Прагляд Поўнай Версіі : edc16c8 альфа 156 150cv immo off разам
sportknight
30-04-2014, 14:34
прывітанне, хлопцы
я хацеў бы ведаць, калі для immo off ўсе проста апрацоўваць flash-і зняць блок кіравання иммо, і што праграма падыходзіць для апрацоўкі flash
i
ImmoDec павінны ісці добра, у любым выпадку вы, пасля scodifica за ўсе здымаюць эбу-код для бяспекі....
sportknight
30-04-2014, 15:30
я стараюся,некаторых іншых частак, я чытаў, што edc16c8 вы маглі зрабіць толькі частковыя або з эмулятарам,вось чаму? я сумняваюся,
Зрабіў иммо оф на стілус, усе ок, толькі паведамленне на дысплеі няспраўнасці сістэмы код, але аўтамабіль....для 156 не павінны мець ніякіх праблем...
sportknight
30-04-2014, 18:11
ок, дзякуй ;)
Нічога, паспрабуйце яго і дайце нам ведаць.... ;)
sa80libero
30-04-2014, 19:59
таксама я ведаў пра fattibilit? толькі з дапамогай эмулятара....
blackwolf76
30-04-2014, 22:51
у edc 16c9 вы immo off на flash, c8 толькі часткова на eprom, як кажа ВМС
legendaryslave
01-05-2014, 00:23
Edc16c8 не існуе агульнай
sportknight
01-05-2014, 13:13
Я спрабую зрабіць частковае EEPROM, і ўсе на flash з раз, мы бачым, што ен сыходзіць вес.но калі я і частковага зняцця эбу-код?
msport (exil77grande)
08-05-2014, 09:27
Я спрабую зрабіць частковае EEPROM, і ўсе на flash з раз, мы бачым, што ен сыходзіць вес.но калі я і частковага зняцця эбу-код?
Я не думаю, што ен можа працаваць, але дайце нам ведаць, com'? скончана.
sportknight
08-05-2014, 10:25
на самай справе не працуе,я чытаў на іншым форуме, усе роўна, што хто-то есць ? атрымалася,але так як тое ? форум ***** я не давяраю...
для curiosity, аднак, што рабіць, калі я immo off поўнага і частковага на ecu? бярэцца ў esamo толькі иммо агульнай дакладна?
sportknight
16-05-2014, 09:46
выбачайце,хлопцы, мы знайшлі гэтай скрыначкі-code, але не c'? ne прыбораў, і ен ключ,ці магу я перавесці eprom, што не працуе(не eprom ж быць маршрут) на гэта працуе? павінна працаваць, няма?
калі probblema ? codebox перадаючы eeprom павінна працаваць.
у вас есць код карты?
вам цікава, чаму я ? здарылася так, што робіць дыягназ code (неабходны для? код карты) і націснуць на скід памылак сістэмы, аднаўленне..
я ? сказалі, што immobox мае possibbilit? у memorzzare некаторага n? памылкі, якія пры перавышэнні блакуе сістэма"я ? сказалі".
у любым выпадку, па меншай меры, у 2 выпадках я вырашыў, cos
sportknight
16-05-2014, 10:52
ммм,цікава, гэта што,з autocom я павінен гэта зрабіць?
калі я правільна памятаю, вы ўваходзіце ў дыягностыцы і з'явіцца codecard калі вы хочаце выдаліць памылкі
цяпер immo off , праблема ў тым, што дамп усяго вытворныя агри або iveco , але розныя шумы , толькі для надзвычайнай сітуацыі або рухацца, не для таго, каб выкарыстоўваць кожны дзень