Перегляд Повної Версії : Клас a168 вимикається, якщо випади
Привіт всім!!!! У мене є Клас 168 Cdi 170 від 2003 року ? отримала від pompista, що помер і залишив, як завжди, помилка Iniettore1 P0201, капітальний ремонт і тт, 4 форсунки на перше враження, все було добре, але як випади, педаль йде у відмову і вимикається, на практиці, не ? нічого не змінилося. Перевірив датчик і регулятор тиску ? tt ок, проводка ок , я закрив egr так х зробити тест, побачив, що в пам'яті віск навіть, що помилка, але це нічого не змінює.
Ви думаєте пу? бути проблема з ебу, який завжди повертає ту ж помилку, навіть якщо насправді інжектор працює ?
dvdtuning
02-05-2014, 20:25
P0201 - P0204 - я можу тобі сказати, що ? помилка також присутній на opel і saab... знайшов в мережі один раз сайт, який давав це рішення для 20ina євро, мені здається, я не знаю, якщо для mercedes ? те ж саме.
Ви не зрозуміли я побачив, поки шукав інші речі, і я ? було видно, але не потребую них прямий.
Сподіваюся, що це допоможе.
Backgroop
02-05-2014, 21:11
Проблеми і довелося форсунок або насоса.. може це бути насос низького тиску, який не має під як правило, ця проблема виникає на smart 800 дизель більшість разу вони форсунок, але я і зустрів ту ж проблему, на що він насос низького тиску, повний відстій
Проблеми і довелося форсунок або насоса.. може це бути насос низького тиску, який не має під як правило, ця проблема виникає на smart 800 дизель більшість разу вони форсунок, але я і зустрів ту ж проблему, на що він насос низького тиску, повний відстій
згоден в повному обсязі, додав перевірку труб від насоса BP, що і AP ,і танк
Дякую за відповіді, хлопці, я можу також перевірити BP,
" dvdtuning " дякую, але я не можу знайти нічого про нього, кожна річ завжди бере мене на "Інжектор Відкрито/Закрито" або "Ecu Fault", але якби я думаю, pi? другий форсунки він пройшов їх на прилавку, один х разів.
franco1971
02-05-2014, 23:34
вибачте, але ви не можете розмістити параметрів, коли вам бракує?
Я зробив діагностику з MbStar але я можу поставити 1 параметр х разів і не бачу не відображені негативним, а ви не можете? навіть спробувати х дороги, що відразу ж вимикається, те ж саме і з Autocom не змушує мене переглядати групи параметрів, але тільки один х разів.
legendaryslave
03-05-2014, 00:45
Корекція, як мінімум, і відмова форсунок, як ми ? Потрібні параметри
Перевірити напругу на роз'ємі інжектора. Повинно бути 10 вольт або більше? . Перевірити візуально роз'єм для пошкодження або проводу .
Корекція, як мінімум, і відмова форсунок, як ми ? Потрібні параметри
Корекція до мінімуму, добре, що інші параметри, що я можу бути корисні ?
Перевірити напругу на роз'ємі інжектора. Повинно бути 10 вольт або більше? . Перевірити візуально роз'єм для пошкодження або проводу .
напруга я не виміряна, але роз'єми і дроти кріпляться, завтра мені сказати, якщо вони перевірили і виявили qlcsa.