Перегляд Повної Версії : Моя презентація
Привіт, хлопці, мене звуть Марко, мені 30 років. Я був би радий вступити у ваше співтовариство!
Читаючи ваші коментарі та обговорення, я дізнався багато про те, як редагувати карти і, звичайно, я багато прогалин, які я хотів би заповнити. У дискусіях, я повинен сказати, що тут ви ніколи не припиняйте вчитися!
Тепер я "зміни" карту, щоб мій гольф, і я повинен сказати, що у мене були кроком вниз? занадто помітні на дорозі.
Я б, якщо б який-небудь фахівець міг би бути таким? люб'язний, щоб дати нам подивитися, і дати мені оцінку!
legendaryslave
07-05-2014, 13:44
це ? розділ " презентації відкрити повідомлення в окремому розділі, де запитати
ласкаво просимо в суспільство'
Привіт legendaryslave! Я новий на форумі і я ще не все в кадрі добре, як рухатися... Що ви маєте на увазі під "відкрити повідомлення в окремому розділі, де запитати
вітаємо вас в співтоваристві'"? Дякую
ви можете відкрити пост в розділі для початківців.
Ласкаво просимо на форум.
msport (exil77grande)
08-05-2014, 08:59
Привіт, мишко,і ласкаво просимо, розкажіть, де ви і ваша професія,щоб відкрити нове повідомлення ви збираєтеся робити, як ви це зробили тут, то відкрийте нову тему, але в розділі для початківців, крім того, я закликаю тебе поглянути на регламент,гарне продовження.
carlo abarth
08-05-2014, 15:07
привіт, олег!!!зробіть слайд-шоу зроблено як слід!!
biondo83
08-05-2014, 16:49
Привіт, мишко, і ласкаво просимо!
Привіт всім, хлопці! Спасибі Msport для вас!!! Провінції Нуоро і пристрасний обчислювальної техніки та двигунів. Я вже? відкрив пост в розділі для початківців, в якій я представив мою мапу.
Сподіваюся, я не помилився розділом!
faberecu
09-05-2014, 01:28
ajoooooooooo і галочка!!! перехід від pinuccio і їздить на гольф;) ласкаво просимо
Привіт і ласкаво просимо!!!!
giuseppeturbo
25-05-2014, 17:15
привіт і ласкаво між нами
msport (exil77grande)
26-05-2014, 18:41
привіт і ласкаво між нами
giuseppeturbo 1? попередження,мені нудно читати ваші коментарі до повторення в розділі слайд-шоу,я тобі вже піднялися на 40 повідомлення наступного раунду li скидання налаштувань комунікаційних пар.
Привіт і ласкаво просимо :)