Прагляд Поўнай Версіі : Розніца паміж Galletto 1260 і Galletto 2 V54
Kind_of_Magic
28-04-2014, 12:36
Выбачайце, пытанне, можа быць дурны, але якая розніца існуе паміж Galetto 1260 і версія з Вонкавага Galletto 2 V54 ?
Я зразумеў, што з galletto 2 ці магу я зрабіць аперацыі чытання/запісы ECU як у Bdm, што ў БД можа быць, нават чытаць і пісаць непасрэдна на E2prom з адпаведнага адаптара/суппорта, а з 1260 вы можаце чытаць/пісаць на Ecu толькі ў БД, але праграмнае забеспячэнне/драйвер, які даецца ў камплекце для Пк, у рэшце рэшт ? тое ж самае.
Таму, калі вы толькі хочаце працаваць у Бд, можа быць, і лепш 1260
Загадзя дзякуй
праграмнага забеспячэння, які даецца ў камплекце для пк ? зусім розныя паміж 1260 і galletto 2, а другі робіць шмат больш? экю, у тым ліку і грузавік, што першы не f? абсалютна
sportknight
28-04-2014, 22:14
у 1260 ? як горш не можа быць,інструмент ненадзейны,лепш mpps ў гэты момант
з gallo2 там можна рабіць практычна ўсе!!
Kind_of_Magic
28-04-2014, 23:45
Дзякуй, я не ведаў, што праграмы былі розныя, таму певень 2 я магу чытаць і пісаць нашмат больш Ecu, то вызначана ? найлепшае рашэнне.
Вас пасля чытання Ecu з Гала-2, выкарыстоўвайце праграмнае забеспячэнне тып Ecu Edit або іншага змяніць параметры ?
Загадзя дзякуй
sportknight
28-04-2014, 23:49
ecm titanium,winols або map3d
legendaryslave
29-04-2014, 01:07
we, я не пакрыўдзіць 1260 я есць? напісана l, немагчыма, і кожны раз выцягваю з латка
у 1260 не нічога, што кітайскі клон клона 1250, і ненадзейныя так жа, як упэўненыя гальле v2 кітайскіх, калі факты кампанентаў, у большасці выпадкаў, калі, прымаючы добры клон 1250 (тыя, з корпусам з алюмінія) вы стваралі ўсе, і не памыляўся ніколі, нават я там і да гэтага часу, калі здараецца, паспяхова выкарыстоўваць.
Kind_of_Magic
29-04-2014, 14:03
Дзякуй усім за выдатныя тлумачэнні і парады, я ў цяперашні час я Digiprog V. 88 Кітайскі Клон, што, па-мойму, не мае чыпа для кіравання Usb-порт, чаму? Пк нічога не чуе, калі я свяжу ўсе, таму я не думаю, што я магу выкарыстоўваць гэты інструмент (usero ў іншых месцах) за тое, што я хачу зрабіць, але я не хачу выходзіць не па тэме ... бачыў, што абмеркаванне і на Перах.
Вяртаючыся на тэму ідэя была б prenderedi ўзяць Galletto 2 апошняй версіі, скрынка алюміній, клон добрае якасць?, у compropiet? з altir сяброў,
аднак мой жах.... :-) і зрабіць які-то глупства, то я хацеў бы спачатку зрабіць рэзервовую копію, а потым аднавіць усе ў выпадку неабходнасці, але ад таго, што я зразумеў, адзіны спосаб, каб зрабіць поўную рэзервовую копію ? у Bdm, што? яны не ў стане зрабіць ... так што вы думаеце ? неймаверна, як часовае рашэнне ў тым, каб знайсці на форуме або ў інтэрнэце файлаў Bin спектрам аўтамабіля, на якім вы працуеце ( калі яны існуюць) , для выкарыстання ў выпадку надзвычайнай сітуацыі, чаму? калі я не чытаў дрэнна, поўнае аднаўленне можа? зрабіць таксама, напісаўшы на паслядоўны порт/obd, і не абавязкова ў Bdm, тое, што я не зразумеў, і якія дадзеныя і як іх знайсці ў ecu служаць для таго, каб зразумець, які bin файл шукаць (серыйны нумар эбу і інш.)
На дадзены момант я не хачу пускацца на змены, tuning, але толькі з індыкатараў службы бяспекі, падушкі бяспекі і г. д., якія, відаць, знаходзіліся на E2Prom, другі мой пытанне, але тое, што я павінен зрабіць, мне трэба для поўнага рэзервовага капіявання ? Мне не хапіла б назад у E2Prom за тое, што я хачу зрабіць ?
Прабачце, толькі цяпер я зразумеў розніцу паміж E2Prom і Eprom, а затым, калі над scirvo E2Prom, што знаходзіцца dentra эбу, я меў на ўвазе, Eprom, які знаходзіцца ў прыборнай панэлі, якая змяшчае злучаныя з індыкатарамі і км.
sa80libero
30-04-2014, 20:02
у v54 і іншай планеты.... значна лепш
rodcraft86
01-05-2014, 15:13
хлопцы, але v54 падтрымлівае ўсе пратаколы 1250? у дадатак да падтрымкі ўсіх новых?