Перегляд Повної Версії : ford focus 1.6 tdci несправності двигуна
michele30
05-05-2014, 20:27
Добрий вечір всім, я прошу info бачили, що сьогодні мені випала ця річ.
Мені і на вході ford focus 1.6, сказавши мені, що він горить індикатор двигуна, і якщо б я зробив діагностику, залишив машину в pommeriggio сідаю в машину і бачу, що індикатор горить, а тільки повідомлення в рамках, якщо я правильно пам'ятаю, " несправність системи двигуна " і червоний індикатор поруч з дисплеєм ( класичний, індикатор mil помаранчевий замість вимкнена )
Я роблю діагностику за допомогою двох інструментів, і я тільки помилки на свічках розжарювання, перевірка свічок розжарювання, і я бачу, що не йдуть, ні одна з 4.
Я роблю замовлення з свічок, дзвонить мені власник і кажу цих свічок, він каже мені, кажучи, що машина не ходив ні потім у recovery.
Завтра я повинен зробити, зробити діагностику більш точною, коли-небудь щось подібне.
Тепер я сумніваюся, може чотири розжарювання відправити у recovery машина і не змусити її ходити?
І коли-небудь щось подібне, ні?
ви на ford свічок розжарювання відправляють у recovery автомобіль....просто минулого тижня зробив focus 1.6 tdci з тією ж проблемою,заміна свічок і все ок....okkio, що трохи дратує змінити
michele30
05-05-2014, 20:48
спасибі, насправді сьогодні у мене відділяється, і я зробив хороший втому,на щастя, тоді було легше...
чесно кажучи , ніколи не траплялося свічки розжарювання посилають recovery машина.
Дякую
механік 85
05-05-2014, 21:03
підтверджую, я теж, на жаль, ford тому цим лайном x робити божевільні люди
Alfiuccio
05-05-2014, 21:03
сьогодні свічки розжарювання грають дуже важливу роботу.....а на групи psa машини в recovery'.....які до речі без навантаження не повинно перевищувати навіть 3000 об / хв приблизно.....
Така ж проблема, на всі автомобілі, які збирають цей тип циклу і, отже, екю.
я підтверджую,так.............*******тебе..........
механік 85
08-05-2014, 15:02
Зміна свічок розжарювання
marco_evolution
28-05-2014, 16:33
ти повний успіх, і мені давно Вирішена..після того, як багато грошей витрачається на інші речі, які не centravono нічого :(
така ж проблема у мене ? довелося сьогодні в c-max завжди 1.6 tdci, я не думаю, що свічок розжарювання викликали все це
hftdelta
30-05-2014, 15:10
Pultroppo майже всі ford збиток на цю проблему, тому що використовують свічки розжарювання при прискоренні працює на високих обертах, щоб допомогти згоряння. за те, коли вони стрибають йде в recovery
faberecu
30-05-2014, 22:31
правда , сталося зі мною , але я знав, розповів, підключається до нейро....
giuseppeturbo
31-05-2014, 10:47
це я підтверджую, до мене, і успіх тій же машині, я змінилася і все, 0k
carlo abarth
31-05-2014, 23:26
очі, що їх навіть іноді, якщо вам пощастило знайти свічок розжарювання в порядку, замініть реле'!!
nico2610
01-06-2014, 07:09
від очей на веб-сайті в торгівлі c знімачі для передпускового підігріву, яка відмінно працює....уникнути марної втрати часу
Привіт
у мене ford transit 2.4, що "іноді" загоряється контрольна лампа несправності двигуна і переходить у recovery, діагноз, рекомендує контролю проводки igniettori, факт, але ? все ок, але, як правило, вимикаю чекаю деякий час і назад і проходить. Все починається з миготливий індикатор свічок розжарювання, мені цікаво, якщо не як проблему, яку ви повідомили тут.
faberecu
02-06-2014, 12:40
якщо він pmpa hp дельпі , кидає насос або спробувати відремонтувати , але це є тіло
....
marco_evolution
02-06-2014, 14:55
Ви зробили те, рекомендується від діагностики transit? Що я знаю transit 2.4 не страждає від тієї ж проблеми в 1.6....Принаймні, коли я капітан, які йдуть на відновлення і на 90% всі проблеми egr.
Лампа розжарювання блимає, несправність двигуна кріпиться. загоряється під час нормального використання я не можу повідомити particolarit
у мене діагноз з tecnotest і з autocom обидва радять перевірити проводку форсунки, що я і зробив, докладно.