Прагляд Поўнай Версіі : погляд карту
прывітанне ўсім, я хацеў бы свае меркаванне на гэтую карту чытаць у 159 jtdm 150cv маюць выдалены fap+ сістэмы рэцыркуляцыі ог + mod.....але машына часам ідзе ў recovery не збіраецца больш за 2000 абаротаў у хвіліну, не гарыць........робячы параўнанне з файл-крычы, я заўважыў шмат змен за межамі драйвер.....або яны зрабілі нейкае абнаўленне, ці можа гэта быць з-за.....Дзякуй 7750
забыўся ўставіць файл ori....знайсці яго тут.https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?59-альфа-159.....138/889
прывітанне . для мяне логіка і няправільна.
між тым, павялічваецца крутоўны момант, але не падымаючы астатняе вы заўседы абмежавана дызельнага паліва..
хутка overboost занадта іншыя .лепш працаваць на карце ціску і час іх змене, дзе яны патрабуюцца.
калі ты зняў fap карту turbo, калі аднаўляе nn, вам трэба яго змяніць.
карту і збалансаваную дрэнна. siquramente camminera ,але таму, што і дызель, і, такім чынам, робіць добра ўсе.
як савет, заўседы, калі я магу сабе гэта дазволіць, што вы, каб billanciare i lim дызель і агляд карты, што ў мяне турба.
добрыя выходныя.
eobdexpression
26-04-2014, 16:53
Карту ў пытанне, па-мойму ? браніравалі без лагічнай сувязі, па-за драйвер чапаюць без патрэбы, пара кіраваная, дрэнна, разам з абмежавальнікам, што нават павялічваецца, 410 аб / мін, Што дастаткова неэфектыўна і без логікі) карту педаль няпоўнай, чаму? адсутнічае, час ўпырску ад страху авансаў дадзеных занадта дрэнна ecc.............Абмежавальнікі iq факты, такім чынам, няслушныя нават не былі кранутыя, 2 у той час як у edc16c39 з'яўляюцца tre........................Карацей кажучы, калі вы паклалі карту арыгінальнай і выдаліць fap і клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог andr? безумоўна, лепш ;-)
Хлопцы, усе, праўда, было толькі для майго задавальнення, я ведаю, што ? было зроблена дрэнна. ..на самой справе я зафіксаваў усе, цяпер ідзе цуд...механік сказаў мне, што зроблены добры трэнер....магчыма, я павінен быў размясціць яго ў файл анекдоты. ..
eobdexpression
26-04-2014, 17:25
Хлопцы, усе, праўда, было толькі для майго задавальнення, я ведаю, што ? было зроблена дрэнна. ..на самой справе я зафіксаваў усе, цяпер ідзе цуд...механік сказаў мне, што зроблены добры трэнер....магчыма, я павінен быў размясціць яго ў файл анекдоты. ..
На самай справе ты добра сказаў, аднак у канцы, як вы выправілі? Ты перарабіў карту " з нуля " ці ты паставіў арыгінальны файл з fap і egr ???
у рэшце рэшт я паставіў файл врі з fap ? сістэмы рэцыркуляцыі ог off....машына ідзе дзіўна... цяпер яна хадзіць некалькі дзен, каб убачыць, калі праблема паўторыцца, што хадзіў у recovery....я ўжо я ўжо згадваў, што leggessi файл, што праблема была з-за карты (што soddisfazzione) ...ен быў крыху няўпэўненым, потым, калі ен убачыў працы, што было зроблена, я дала падставу...затым, калі вы вырашылі мне карту з нуля, як вы павінны....дзякуй
eobdexpression
26-04-2014, 17:46
у рэшце рэшт я паставіў файл врі з fap ? сістэмы рэцыркуляцыі ог off....машына ідзе дзіўна... цяпер яна хадзіць некалькі дзен, каб убачыць, калі праблема паўторыцца, што хадзіў у recovery....я ўжо я ўжо згадваў, што leggessi файл, што праблема была з-за карты (што soddisfazzione) ...ен быў крыху няўпэўненым, потым, калі ен убачыў працы, што было зроблена, я дала падставу...затым, калі вы вырашылі мне карту з нуля, як вы павінны....дзякуй
Нічога не важна ? знайшоў ;-)