Прагляд Поўнай Версіі : fiat bravo 1.9 mjtd 120
ecuboost
13-09-2012, 15:19
прывітанне з дапамогай людзей трохі + вопытныя я стаўлю на qst чарнавік карту, я зачыніў egr, і я зрабіў для мяне змяненняў шмат, але вельмі мяккія, хто-то мне пу? сказаць ці карту ? нагружае на аўто, калі ? зроблена з палітыкі?
magi1984
13-09-2012, 15:40
шкоду не з імі робіш? некаторыя рэчы будуць выпраўленыя, на маю думку.
пара запыце на працягу паскарэнне стандарт: вы можаце, пачынаючы ад 1500giri, часткі ад 50% нагрузкі, а не ад 20% і крокам, паступова, напрыклад, з 5 па 14, а не 15%
пара, бясплатная паркоўка для функцыі"? спорт і паскарэнне тое ж, што вышэй параілі
абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту можна ісці нават да 20%
крутоўны момант, другі, трэці, чацверты, пяты і шосты перадачы добавочного як абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту
Ціск турбо вы можаце падняцца на 160 пунктаў, калі трэба, калі ласка, праверце таксама абмежавальнік
ціску ў рампы ты ўстала, таксама па мне, спыніліся на 40/50 бар у pi?.
вы не закранулі колькасці? паліва, ўпырск і час ўпырску.
вы можаце таксама змяніць тыя дзве карты, калі вы хочаце ад 50% нагрузкі да 100%, павялічваючы, скажам, ад 5 да 10% паступова, пачынаючы ад 1500giri
аднак, калі вы хочаце паспрабаваць яго, cos? com'?, паўтараю, ШКОДЫ НЕ ЗРОБІЦЕ, ціхі
ecuboost
13-09-2012, 15:43
прабачце, магчыма, я не ўказаў тып аўтамабіля, дакладнае, аўтамабіль ў пытанне не мае функцыі спорту, і нават на шосты перадачы.
magi1984
13-09-2012, 16:40
прабачце???дай мне на ты...
у адваротным выпадку я вымушаны даць ей яна, а я
у драйверы, які адкрываецца з ecm titanium есць і тыя карты
усе прыкладаю малюнак абмежавальнікі крутоўнага моманту для аднаго руху
http://s18.postimage.org/wrbigwdc5/Immagine.jpg (http://postimage.org/image/wrbigwdc5/)
cicciogsr
13-09-2012, 16:52
з гэтай картай вам не вялікія паляпшэння ? як быццам у вас усталяваны дадатковы модуль не хапае многіх рэчаў...? праўда, што мод rail впрысните й? дызель? не ў фазе карысна, падаюць у рухавік... для прыняцця крутоўнага моманту і, такім чынам, улады трэба карэктаваць і на іншых картах... turbo маглі пакінуць, а таксама залатых, улічваючы, што вы не закранулі іншыя рэчы.. там павінна быць так жа, іншую карту rail..
ecuboost
13-09-2012, 18:15
але як жа так ? у карце 5-ступеністай карту за 6?
ecuboost
13-09-2012, 18:19
і яшчэ горш, функцыя спорт
cicciogsr
13-09-2012, 18:20
чаму? той жа sw знаходзіцца ў шасці ступеністая скрынка перадач... не турбуйцеся, тыя абмежавальнікі, чаму? з картай, што вы зрабілі не прыйдзеш, ніколі і ўвесці іх у дзеянне..
ecuboost
13-09-2012, 18:30
ок, але калі б я хацеў толькі трэцяя трохі больш? штуршок, што я павінен закрануць?
ecuboost
13-09-2012, 18:33
маей мэтай было не толькі даць загінуць машына, трэці...і, то рада тут адзін з іх апынуўся тут:-)
cicciogsr
13-09-2012, 18:42
безумоўна, не ? prob гэтыя абмежавальнікі... трэба павялічыць расход паліва, каб атрымаць больш? пара..
msport (exil77grande)
13-09-2012, 19:33
маей мэтай было не толькі даць загінуць машына, трэці...і, то рада тут адзін з іх апынуўся тут:-)
я не разумею, што вы хочаце сказаць з:
і, ці то парада тут адзін з іх апынуўся тут
магчыма, будзе таксама прапанавана ў іншых месцах...так і будзе.
Прабачце за невуцтва, але... карты пара 1,2,3,4,5 перадач, выкарыстоўваюцца не толькі ў версіях з акп? cio? як машына, прызнаць уключанай перадачы, калі ў мкпп есць датчык, які вызначае руху?
у edc16c39 з ручной каробкай перадач, выкарыстоўваецца толькі абмежавальнік крутоўнага моманту і розных карт, пара запыце (педаль) ці я памыляюся?
msport (exil77grande)
13-09-2012, 21:10
Прабачце за невуцтва, але... карты пара 1,2,3,4,5 перадач, выкарыстоўваюцца не толькі ў версіях з акп? cio? як машына, прызнаць уключанай перадачы, калі ў мкпп есць датчык, які вызначае руху?
у edc16c39 з ручной каробкай перадач, выкарыстоўваецца толькі абмежавальнік крутоўнага моманту і розных карт, пара запыце (педаль) ці я памыляюся?
абсалютна не,гэтыя абмежавальнікі крутоўнага моманту для аднаго руху,многія з іх маюць conoscuti дзякуючы тытана, вяртае іх, але многія з іх ведалі ўжо некалькі гадоў таму тыпу на 1.9mjet 140cv edc16c8 і г.д.
абсалютна не,гэтыя абмежавальнікі крутоўнага моманту для аднаго руху,многія з іх маюць conoscuti дзякуючы тытана, вяртае іх, але многія з іх ведалі ўжо некалькі гадоў таму тыпу на 1.9mjet 140cv edc16c8 і г.д.
ок, есць такія карты, якія абмяжоўваюць крутоўны момант у залежнасці ад уключанай перадачы, але тое, што я не разумею ? як экю твар ведаць, якую карту прымяніць, калі не пу? ведаць уключанай перадачы!?
марш дадаў ен ведае яго, ведаючы хуткасць і rpm...
марш дадаў ен ведае яго, ведаючы хуткасць і rpm...
Ок, гэта я і хацеў высветліць :)
Затым ecu ў залежнасці ад абаротаў і хуткасці? мы атрымліваем у ****llo "тэарэтык", які марш "" быць ўстаўлена ў той момант.
цяпер я ? ясна, дзякуй!
ecuboost
13-09-2012, 21:49
я хацеў сказаць, што я проста хацеў, што аўтамабіль не памер у трэцяй і між саветам і яшчэ я impelagato ў qst карту
msport (exil77grande)
13-09-2012, 22:12
я хацеў сказаць, што я проста хацеў, што аўтамабіль не памер у трэцяй і між саветам і яшчэ я impelagato ў qst карту
ах, я разумею, заўтра я бачу, табе які-то рада-найбольш дакладны,што за мод?
ecuboost
13-09-2012, 23:10
1118
хто ведае, cos'? у гэтую карту?
? адзін з многіх дыспетчараў для DPF, каб не дакранацца...
ecuboost
13-09-2012, 23:32
вось іншая справа, што не хапае ў маей машыне
ecuboost
13-09-2012, 23:33
што вы мне параіце мод, каб мець крыху пара в +на нізкіх абарачэннях?
вось іншая справа, што не хапае ў маей машыне
для крутоўны момант на нізкіх я сумняваюся, што вы маглі б зрабіць вельмі шмат, калі вы лічыце, што "пусты" пад 1500-2000 абаротаў ? адставанне turbo... то залежыць, нават калі ў вас геаметрыі turbo фіксаванай або зменнай.
gi? зачыняючы сістэмы рэцыркуляцыі ог вы павінны адчуць паляпшэнне...
ritieniti пашанцавала, калі вы без dpf :P
мая ? 1.6 mjet 16v 120cv з dpf, выкананне добрае, але фільтр ад непрыемнасцяў... падчас рэгенерацыі тузае, і спажывае... у астатнім ок.
Чакаем словы эксперта, які ведае спосаб, каб палепшыць дасягненне нізкіх абарачэннях :)
cicciogsr
13-09-2012, 23:54
калі ў вас есць фап, не ? вельмі рэкамендуецца павялічыць на нізкіх абарачэннях рызыка засора фільтр pi? часта .. калі вы хочаце адлюстраваць, як вы думаеце, павінен выдаліць fap канчаткова, у адваротным выпадку, каб заставацца ў бяспецы, вам не прыйдзецца згаджацца на лепшы кідок зверху .. таксама залежыць ад таго, дзе вы выкарыстоўваеце аўтамабіль на вулічных трасах забіваюцца да і вырабіць па-за запланаванай адбываюцца з большай частатой..
andreap хацеў ведаць, што вы маглі зрабіць, каб палепшыць нізкіх абарачэннях
magi1984
14-09-2012, 00:05
я сапраўды saoevo наадварот ciccio...калі ў вас есць fap крокам у нізкай і сярэдняй даўжыні, пакідаючы арыгінал у высокім. Tant'? праўда, што дадатковыя модулі для аўто з fap ўверх не кажа
я сапраўды saoevo наадварот ciccio...калі ў вас есць fap крокам у нізкай і сярэдняй даўжыні, пакідаючы арыгінал у высокім. Tant'? праўда, што дадатковыя модулі для аўто з fap ўверх не кажа
вы не правільна прачыталі абмеркаванне, мы гаворым тое ж самае, фап ці не фап, andreap хацеў бы ведаць, калі есць спосаб палепшыць нізкіх абарачэннях, з або без fap...
і затым супаставіць без выдалення fap не мае сэнсу, па мне... калі трэба рабіць працу трэба рабіць поўны, невук, я думаю, што вы павінны зняць перад dpf і egr, і тады вы думаеце, супаставіць.
І, як кажа cicciogsr калі ад ніжняй рызыкі забіваюць fap і preferibbile павелічэння сярэдніх і высокіх заўседы з пэўным крытэрам у адваротным выпадку вы рызыкуеце засмечвання fap
ecuboost
14-09-2012, 08:52
мая ? без dpf(магчыма, да шчасця), прадукцыйнасці, я не магу паскардзіцца? што-то ў пі? па нізкіх коштах, не пярэчыў б, на самай справе я не хачу, каб хуткасць? найбольшай, нават, чаму? вакол, асабліва ў інтэрнэце
ecuboost
14-09-2012, 12:51
але калі мне паставіць абмежавальнік ціску ў рампы, але не змяніць карту ціску ў рампы не пакідаю нічога, праўда?
cicciogsr
14-09-2012, 13:33
улічваючы, што не мае dpf.. зрабіце карту, як вы павінны... вывучае розныя дыспетчары, каб зразумець логіку ecu, а затым пачынае рабіць свае тэсты, калі вы любіце... у адваротным выпадку вы робіце рабіць..
tecnoracing
14-09-2012, 14:07
я думаю, што змяненне ціску ў рампы, ідзе па тым жа шляху яго абмежавальніка няма ?
але калі мне паставіць абмежавальнік ціску ў рампы, але не змяніць карту ціску ў рампы не пакідаю нічога, праўда?
дакладна....
вы таксама можаце трымаць сябе ў чыгуначны арыгінальны і выцягнуць прыгожых коней...
але вы павінны добра ведаць сваю логіку...
bernardo943
27-09-2012, 17:46
і вельмі цікава рабіць гэтыя рэчы.. ;) план я спадзяюся даведацца
Gemini89
06-10-2012, 19:55
б? калі б пару ўніз, у вас есць 2 рэчы, каб зрабіць, вазьмі і абмежавальнікам крутоўнага моманту ricostruici, калі вы заўважылі c'? кратэр (не ? у пачатку карту, як ад ecm), па-другое, атрымаць авансы і з ўнутры, але трэба глядзець іх усіх не змяніць толькі тое, што вы d? ecm, а затым капіруеце ўсе роднасныя, няма, трэба змяняць усе дасягненні. калі звернеце ўвагу на тыя блокі кіравання, м.... дызельнае паліва ўверх ? практычна нулявы, і ў pi? есць 4 пасткі, што ecm-f? убачыць у драйвер, але, падобна, ніхто там ніколі ня быў !!!