Перегляд Повної Версії : - Довідки про технічних концепцій
Kind_of_Magic
28-04-2014, 00:10
Читаючи різні дискусії я намагаюся зрозуміти деякі технічні поняття і я хотів би поставити кілька питань, щоб з'ясувати, якщо ви на правильному шляху.
- Читання і запис в Бд буде дорівнює послідовного читання ?
- Через читання в послідовний/Obd не можете зробити повну резервну копію ECU ?
- Зробити резервну копію ECU, що потрібно зберегти ?
- Читання і запис в Bdm дозволяє робити повну резервну копію ECU ?
- Для підключення в Bdm треба зняти і відкрити ECU ?
- Що це значить з'єднатися в Boot ?
Заздалегідь спасибі
cinqueturbo
28-04-2014, 11:03
Читання і запис в Бд буде дорівнює послідовного читання (ВИ)
- Через читання в послідовний/Obd не можете зробити повну резервну копію ECU (ПРАВДА)
- Зробити резервну копію ECU, що потрібно зберегти (E2Prom-MPC-Flash, але залежить від ECU)
- Читання і запис в Bdm дозволяє робити повну резервну копію ECU(((()
- Для підключення в Bdm треба зняти і відкрити ECU (ПРАВДА)
- Що це значить з'єднатися в Boot (Підключення ecu до школи,
тобто завантажити її в школі, і поставити конкретний пін на масу, дозволяючи читання Boot схожий на копіювання)
Kind_of_Magic
28-04-2014, 12:08
Дякую за відповіді сказати, що я став розуміти, так що якщо Ecu не ? для читання в Bdm ви не можете зробити резервну копію, а потім, якщо щось йде погано, ви не можете виправити ситуацію.
Я не ? зрозуміло, якщо посилання на Завантаження ? альтернатива Bdm у разі, якщо ви не могли відкрити Ecu чи ні підключення Bdm або просто в BDM продукти, тільки E2prom + Flash + MPC ( думаю, що Мікропроцесор), а в Boot продукти, все ( як якщо б в автомобілі).
Ніж на E2prom...
Якщо ви просто вимкніть індикатори типу подушка безпеки, service, відновити значення км, ви повинні працювати тільки на E2prom ?
Побачив, що хотів би спробувати зняти шпигун, Подушка безпеки з декількох колега, мені просто робити резервні копії, Eprom і якщо після цього я роблю якийсь нісенітниці, я можу переписати його ?
Те, що у мене в голові, якщо можливо, було б....
зробити резервну копію з Digiprog V 4.88 через роз'єм/щипці для Eprom з декількох, побіжний погляд, я зрозумів, що ви можете читати і зберігати вміст всередині Digiprog (так я роблю резервне копіювання), змінити параметр ( я повинен також зрозуміти, з вашою допомогою на яку адресу....) і потім переписати все з Digiprog.
Якщо щось йде неправильно переписати збережену версію, чому? я думаю, що back Up повний служницю, якщо перевизначити зміни картографії двигуна.
З повагою і Спасибі заздалегідь
Kind_of_Magic
28-04-2014, 14:58
Дякую за відповіді сказати, що я став розуміти, так що якщо Ecu не ? для читання в Bdm ви не можете зробити резервну копію, а потім, якщо щось йде погано, ви не можете виправити ситуацію.
Я не ? зрозуміло, якщо посилання на Завантаження ? альтернатива Bdm у разі, якщо ви не могли відкрити Ecu чи ні підключення Bdm або просто в BDM продукти, тільки E2prom + Flash + MPC ( думаю, що Мікропроцесор), а в Boot продукти, все ( як якщо б в автомобілі).
Ніж на E2prom...
Якщо ви просто вимкніть індикатори типу подушка безпеки, service, відновити значення км, ви повинні працювати тільки на E2prom ?
Побачив, що хотів би спробувати зняти шпигун, Подушка безпеки з декількох колега, мені просто робити резервні копії, Eprom і якщо після цього я роблю якийсь нісенітниці, я можу переписати його ?
зробити резервну копію з Digiprog V 4.88 через роз'єм/щипці для Eprom з декількох, побіжний погляд, я зрозумів, що ви можете читати і зберігати вміст всередині Digiprog (так я роблю резервне копіювання), змінити параметр ( я повинен також зрозуміти, з вашою допомогою на яку адресу....) і потім переписати все з Digiprog.
Якщо щось йде неправильно переписати збережену версію, чому? я думаю, що back Up повний служницю, якщо перевизначити зміни картографії двигуна.
Kind_of_Magic
28-04-2014, 23:33
Ніж на E2prom...
Kind_of_Magic
29-04-2014, 16:54
Вибачте ..... почитайте p? документації, я думаю, ви розумієте різницю між Eprom і Флеш-E2Prom .... тому те, що я хотів сказати вище, як повідомляється, на Eprom послідовний, який повинен містити дані типу подушка безпеки, сервіс, км, що для декількох аркушів JTD 2002 року повинні бути фізично з Ecu, всередині приладової панелі, моделі 93c46 або 93c56.
Вибачте confuzione, переписати правильно те, що я хотів би зробити, якщо можливо....
я читаю Eeprom 93CXX з Digiprog V 4.88 через супорт в комплекті, за винятком випадків, вміст всередині Digiprog (так я роблю резервне копіювання), змінити параметр, щоб вимкнути індикатор подушки безпеки ( також повинен зрозуміти, з вашою допомогою на яку адресу....) і потім переписати все з Digiprog.
Якщо щось йде неправильно переписати вихідну версію.
Kind_of_Magic
30-04-2014, 14:37
Вибачте ..... почитайте p? документації, я думаю, ви розумієте різницю між Eprom і Флеш-E2Prom .... тому те, що я хотів сказати вище, як повідомляється, на Eprom послідовний, який повинен містити дані типу подушка безпеки, сервіс, км, що для декількох аркушів JTD 2002 року повинні бути фізично з Ecu, всередині приладової панелі, моделі 93c46 або 93c56.
Вибачте за плутанину, переписати правильно те, що я хотів би зробити, якщо можливо....
я читаю Eeprom 93CXX з Digiprog V 4.88 через супорт в комплекті, за винятком випадків, вміст всередині Digiprog (так я роблю резервне копіювання), змінити параметр, щоб вимкнути індикатор подушки безпеки ( також повинен зрозуміти, з вашою допомогою на яку адресу....) і потім переписати все з Digiprog.
Якщо щось йде неправильно переписати з оригінальною версією.
різниця між BDM і boot: ? правда, що в деяких випадках пін-код завантаження можна знайти в гребінь, ecu, але, звичайно, ми говоримо про ecu бензин,дизель завантаження ? точки плати(екю),не ? альтернатива в BDM, але це ecu де немає ? планується читання в bdm, зазвичай ставить в boot всі edc17.отже, для windows на edc16 ми говоримо читання в BDM,якщо ми маємо справу з edc17 для windows boot. з ecu дизель-й? старі з boot mode зчитує flasch, але в цих випадках, як правило, читання в послідовний або програміст eprom ви отримаєте той же результат.
звичайно, я informanzioni загальні, є за деяким винятком...
в ecu в e2prom, як правило, містить дані n-типу?шасі,км,код іммо,n?форсунки,і не тільки.....
якщо ви кажете, що подушка безпеки,ви повинні прочитати на внутрішній e2prom centr. подушка безпеки.
Kind_of_Magic
30-04-2014, 22:08
Тому, якщо ви не зрозуміли, погано на блоки датовані просто зробити читання в послідовний зробити резервну копію використовувати на відновлення ?
cinqueturbo
01-05-2014, 09:26
Читання в Boot на багатьох ECU включає в E2Prom і Flash, тому і Резервне копіювання ECU..
Від послідовного типу EDC16 багато інструментів, читають весь файл, потім повні і сумісні з BDM,але без E2Prom ne MPC.
Але і я кажу, але і завжди хороше правило писати з інструментом, який ви і ліжка, щоб не мати проблем..
pesceautoservice
01-05-2014, 17:20
На блоки управління старі, типу edc15,послідовний читати flash,у разі, якщо ви не частина авто проблема ? flash зіпсований або cecksum неправильно,виправте і напишіть,послідовний, але не доходить до копіювання можна переписати для відновлення.Резервного копіювання ви говорите, коли зберігаючи весь зміст ecu,завжди залежить від екю,резервної копії, ви також знайдете e2prom і в залежності від ecu може бути, ви знайдете мікро -, або, може бути, вам пу? вам не знайти flash perch? він в мікро.Ви повинні розрізняти, що добре, що.Є випадки на блоки управління старі, де вам буде дозволено робити що-то в boot і навантаженнями через послідовний порт, але і в школі. Це ? наскільки знаю я:
Тому, якщо ви не зрозуміли, погано на блоки датовані просто зробити читання в послідовний зробити резервну копію використовувати на відновлення ?