Перегляд Повної Версії : Півень V53 Першому читанні не вдалося
Викладу мою проблему:
Інструмент ?: Galletto 2 Master EOBD2 V53 клон
Son вдалося встановити soft, насправді відкривається і працює регулярно,
Я деактивував Ключ? коли я підключити його до моєї машині VW Touran
я вибрав драйвер , правильно читає дані з ECU ECD 16E1, але коли закон eprom, від errore776477657766
Цей Інструмент застосовується зміна опорів?
Для тих, хто має досвід роботи цього обладнання ? добре зроблено?
Дякую
спробуйте використовувати інший протокол, відмінний від vw тип ecu, що у вас є.
спробуйте використовувати інший протокол, відмінний від vw тип ecu, що у вас є.
Вибачте, Алекс могли б ви пояснити мені краще?>
Ви маєте на увазі інший диск?
практично, відносяться до disel я перевіряв їх всі (4)
Тільки з одним вдається почати читання, але близько 50% зупиняється і дає помилку
Дані драйвера вибрав не відповідають? до РЕЗЮМЕ моєї
7769
Привіт
Ви, використовуючи інтерфейсний кабель і кабель obd?
Я використовую адаптер, 15-контактний роз'єм " тато " - " мама " з кабелем OBD
eobdexpression
03-05-2014, 19:02
Я використовую адаптер, 15-контактний роз'єм " тато " - " мама " з кабелем OBD
Привіт задоволення, ви вирішили проблему? Порада, яку я можу тобі дати ? спробувати на інший автомобіль з ecu по-різному alfa, fiat та ін подивитися p? якщо ви працює............Ймовірно, слід змінити або замінити якийсь опір на платі або кварцу, який ви від проблем і для цього, якщо вона йде в оману, не дозволяючи спілкуватися з line k-line або can ecu а спробуйте видалити всі і встановити інструмент на інший пк, але я сумніваюся, що це проблема доброго дня, дайте мені знати
Привіт задоволення, ви вирішили проблему? Порада, яку я можу тобі дати ? спробувати на інший автомобіль з ecu по-різному alfa, fiat та ін подивитися p? якщо ви працює............Ймовірно, слід змінити або замінити якийсь опір на платі або кварцу, який ви від проблем і для цього, якщо вона йде в оману, не дозволяючи спілкуватися з line k-line або can ecu а спробуйте видалити всі і встановити інструмент на інший пк, але я сумніваюся, що це проблема доброго дня, дайте мені знати
На даний момент я зв'язався з продавцем, який, здається, дуже корисні, ми бачимо, що він говорить, але я не збираюся
зміна cos? у разі, якщо адреси точного.
На інших авто я не можу,але мене цікавить, якщо штука працює чи ні, хоча тільки на моїй. Я MPPS, і це прекрасно.
eobdexpression
07-05-2014, 21:26
На даний момент я зв'язався з продавцем, який, здається, дуже корисні, ми бачимо, що він говорить, але я не збираюся
зміна cos? у разі, якщо адреси точного.
На інших авто я не можу,але мене цікавить, якщо штука працює чи ні, хоча тільки на моїй. Я MPPS, і це прекрасно.
Привіт Wailer в підсумку ви вирішили проблему з півник?
raziel77
14-05-2014, 15:59
перед lettuna не risucita?
я не я читав досі,я хотів би кинути в яр. півень v53
те, що змушує мене утримуватися в тому, що в bdm я ще не використовував, і я прочитав в серійним 120d 177cv.
у kangoo я читав тільки таблиці і не писати,
стилус 2006 року? серійний номер не читається помилка seed key але з mmp2 v12 ви
один pedra 2004 серійний номер не читається помилка seed нея, але з mmps v12 ви
kia sorento 2005 серійний номер не читається, але з mpps v12 ви
scania r-серії серійний номер не читав.
різні iveco daily і renault серійний ліжка
я читав у школі є edc 15 mercedes sprinter.
здається, що шляхом послідовного мій слабкий,криза особистості..
пристрасть двигунів
14-05-2014, 16:30
перед lettuna не risucita?
я не я читав досі,я хотів би кинути в яр. півень v53
те, що змушує мене утримуватися в тому, що в bdm я ще не використовував, і я прочитав в серійним 120d 177cv.
у kangoo я читав тільки таблиці і не писати,
стилус 2006 року? серійний номер не читається помилка seed key але з mmp2 v12 ви
один pedra 2004 серійний номер не читається помилка seed нея, але з mmps v12 ви
kia sorento 2005 серійний номер не читається, але з mpps v12 ви
scania r-серії серійний номер не читав.
різні iveco daily і renault серійний ліжка
я читав у школі є edc 15 mercedes sprinter.
здається, що шляхом послідовного мій слабкий,криза особистості.. тепер ви знаєте, що з вашим ви можете нас l' печеня ;)
marco_evolution
26-05-2014, 16:47
Mpps на vag йде від Бога.. А відписатися хочеться півник по-моєму avr? деякі проблеми
Mpps на vag йде від Бога.. А відписатися хочеться півник по-моєму avr? деякі проблеми
Що є які-небудь проблеми в даний час ? ясно, перо, бажаючи оновити свій Пост,,, я можу повідомити, що невелике відхилення c ?.
Я намагався читати Екю з декількох (бензин+ Снд) і моя дружина і....зайняв 52 min. але він читав і зберігається без проблем.
marco_evolution
26-05-2014, 17:44