і цікаво, якщо хто-небудь має подібний прецедент...

hftdelta
08-05-2014, 09:20
поштову картку, так що колеги можуть перевірити його. перевірте всі карти, однодумців, може бути, що, можливо, саме те, що потрібно для включення в гарячій, так і інший, добре на параметри від 75 до 100% навантаження і від 200 до 500 обертів.

cinqueturbo
08-05-2014, 10:08
Стартера і Акумулятора?
нормально працює двигун?

guaro85
08-05-2014, 14:45
я розглянуту в скутері справу, а потім спробуйте його пусковий струм акумулятора

Backgroop
08-05-2014, 15:19
Салют...я просто хотів запитати, скільки ? довелося, незважаючи на гарячий старт був вирішений як карта автомобіля буде мати проблеми рб. Жарко.
Це altea edc16 105 cv, зокрема.
Візьмемо, добре, що правити ? ОК, тільки я можу на місці, але я хотів би знати, якщо хтось і не відбулося, побачив, що на іншому форумі навіть користувач, незважаючи на зміни не вирішили.

Це питання до мене ? довелося в двох різних автомобілів, в 105Л.З І 140CV dsg в обидва при цьому, зміна гарячий старт не проходили, я вирішив замінивши датчик фази..

РТР
08-05-2014, 22:03
тим часом ми місце вкладення, як було сказано раніше, а також за достовірність, файли небайдужі, але я не думаю, ви мали мінімум проблем, щоб побачити, що змінити ? ок

РТР
08-05-2014, 22:09
Як ви можете бачити карту рб. і та, яка буде ? також рекомендується виправити те, гарячої, боляче не робить, а то Backgroop я шукав свій власний відповідь, типу вашого, і свого підтвердження прямої, що датчик фази в цьому випадку ? винуватцем..***** і вже сказав, я читав і чув думки, ось і в цьому питанні датчика, але підтверджень деякі не мені, я прочитала, що у багатьох мод. бл? після заміни датчик температури рідини, яка знаходиться позаду блоку циліндрів, і ще з цього датчика насправді.
В даний момент у мене автомобіль під рукою, але як тільки я новинки? я дам вам знати. Між тим, якщо хтось інший пошти подібний досвід було б не погано.

franco1971
08-05-2014, 23:12
І мені, і побачив ще раз і я вирішив з заміни стартера

РТР
08-05-2014, 23:28
Вибачте, франк, але замінивши стартер я думаю, ви не дозволите проблему в корені ...принаймні в умовах мого випадку. ..тому, що холодно-це добре, гарячі тому проблеми. ..тепер, якщо замінити двигун, безумовно, avro оборотів досить гарячою, щоб мати ін'єкції, навіть не мапу правильно...я вважаю, що якщо автомобіль добре холодної і гарячої проблема, незважаючи на пуску виправлена проблема, не ? електродвигун... тоді логіка роботи всієї системи в залежності від того, як і видозмінюються умови, валла зрозуміти...

alex68
08-05-2014, 23:39
сталося зі мною revisionat mot, і про датчик, карта гарячі 100%, але з проблемою.

РТР
08-05-2014, 23:45
Коротше, випадків насправді, коли карта сама по собі не достатньо, здається, бути ... алекс, але ти спочатку правильно карту і все-ходив, а потім говорить про датчик і не так, і в кінці кінців двигун і ходив я розумію....

cinqueturbo
09-05-2014, 09:34
Коротше, випадків насправді, коли карта сама по собі не достатньо, здається, бути ... алекс, але ти спочатку правильно карту і все-ходив, а потім говорить про датчик і не так, і в кінці кінців двигун і ходив я розумію....

У VW вам змінюють стартер і акумулятор, і оновлюють ECU.., з цінами, які я залишаю собі..

РТР
09-05-2014, 12:26
Eee cinqueturbo, що я не знаю... я зрозумів, особисто бути викликаний через одного в vw неофіційно вирішити цю стартера. ...він отримав картку без проблем....я дізналася через цей один, що її власник чотирьох раз те, що я запитала, я...не generalizzo абсолютно було повернути епізод про вартість vw...

hftdelta
09-05-2014, 14:39
привіт ртр, vw не вам вирішувати, ви робите електродвигун і batt. і після 3-4 років ви****. токарні верстати в vw і ви сходять batt і самокат і вперед так, щоб їх і bussnes гроші безпечно.

123alexs
09-05-2014, 16:04
привіт ртр, vw не вам вирішувати, ви робите електродвигун і batt. і після 3-4 років ви****. токарні верстати в vw і ви сходять batt і самокат і вперед так, щоб їх і bussnes гроші безпечно.

Вони років, що групи VAG йде з проблемами стартера.... потім скаржаться, fiat... bhooo

РТР
09-05-2014, 16:42
Хлопці, я знаю, як працювати в vag і, як ми marciano...уважно прочитайте всі попередні повідомлення