КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Bmw E46 330D 2001 механічная памылка Ecm titanium

Fabiuz
01-05-2014, 23:49
Прывітанне, tt.
Я прачытаў 330D стары Bosch K-line 4.0 pre рэстайлінг 187cv 2001 года.
Ну я, але і арыгінальнай карце. Затым запуск ecm titanium выбіраю Bmw 3-й серыі 3.0TD 187cv 0.804 ў памяці код.
Ecm ў гэтым,я кажа не магу выкарыстоўваць абраны драйвер. Драйвер ўтрымлівае памылкі... Як паступіць?
Мая 320D l я чытаў ? напісана без праблем, але ******* рэстайлінг з ECM16...

Выкарыстанне X чытанне і запіс ECU Mpps v13 арыгінальны alientech НЯМА клона. Затым бакі hw я прымацаваная.

Backgroop
02-05-2014, 00:25
Адкрыць файл з winols знаходзіцеся карты, якія вас цікавяць, праглядаючы файлы, іх змены ricalcoli ў cheksum і напісаць

Fabiuz
02-05-2014, 01:59
У вас есць спасылка на wintool? З Mpps мне ен так : Ecm titanium і mps

Backgroop
02-05-2014, 08:43
У вас есць спасылка на wintool? З Mpps мне ен так : Ecm titanium і mps

Калі гэта першае, што вы робіце, я настойліва рэкамендую вам спадзявацца на каго-то з пі? вопыт

Fabiuz
02-05-2014, 14:24
Першыя карты, якія я раблю.
Аднак, хацеў бы высветліць, што з'яўляецца прычынай памылка адкрыцця драйвера. І як яе вырашыць. Загадзя дзякую.

cinqueturbo
02-05-2014, 17:20
Першыя карты, якія я раблю.
Аднак, хацеў бы высветліць, што з'яўляецца прычынай памылка адкрыцця драйвера. І як яе вырашыць. Загадзя дзякую.

Несумненна абраны няправільны драйвер..
паштовы файл, які мы бачым, што гэта..

Fabiuz
02-05-2014, 19:22
Месца чытання? Я спадзяюся на дадзеных eprom X выберыце драйвер, які будзе першым з 330D даступныя 4.0 фінал

dvdtuning
02-05-2014, 20:09
але вы прызнаеце, драйвер аўтаматычна?

Fabiuz
02-05-2014, 23:46
Тады, у аўто я не знайшоў ні аднаго драйверы, сумяшчальныя ECM Titanium, але гэта я рабіў таксама з маей 320D, sceglievo у драйвер ўручную, захоўваючы апошнія лічбы эбу і ўсе ок.
Я выбіраю, такім чынам, 3-я Серыя BMW і запуску пошуку, у мяне і перапрызначэнне для імя, sfoglio і я дасягаю файл драйвера, які вы бачыце вышэй, памылка ніжэй:

І я прыкладаю чытання арыгінальнай ручной з MPPS:
Ну я не ведаю, што рабіць.

Калі я запускаю той жа самы працэс, ручной выбар драйвера, мае чытанне 320D прыбыцця тут без праблем:

таму на самай справе я баюся, што ў драйвер 330D есць qlc памылка з EDC15.....
Я EDC16 і ідзе любоў... рэстайлінг...

cinqueturbo
03-05-2014, 12:14
Ды..
усе праграмнае забесьпячэньне, што ў мяне есць пашкоджанні, памылка драйвера..
акрамя Winols ен распазнае да дасканаласці..
што сказаць? сара памылка драйвераў, з дапамогай гэтай праграмы 1037351513..

Fabiuz
03-05-2014, 13:58
Ж памылку, мой, ніколі не зрабіў 330D аўто 2001 года не можа сказаць, калі нейкая памылка з гэтай версіі эбу ці што.
Вы можаце паспрабаваць як загрузіць драйвер, што я ведаю, што і Rover 75, або іншы аўтамабіль з такой жа блок кіравання, 330D і самі паслядоўных канчатковых..
Не ведаю, як яго супастаўленне з так...

sportknight
03-05-2014, 14:36
у mpps есць іншы спосаб чытання(верагодна, толькі для чытання, табліцы), таму, верагодна, не ўдаецца ўзгадніць з драйверамі і па памылцы,чытанне з гала-я заўважыў, напрыклад, што чытанне табліцы не можа знайсці драйвер,чытаючы ўсю карту цалкам можа знайсці драйвер аўтаматычна

аднак яны легка нават уручную ў 2d без драйвераў, калі вы крыху вопыту,але без вопыту я не думаю, што зможаш легка..

Fabiuz
03-05-2014, 16:53
Як у FULL Read, што ў K-Line partial заўседы 48Kb закона. Спрабаваў + раз.
З ключом, наадварот, не прызнае ECU ID " F1".
Мой бош EDC16 замест закона 1024 кб 1 МБ.
На гэтыя казалі мне, што ? звычайны EDC15 чытаць толькі 48Kb.
Затым я пачатковец.
Мне варта толькі падняць крутоўны момант і турбіна. Не ўплываюць на расход паліва, але магутнасць і рэзюмэ, чыстыя...

Калі qlc вы хочаце весела правесці час з Winols зрабіць карту, націскаем на турбо я спрабую з задавальненнем на 330D

msport (exil77grande)
08-05-2014, 09:45
Прывітанне, tt.
Я прачытаў 330D стары Bosch K-line 4.0 pre рэстайлінг 187cv 2001 года.
Ну я, але і арыгінальнай карце. Затым запуск ecm titanium выбіраю Bmw 3-й серыі 3.0TD 187cv 0.804 ў памяці код.
Ecm ў гэтым,я кажа не магу выкарыстоўваць абраны драйвер. Драйвер ўтрымлівае памылкі... Як паступіць?
Мая 320D l я чытаў ? напісана без праблем, але ******* рэстайлінг з ECM16...

Выкарыстанне X чытанне і запіс ECU Mpps v13 арыгінальны alientech НЯМА клона. Затым бакі hw я прымацаваная.

Мне здаецца, што mpps як alientech.

Як у FULL Read, што ў K-Line partial заўседы 48Kb закона. Спрабаваў + раз.
З ключом, наадварот, не прызнае ECU ID " F1".
Мой бош EDC16 замест закона 1024 кб 1 МБ.
На гэтыя казалі мне, што ? звычайны EDC15 чытаць толькі 48Kb.
Затым я пачатковец.
Мне варта толькі падняць крутоўны момант і турбіна. Не ўплываюць на расход паліва, але магутнасць і рэзюмэ, чыстыя...

Калі qlc вы хочаце весела правесці час з Winols зрабіць карту, націскаем на турбо я спрабую з задавальненнем на 330D

Fabiuz
09-05-2014, 23:38
Я купіў Ecm titanium разам з кабелем ад alientech.to
Таму я мяркую, што нават Mpps як прадукт ад іх. Або іх робяць у Sw і hw яны проста пасярэднікі пу? быць.
BMW 330D зламаў эбу аўтаматычнай скрынкі перадач разам са счапленнем Х, дзе яго разбурыў... Нічога, карту цяпер. Проста цікава,дапамога mod X 2D, што я ніколі не рабіў.
Сказаў гэта пу? зачыніце вось,

msport (exil77grande)
12-05-2014, 23:09
прабачце, але што-то мне incuriosendo шмат,alientech, які прадае mpps?
глядзіце, што гэта немагчыма,акрамя таго, ты купіў у дылера ці дзе?
у titanium версіі?

Backgroop
13-05-2014, 08:08
Я купіў Ecm titanium разам з кабелем ад alientech.to
Таму я мяркую, што нават Mpps як прадукт ад іх. Або іх робяць у Sw і hw яны проста пасярэднікі пу? быць.
BMW 330D зламаў эбу аўтаматычнай скрынкі перадач разам са счапленнем Х, дзе яго разбурыў... Нічога, карту цяпер. Проста цікава,дапамога mod X 2D, што я ніколі не рабіў.
Сказаў гэта пу? зачыніце вось,

Фотаздымкі, апублікаваныя вамі раней, ECM 1.61 версія, якая працуе ў сеткі і якія маюць усе, так што не купіў, ад alientech.to але ад дылера любога, хто вас прадаў mpps + праграмнае забеспячэнне

Fabiuz
13-05-2014, 19:03
L я ўзяў у Рыме майстэрню, якая не толькі робіць супастаўлення і ? дылер alientech. На DVD я чытаю Mpps v. 13.02.
Пасля таго як я паказана, рознымі пеўнік i tricore і г.д.... Мне ідуць рэкамендуецца для маіх патрэбаў l Mpps garantendomi цане, што гэта быў арыгінальны прадукт. Не звычайныя клоны кірунку 35/40€. Я заплаціў шмат +. У тым ліку адаптар для obdI...і г.д.

Backgroop
13-05-2014, 21:25
L я ўзяў у Рыме майстэрню, якая не толькі робіць супастаўлення і ? дылер alientech. На DVD я чытаю Mpps v. 13.02.
Пасля таго як я паказана, рознымі пеўнік i tricore і г.д.... Мне ідуць рэкамендуецца для маіх патрэбаў l Mpps garantendomi цане, што гэта быў арыгінальны прадукт. Не звычайныя клоны кірунку 35/40€. Я заплаціў шмат +. У тым ліку адаптар для obdI...і г.д.

У mpps або cartech ў azzienda, які вырабляе mpps ен ніколі не пачаў versiobe 13 на самай справе гэта veraione развітой сеткі.. ці кітай..
у alientech прадае свае інструменты, такія як kess v2 або k-tag, але cineserie і розныя рэчы, проста не разглядаюцца.. усе мы можам выставіць у нашых майстэрнях лагатыпы alientech або іншае.. паверце есць riventitore прафесійнай прадае абсталяванне для кепскай, як mpps

msport (exil77grande)
13-05-2014, 22:38
выдатнае назіраньне backgroop для sw 1.61 crack,што тычыцца fabiuz калі б я быў у табе, і я сапраўды купіў mpps клон і titanium crack ад rivendito афіцыйны alientech нумароў, а таксама прыгожая лічба, калі мы гаворым пра hw, якія вы прымаеце, max 80€ і адпраўлены sw, якая шукае ў сеткі знаходзіцеся бясплатна contatterei сапраўды alientech.to, каб паведаміць пра гэта.

Fabiuz
16-05-2014, 07:53
У якасці афіцыйнага дылера л я выказаў здагадку я.