Перегляд Повної Версії : проблема півник з edc15c7
привіт всім ,сьогодні вранці я написав файл з допомогою galletto eobd 1260 і ? все пройшло добре , як завжди, я спробував ще раз, і коли я "даних ecu" impunta і я отримую повідомлення про помилку, яке говорить мені: "вимкніть запалювання на 10 сек, увімкніть його знову і повторіть спробу....я спробував перезавантажити комп'ютер, змінити гніздо usb, але робить завжди одне і те ж , я повторюю, до сьогоднішнього дня завжди працювало все, навіть з multijet 70cv ...якусь пораду ?
дякую
sportknight
23-04-2014, 15:48
півник я використовував його, я в перший час,кожен раз виходив з нього,він опускав часто,через пару місяців я висів на choido і я взяв mpps...
Що зміниться між Галло і mpps?
sportknight
23-04-2014, 16:07
світ!! у mpps ? простий в установці,pi? стабільним і безпечним,тому, - пі? автомобілі,підтримує лінію can
Mannaccia мені, що я купив півник... Тепер тримаю зібралися на машині в одну тестову картку і всі-я можу йти ne вперед, ні всередині... до Щастя ? карту, що не d? проблем, і я можу ходити
Sergiouu
23-04-2014, 19:35
Мій півник do not work with this ECU. China clone
biondo83
23-04-2014, 19:56
Перевіряє, чи ви ? пошкоджений файл .ept всередині 93c56 del Galletto.
Зробіть резервну копію і порівняти його з цим, що я тобі додаток
привіт biondo83 проблеми 2 :
1 я не можу завантажити вкладення
2 я не зрозумів що ти мені сказав зробити XD
ви можете пояснити краще, дякую:)
biondo83
23-04-2014, 22:08
Як правило, в інтерфейсах, китайських, це розбещує файл, високий ept, який визначає деякі особливості інтерфейсу. Спробуйте прочитати ваш високий ept Mprog і порівняти його з тим, що я вам вкладення.
І сталося зі мною, з півень, але я знаю, що не закон, саме його я шукав, навіть collegandomi прямо в ecu, але нічого не
так, але я читав і писав спокійно на цій ecu досі
блондинка мені вдалося прочитати файл .ept , тільки, що я не можу відкрити вкладення ... є якийсь бази даних, де я можу знайти цей файл ? дякую
Не добре, драйвер. Ви повинні використовувати драйвер, який включений в компакт-диск. Півні, як правило, мають драйвери не йдуть з загальним FTDI.
Можливо, ви також завдали більше ушкоджень, ніж рішень колле зварних швів. Поглянути, щоб всі короткі.
Для зварних швів я впевнений, робота, що я зробив, чому? я перевірив з тестером... що стосується драйверів на прикладеному компакт-диску, навіть ті, йдуть... Я встановлюю їх вручну і використовую Windows xp sp3, що я помиляюся?
Перевірте в device manager, com-порт присутній.... Якщо com і занадто високі... типу COM16 , відредагуйте його в COM-2... або щось низьким. Зараз я не пам'ятаю, як і назва dell кабель... використовую рідко.... Перо, я повинен сказати, що і єдиний, хто мене читає і пише, opel astra EDC15.
Com-порт ? 3-я думаю, це хороша.... Однак, коли я підключити мене читає пристрій usb, послідовний і нормальний?
7748
Зараз я намагався зі мною зробити id на моїй машині....
Я з 1250 старий і не створює віртуальний com-порт , працює через драйвер прямого FTDI FT8U2XX Device ---
Спробуйте встановити драйвер прямий і не VCP
Ок спробує?... Однак я не можу відкрити вкладення завдяки screen
marco_evolution
26-05-2014, 16:52
sar? стрибнув fw, надані в мережі: виправлення і ept і повторити ? програма простий і бінарний файл...якщо не йде, потрібно встановити також ftdi з іншою програмою, яка завжди працює в мережі.
це сталося зі мною, що 1260 не читає ебу користі більше? часто, як edc15.... чесно кажучи, я старався, щоб розігнати. Але v54, працює нормально...
Щоб привести до пошкодження вмісту ftdi треба намагатися оновлення нормально... а.. бачив простота в тесті нічого не варто спробувати оновити мікропрограму. Але це ризик, що якщо не ідентичні, що обладнання перестає працювати повністю... Привіт!