Прагляд Поўнай Версіі : bungiorno усе
прывітанне, я толькі што зарэгістраваўся на форуме, і я хацеў бы змяніць ecu маей bmw 320 cd ўбачыў, што ў каня, і ecm titanium я, спрабуючы толькі мяне, я, разумеючы, што ecm не прызнае шматлікія фільтры, а затым або pressiono turbo, якія прыходзяць і сыходзяць ps маючы прыватнай майстэрні я любіў паставіць турбіну, 2260 ад 330d мой bmw і адзін з першых, еўра-4 з турбінай зменнай электроніка прашу вас, калі вы ласкава мне хто-то можа дапамагчы???? у pressinoe turbo л я вырасла на 370%, але і падняцца ледзь-ледзь і не стабільнай AIUTOOOOOOOO
сардэчна запрашаем на форум
прывітанне і дабро запрашаем
msport (exil77grande)
08-05-2014, 08:53
Прывітанне і дабро запрашаем,я разумею, што цябе клічуць Сандра і зрабіць аўтамабіль рамонту, а таксама раскажыце, адкуль вы і колькі вам гадоў, каб астатнія адкрыць абмеркаванне ў раздзеле для пачаткоўцаў і эканомных, што на 370%, а гэта вельмі сур'езна, як прырашчэнне.
я не раблю l autoriparatore гульні з маей язды я авеццано aq і праўдай, як і працэнт высокі, але толькі так, я толькі што 1,5 бар, але з праблемай, што не магу вырашыць, гэта значыць, калі націскаю adagio l праводцы акселератара, захоўваюць 1,5 бар, але калі задушыць ходу да канца, я schende бар да 1,1 бар
добры дзень і дабро запрашаем сярод нас :)
і затым есць тыя форумы, дзе вам забараняюць залічэнне з абсурдных прычынах я лічу, што найлепшы форум гэта рэшткі, якія на самай справе і абмену ідэямі без профіту
rdponline
29-06-2014, 07:02
Прывітанне і дабро паміж намі