Перегляд Повної Версії : Різниця між Galletto 1260 і Galletto 2 V54
Kind_of_Magic
28-04-2014, 12:36
Вибачте, питання, може бути дурний, але яка різниця існує між Galetto 1260 і версія з Зовнішнього Galletto 2 V54 ?
Я зрозумів, що з galletto 2 чи можу я зробити операції читання/запису ECU як в Bdm, що в БД може бути, навіть читати і писати безпосередньо на E2prom з відповідного адаптера/супорта, а з 1260 ви можете читати/писати на Ecu тільки в БД, але програмне забезпечення/драйвер, який дається в комплекті для Пк, врешті-решт ? те ж саме.
Тому, якщо ви тільки хочете працювати в Бд, може бути, і краще 1260
Заздалегідь спасибі
програмного забезпечення, який надається в комплекті для пк ? абсолютно різні між 1260 і galletto 2, а другий робить багато більше? екю, в тому числі і вантажівка, що перший не f? абсолютно
sportknight
28-04-2014, 22:14
у 1260 ? як гірше не може бути,ненадійний інструмент,краще mpps в цей момент
з gallo2 там можна робити практично все!!
Kind_of_Magic
28-04-2014, 23:45
Спасибі, я не знав, що програми були різні, тому півень 2 я можу читати і писати набагато більше Ecu, то безумовно ? найкраще рішення.
Вас після прочитання Ecu з Галло-2, використовуйте програмне забезпечення тип Ecu Edit або іншого змінити параметри ?
Заздалегідь спасибі
sportknight
28-04-2014, 23:49
ecm titanium,winols або map3d
legendaryslave
29-04-2014, 01:07
we, я не образити 1260 я є? написано l, неможливо, і кожен раз витягаю з лотка
у 1260 не нічого, що китайський клон клону 1250, і ненадійні так само, як впевнені галлі v2 китайських, якщо факти компонентів, в більшості випадків, якщо, беручи хороший клон 1250 (ті, з корпусом з алюмінію) ви створювали все, і не помилявся ніколи, навіть я там і досі, якщо трапляється, успішно використовувати.
Kind_of_Magic
29-04-2014, 14:03
Дякую всім за чудові пояснення і поради, я в даний час я Digiprog V. 88 Китайський Клон, що по-моєму не має чіпа для управління Usb-порт, чому? Пк нічого не чує, коли я зв'яжу все, тому я не думаю, що я можу використовувати цей інструмент (usero в інших місцях) за те, що я хочу зробити, але я не хочу виходити не по темі ... бачив, що обговорення і на Пір'ї.
Повертаючись на тему ідея була б prenderedi взяти Galletto 2 останньої версії, коробка алюміній, клон хороша якість?, у compropiet? з altir друзів,
однак мій жах.... :-) і зробити якийсь нісенітниці, то я хотів би спочатку зробити резервну копію, а потім відновити всі в разі необхідності, але від того, що я зрозумів, що єдиний спосіб, щоб зробити повну резервну копію ? у Bdm, що? вони не в змозі зробити ... так що ви думаєте ? немислимо, як тимчасове рішення в тому, щоб знайти на форумі або в інтернеті файлів Bin спектром автомобіля, на якому ви працюєте ( якщо вони існують) , для використання в разі надзвичайної ситуації, чому? якщо я не читав погано, повне відновлення може? зробити також, написавши на послідовний порт/obd, і не обов'язково в Bdm, те, що я не зрозумів, і які дані і як їх знайти в ecu служать для того, щоб зрозуміти, який bin файл шукати (серійний номер ебу та ін..)
На даний момент я не хочу пускатися на зміни, tuning, але тільки індикаторів зі служби безпеки, подушки безпеки тощо, які, мабуть, знаходилися на E2Prom, інший мій питання, але те, що я повинен зробити, мені потрібно для повного резервного копіювання ? Мені не вистачило б назад в E2Prom за те, що я хочу зробити ?
Вибачте, тільки зараз я зрозумів різницю між E2Prom і Eprom, а потім, коли над scirvo E2Prom, що знаходиться dentra ебу, я мав на увазі, Eprom, який знаходиться на приладовій панелі, яка містить сполучені з індикаторами та км.
sa80libero
30-04-2014, 20:02
у v54 і іншій планеті.... набагато краще
rodcraft86
01-05-2014, 15:13
хлопці, але v54 підтримує всі протоколи 1250? на додаток до підтримки всіх нових?