Прагляд Поўнай Версіі : Мая прэзентацыя
Прывітанне, хлопцы, мяне клічуць Марка, мне 30 гадоў. Я быў бы рады ўступіць у ваша супольнасць!
Чытаючы вашы каментары і абмеркаванні, я даведаўся шмат пра тое, як рэдагаваць карты і, вядома, я шмат прабелаў, якія я хацеў бы запоўніць. У дыскусіях, я павінен сказаць, што тут вы ніколі не спыняйце вучыцца!
Цяпер я "змены" карту, каб мой гольф, і я павінен сказаць, што ў мяне былі крокам ўніз? занадта прыкметныя на дарозе.
Я б, калі б які-небудзь спецыяліст мог бы быць такім? ласкавы, каб даць нам паглядзець, і даць мне ацэнку!
legendaryslave
07-05-2014, 13:44
гэта ? раздзел " прэзентацыі адкрыць паведамленне ў асобным раздзеле, дзе спытаць
сардэчна запрашаем у грамадства'
Прывітанне legendaryslave! Я новы на форуме і я яшчэ не ўсе ў кадры добра, як рухацца... Што вы маеце ў выгляду пад "адкрыць паведамленне ў асобным раздзеле, дзе спытаць
вітаем вас у супольнасці'"? Дзякуй
вы можаце адкрыць пасаду ў раздзеле для пачаткоўцаў.
Сардэчна запрашаем на форум.
msport (exil77grande)
08-05-2014, 08:59
Прывітанне, міша,і дабро запрашаем, раскажыце, дзе вы і ваша прафесія,каб адкрыць новае паведамленне вы збіраецеся рабіць, як вы гэта зрабілі тут, то адкрыйце новую тэму, але ў раздзеле для пачаткоўцаў, акрамя таго, я заклікаю цябе зірнуць на рэгламент,добры працяг.
carlo abarth
08-05-2014, 15:07
прывітанне, міша!!!зрабіце слайд-шоў зроблена як след!!
biondo83
08-05-2014, 16:49
Прывітанне, міша, і дабро запрашаем!
Прывітанне ўсім, хлопцы!! Дзякуй Msport для вас!!! Правінцыі Нуора і гарачы вылічальнай тэхнікі і рухавікоў. Я ўжо? адкрыў пост у раздзеле для пачаткоўцаў, у якой я прадставіў маю карту.
Спадзяюся, я не памыліўся раздзелам!
faberecu
09-05-2014, 01:28
ajoooooooooo і галочка!!! пераход ад pinuccio і ездзіць на гольф;) сардэчна запрашаем
прывітанне і дабро запрашаем
Прывітанне і дабро запрашаем!!!!
giuseppeturbo
25-05-2014, 17:15
прывітанне і дабро паміж намі
msport (exil77grande)
26-05-2014, 18:41
прывітанне і дабро паміж намі
giuseppeturbo 1? папярэджанне,мне сумна чытаць вашыя каментары да паўтору ў раздзеле слайд-шоў,я табе ўжо падняліся на 40 паведамленні наступнага раўнду li скід налад камунікацыйных пар.
Прывітанне і дабро запрашаем :)