Прагляд Поўнай Версіі : сумневы па mpps
Добра, вы даведаліся, што, і вельмі легка rifilarsi з пэўных кітайскіх кароткай жыцця, або якія ніколі не працуюць. З гала 1260 вы вельмі абмежаваны, за машыны старэйшыя за 12 гадоў. З MPPS вы можаце зрабіць EDC16 (у некаторых выпадках EDC17, але.), і вы значна больш, крыты. Я MPPS клон еўрапейскага функцыі выдатна ўжо 3 гады і я не магу рэкамендаваць на кітайскія штучкі. Мой і ўбудаваны ў раз'ем obd-чорнага пластыка.
Прывітанне spiki вы можаце сказаць мне, дзе вы куплялі і колькі вы заплацілі? Дзякуй
Я заплаціў 100 або 150€, не памятаю..... І l' эстонія.
Цяпер гэты чувак прадае толькі адзін провад magnietico..... Не мае нічога агульнага.
Магчыма, хто-то будзе зроблена куплю яшчэ нядаўна.
Я зразумеў... Як я магу ўбачыць, калі mpps, што я купляю ? кітайскі ці эўрапейскі?
Яны ўсе кітайскія. Калі вы паглядзіце цэны на Ebay паглядзець, чаму.... то лепей Не больш за іх. Так няма еўрапейскіх клонаў больш вакол.
Вы кажаце, што калі я бяру з eBay-я магу пайсці ну ці крыху пазней, але я павінен купіць іншы? І тады, дылема, і заўседы бяру тое, з каністры, якая каштуе больш? ці толькі кабель, які каштуе менш? Я не хачу, што то з скрынкай, металічная ўзбярэжжа-й? але ў рэшце рэшт ен жа надзейнасць
Не бойцеся рызыкаваць, 20€.... я выдаткаваць грошы на абсталяванне ... і я адразу шмат trombate ад 100€ і больш..... Бывае, нават лепшыя.
Я купіў вельмі добрую mpps v12 (тб trasparanre ) на заліў, і я ніколі не меў ніякіх праблем. Прадавец ? беларуская баттипалья (battipaglia), і я ўзяў ад яго, як mpps коні, і ніколі не было ніякіх праблем.