Перегляд Повної Версії : відмова turbo alfa 147
привіт всім, я новачок і вчуся зіставити мій 147 jtd 115cv завдяки info, які я знаходжу на цьому форумі...сьогодні, в той час як я намагалася 170-180 км/год на дисплеї ? поява письмової відмови управління двигуном і автомобіль nn accelerava-й? ...я пішов додому, і помилка пов'язана з турбо...? за картку або якийсь датчик зламався ? дякую
legendaryslave
29-04-2014, 01:03
Якщо ти не скажеш, dtc не місць карту не змушує нас увійти, і важко давати вам поради, спрямовані можу тільки припустити, що датчик колектора бруду, але ? перше, що мені спадає на думку, vgt заблокований зламаною труби на клапан antismortamento. N 75 заблокований відкритим egr, що нісенітницю труби, депресії, які не досягають бажаний вакуум, насос вакуум, який не працює, як повинна карта не зовсім підходить,
блискавка
29-04-2014, 07:05
Привіт, перш ніж toccavi карту ,автомобіль, як іде?І успіх після того, як на правильну карту?з діагнозом нападу контролює тиск вимірюється і obbiettiva.
Якщо ти не скажеш, dtc не місць карту не змушує нас увійти, і важко давати вам поради, спрямовані можу тільки припустити, що датчик колектора бруду, але ? перше, що мені спадає на думку, vgt заблокований зламаною труби на клапан antismortamento. N 75 заблокований відкритим egr, що нісенітницю труби, депресії, які не досягають бажаний вакуум, насос вакуум, який не працює, як повинна карта не зовсім підходить,
велика Легенда, ти не залишив нічого ;-)
nasone147
29-04-2014, 21:27
quotissimo!!
:cool:
велика Легенда, ти не залишив нічого ;-)
вибачте, ви праві ,помилка ? датчик наддуву (не вдалося зробити screen)..***** unque я відправлю карту
7784
cinqueturbo
30-04-2014, 11:27
вибачте, ви праві ,помилка ? датчик наддуву (не вдалося зробити screen)..***** unque я відправлю карту
7784
Наступного разу пошту в орі..
s? відсутня у банку даних sistemalo їх і вставити тут посилання..
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=1497&d=1351348281
вибачте , однак у банку даних c'? ...? на 1.9 JTD 115 л. с. 488 116
hftdelta
30-04-2014, 11:50
я не бачу карту, але інтуїція у вас неправильно, або тиск, або обмежувач
я не знаю, і коли я бачу ці карти, я хотів би, що той, хто зробив мені повідав зміни і логіки зміни.
Що карти ви зачепили? навіть якщо ви не turbo збільшили тиск може збільшити так само залежно від більшої кількості? дизель.
Я збільшив turbo... Повинна мати пік 1.35 бар.... Я був би дуже вдячний за л адреса обмежувача, але я не розумію, якщо ? обмежувач, який змушує мене мати пошкодження або обмеження фактичного максимального тиску, що turbo пу? досягнення
076E8C - c'? значення 1500, то встаєте в 1700 чи трохи більше?, так датчик map не приходить читати все це тиск, і ви на місці аварій, тиску турбо.
Asdone дякую за відповідь... але я зробив карту, вірячи, надати 90mm3 дизельного палива.... Чому? їх не inietto? Я піднявся b.p. Для цього значення... ще раз Дякую за інформацію
asdone я змінив час і біт обмежувач, як ви запропонували ви ,можна перевірити, чи нормально ?дякую
7789
Щодо вашої попередньої карті, я вибачаюся, я біг обмежувач в 2d, так і думав би я не зробив, справді так, і ви повинні дістатися до цієї qty :) може бути, відбувається з журналу, якщо ви можете!
Ок, коли я повертаюся додому, роблю журнал і бачу.... Але час вприскування нести їх, як і раніше, чи залишити їх з цим кроком?
Ні ну якщо ви піднялися на BP від усіх карт, стежте, а також тієї логіки, що ? краще навіть, якщо pi? складним!
Okok я розраховував на те, дизельне паливо
marco_evolution
28-05-2014, 16:43
Час, навіть якщо доків точки зупинки, якщо ви їх підніміть трохи, нічого не відбувається, навпаки, я використовую їх для affinarla ;)
Марко, а ви хочете підняти передбачити ще?
marco_evolution
29-05-2014, 19:44
ні, я мав на увазі, щоб moddare час впорскування (тривалість впорскування палива в сша
ах, я зрозумів, прямо зараз