КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема Вкладень для neo

wailer
27-04-2014, 09:25
Згідно правил, нові члени не можуть відкривати вкладення, навіть ті, що ми самі посилаємо вісь,
В деяких темах є фотографії безпосередньо, і це допомагає нам не мало.
Я теж намагався зробити так, щоб допомогти таких, як я, але мені так і не вдалося , вкладень залишаються.
Як прикріпити фото? І передбачено регламентом?
Дякую

pesceautoservice
27-04-2014, 09:45
У вашій же ситуації, що вам потрібно,і навіть я, 80 корисні повідомлення, типу, що я вам пишу зараз, ймовірно, не varr? повідомлення корисним. Регламент говорить чітко,по-моєму ? право cos?,з іншого боку, ви переконані, є рішення, чому? подивитися багато листів, але в кінці кінців, є тільки повідомлення, офтопік. У цьому форумі є багато любителів, але і багатьох професіоналів. Хто диктує правила ? професіонал, seguile, і з них можна витягти тільки користь.

wailer
27-04-2014, 10:05
Може бути, не ? ясно, як я написав.
І я, і ти , не можу скачати вкладення ОК
? якщо у піст їсти? фото , ми показуємо Правильно?
Я намагався в мій пост вставити фото, і не вкладення, а мені так і не вдалося.
Питання ?: Я не знаю як прикріпити фото або ? обмеження регулювання?
Сподіваюся, я пояснив краще.

cinqueturbo
27-04-2014, 10:46
Хлопці, я не розумію, чому? вам складними, стільки життя?
pesceautoservice ви imbrattando багато дискусій з ваші побажання, будь обережний ризики bann нічого..
але що нам хоче приїхати до 80 повідомлень?
відкрийте пост ваші сумніви чи запитання, і вам допоможуть, в кращому випадку, і ви досягаєте порогу повідомлень в мить ока..

pesceautoservice
27-04-2014, 16:53
Але насправді, я не imbrattando нічого не роблю для досягнення 80 msg,я відкрив якусь посаду, щоб мати думку від вас, експертів, і я запитав його, де-то, якщо мені дали можливість? переглянути, щоб краще зрозуміти і дізнатися краще, хто знає. Для мене, якщо пересаджували в 200 ліміту було те ж саме. Тоді чому? забанений?на підставі чого?

cinqueturbo
27-04-2014, 18:12
Але насправді, я не imbrattando нічого не роблю для досягнення 80 msg,я відкрив якусь посаду, щоб мати думку від вас, експертів, і я запитав його, де-то, якщо мені дали можливість? переглянути, щоб краще зрозуміти і дізнатися краще, хто знає. Для мене, якщо пересаджували в 200 ліміту було те ж саме. Тоді чому? забанений?на підставі чого?

rileggiti правила.. я до повідомлені тільки..

pesceautoservice
27-04-2014, 22:04

Може бути, не ? ясно, як я написав.
І я, і ти , не можу скачати вкладення ОК
? якщо у піст їсти? фото , ми показуємо Правильно?
Я намагався в мій пост вставити фото, і не вкладення, а мені так і не вдалося.
Питання ?: Я не знаю як прикріпити фото або ? обмеження регулювання?
Сподіваюся, я пояснив краще.