КПК

Перегляд Повної Версії : Bmw 330D E46 2001 механічна помилка Ecm titanium

Fabiuz
01-05-2014, 23:49
Привіт, tt.
Я прочитав 330D старий Бош K-line 4.0 pre рестайлінг 187cv 2001 року.
Ну я, але і оригінальною карті. Потім запуск ecm titanium вибираю Bmw 3 series 3.0 TD 187cv 0.804 в пам'яті код.
Ecm в цьому,я не можу використовувати вибраний драйвер. Драйвер містить помилки... Як вчинити?
Моя 320D l я читав ? написано без проблем, але ******* рестайлінг з ECM16...

Використання X читання і запис ECU Mpps v13 оригінальний alientech НЕМАЄ клону. Потім сторони hw я прикріплена.

Backgroop
02-05-2014, 00:25
Відкрити файл з winols знаходитесь карти, які вас цікавлять, переглядаючи файли, їх зміни ricalcoli в cheksum і написати

Fabiuz
02-05-2014, 01:59
У вас є посилання на wintool? З Mpps мені він так : Ecm titanium і mps

Backgroop
02-05-2014, 08:43
У вас є посилання на wintool? З Mpps мені він так : Ecm titanium і mps

Якщо це перше, що ви робите, я настійно рекомендую вам покладатися на когось з пі? досвід

Fabiuz
02-05-2014, 14:24
Перші карти, які я роблю.
Проте, хотів би з'ясувати, що є причиною я помилка відкриття драйвера. І як її вирішити. Заздалегідь дякую.

cinqueturbo
02-05-2014, 17:20
Перші карти, які я роблю.
Проте, хотів би з'ясувати, що є причиною я помилка відкриття драйвера. І як її вирішити. Заздалегідь дякую.

Безсумнівно обраний неправильний драйвер..
поштовий файл, який ми бачимо, що це..

Fabiuz
02-05-2014, 19:22
Місце читання? Я покладаюся на даних eprom X виберіть драйвер, який буде першим з 330D доступні 4.0 фінал

dvdtuning
02-05-2014, 20:09
але ви визнаєте, драйвер автоматично?

Fabiuz
02-05-2014, 23:46
Тоді, в авто я не знайшов жодного драйвери, сумісні ECM Titanium, але це я робив також з моєї 320D, sceglievo в драйвер вручну, дотримуючись останні цифри ебу і все ок.
Я вибираю, отже, 3-я Серія BMW і запуску пошуку, у мене і перепризначення для ім'я, sfoglio і я досягаю файл драйвера, який ви бачите вище, помилка нижче:

І я докладаю читання оригінальної ручний з MPPS:
Ну я не знаю, що робити.

Якщо я запускаю той же самий процес, ручний вибір драйвера, моє читання 320D прибуття тут без проблем:

тому насправді я боюся, що в драйвер 330D є qlc помилка з EDC15.....
Я EDC16 і йде любов... рестайлінг...

cinqueturbo
03-05-2014, 12:14
Так..
все програмне забезпечення, що у мене є пошкодження, помилка драйвера..
крім Winols він розпізнає до досконалості..
що сказати? сара помилка драйверів, за допомогою цієї програми 1037351513..

Fabiuz
03-05-2014, 13:58
Ж помилку, мій, ніколи не зробив 330D авто 2001 року не може сказати, якщо якась помилка з цієї версії ебу чи що.
Ви можете спробувати завантажити драйвер, що я знаю, що і Rover 75, або інший автомобіль з такою ж блок управління, 330D і самі послідовних кінцевих..
Не знаю, як його зіставлення з так...

sportknight
03-05-2014, 14:36
у mpps є інший спосіб читання(ймовірно, тільки для читання, таблиці), тому, ймовірно, не вдається узгодити з драйверами і пз помилку,читання з галло-я помітив, наприклад, що читання таблиці не може знайти драйвер,читаючи всю карту цілком може знайти драйвер автоматично

однак вони легко навіть вручну в 2d без драйверів, якщо ви трохи досвіду,але без досвіду я не думаю, що зможеш легко..

Fabiuz
03-05-2014, 16:53
Як в FULL Read, що в K-Line partial завжди 48Kb закону. Пробував + разів.
З ключем, навпаки, не визнає ECU ID " F1".
Мій бош EDC16 замість закону 1024 кб 1 МБ.
На ці говорили мені, що ? звичайний EDC15 читати тільки 48Kb.
Потім я новачок.
Мені варто тільки підняти крутний момент і турбіна. Не впливають на витрату палива, але потужність і резюме, чисті...

Якщо qlc ви хочете весело провести час з Winols зробити карту, натискаємо на турбо я намагаюся з задоволенням на 330D

msport (exil77grande)
08-05-2014, 09:45
Привіт, tt.
Я прочитав 330D старий Бош K-line 4.0 pre рестайлінг 187cv 2001 року.
Ну я, але і оригінальною карті. Потім запуск ecm titanium вибираю Bmw 3 series 3.0 TD 187cv 0.804 в пам'яті код.
Ecm в цьому,я не можу використовувати вибраний драйвер. Драйвер містить помилки... Як вчинити?
Моя 320D l я читав ? написано без проблем, але ******* рестайлінг з ECM16...

Використання X читання і запис ECU Mpps v13 оригінальний alientech НЕМАЄ клону. Потім сторони hw я прикріплена.

Мені здається, що mpps як alientech.

Як в FULL Read, що в K-Line partial завжди 48Kb закону. Пробував + разів.
З ключем, навпаки, не визнає ECU ID " F1".
Мій бош EDC16 замість закону 1024 кб 1 МБ.
На ці говорили мені, що ? звичайний EDC15 читати тільки 48Kb.
Потім я новачок.
Мені варто тільки підняти крутний момент і турбіна. Не впливають на витрату палива, але потужність і резюме, чисті...

Якщо qlc ви хочете весело провести час з Winols зробити карту, натискаємо на турбо я намагаюся з задоволенням на 330D

Fabiuz
09-05-2014, 23:38
Я купив Ecm titanium разом з кабелем від alientech.to
Тому я вважаю, що навіть Mpps як продукт від них. Чи їх роблять у Sw і hw вони просто посередники пу? бути.
BMW 330D зламав ебу автоматичної коробки передач разом зі зчепленням Х, де його зруйнував... Нічого, карту зараз. Просто цікаво,допомога X mod 2D, що я ніколи не робив.
Сказав це пу? закрийте вісь,

msport (exil77grande)
12-05-2014, 23:09
вибачте, але щось мені incuriosendo багато,alientech, який продає mpps?
дивіться, що це неможливо,крім того, ти купив у дилера або де?
у версії titanium?

Backgroop
13-05-2014, 08:08
Я купив Ecm titanium разом з кабелем від alientech.to
Тому я вважаю, що навіть Mpps як продукт від них. Чи їх роблять у Sw і hw вони просто посередники пу? бути.
BMW 330D зламав ебу автоматичної коробки передач разом зі зчепленням Х, де його зруйнував... Нічого, карту зараз. Просто цікаво,допомога X mod 2D, що я ніколи не робив.
Сказав це пу? закрийте вісь,

Фотографії, опубліковані вами раніше, ECM 1.61 версія, яка працює в мережі і які мають всі, так що не купив, від alientech.to, але від дилера будь-якого, хто вам продав mpps + програмне забезпечення

Fabiuz
13-05-2014, 19:03
L я взяв у Римі майстерню, яка не тільки робить зіставлення і ? дилер alientech. На DVD я читаю Mpps v. 13.02.
Після того як я показано, різними півник i tricore і т. д.... Мені йдуть рекомендується для моїх потреб l Mpps garantendomi ціною, що це був оригінальний продукт. Не звичайні клони напрямом 35/40€. Я заплатив багато +. Включаючи адаптер для obdI...і т. д.

Backgroop
13-05-2014, 21:25
L я взяв у Римі майстерню, яка не тільки робить зіставлення і ? дилер alientech. На DVD я читаю Mpps v. 13.02.
Після того як я показано, різними півник i tricore і т. д.... Мені йдуть рекомендується для моїх потреб l Mpps garantendomi ціною, що це був оригінальний продукт. Не звичайні клони напрямом 35/40€. Я заплатив багато +. Включаючи адаптер для obdI...і т. д.

У mpps або cartech в azzienda, який виробляє mpps він ніколи не почав versiobe 13 насправді це veraione розвиненої мережі.. або китай..
у alientech продає свої інструменти, такі як kess v2 або k-tag, але cineserie і різні речі, просто не розглядаються.. всі ми можемо виставити в наших майстернях логотипи alientech або інше.. повірте є riventitore професійної продає обладнання для паскудна, як mpps

msport (exil77grande)
13-05-2014, 22:38
відмінне спостереження backgroop для sw 1.61 crack,що стосується fabiuz якби я був тобою, і я дійсно купив mpps клон і titanium crack від rivendito офіційний alientech номерів, а також гарна цифра, коли ми говоримо про hw, які ви приймаєте, max 80€ відправлений і sw, яка шукає в мережі знаходитесь безкоштовно contatterei дійсно alientech.для того, щоб повідомити про це.

Fabiuz
16-05-2014, 07:53
В якості офіційного дилера л я припустив я.