Перегляд Повної Версії : Обговоріть вас ця купівля
пристрасть двигунів
23-04-2014, 10:51
привіт
мене звуть лило, я агрідженто, я заявляю, що у мене немає досвіду управління, я знаю, флеш-cell, замінити компоненти, припаяти отпаять.
мені цікаво, чи багато для цього світу, і після просять поради у магазині ЩЕ ОДИН ФОРУМ ВІДОМИЙ, і особливо після цього форуму, я вирішив замовити необхідне, що мені потрібно для scod блоки управління programm eprom.
Ось так, я вірний!!!, ось що я купив:
1) різні програми(які я міг би також знайти в мережі. але в будь-якому разі ви знаєте, я думав, що при покупці від серйозних людей!!! я міг би допомогти)
3) Upa-usb 1.2
ось що я ? прибув:
поганий упаковки роз'єми usb upa пошкоджені.
galletto2 світло замість трьох, описаних в магазині алюмінієвий корпус без напису (я думаю, що це китайські копії).
до речі ви бачили ціну!! я довіряв їм?
два дні посилаю **** для пояснення, але нічого, ніякої відповіді.
я сподіваюся, що кілька спільних заходів форуму, відповідайте мені! і дайте мені роз'яснення, я думаю, що магазин ? підключений до першим!
спасибі.
Це ? те, що відбувається на інших форумах фахівців........
Я ВНІС ДЕЯКІ ЗМІНИ ВИХІДНОГО ПОВІДОМЛЕННЯ, ТОМУ ЩО
ЗДАВАЛОСЯ, ВІН ПОВІДОМИВ НАМ, ЯК РА, І ЦЕ ФОРУМ, ТОРГОВИЙ ЧИЯ ЄДИНА МЕТА-ОБДУРИТИ ЛЮДЕЙ
blackwolf76
23-04-2014, 13:51
azz... всі ці гроші для китайського клону капусти... максимум ви платите 100 євро-це річ.
legendaryslave
23-04-2014, 14:18
З мого боку він каже, що якщо не з'?rano дурні, не можуть бути розумні
angelolsp
23-04-2014, 14:32
чесно кажучи, з 500 євро отримати європейський... в будь-якому випадку, ви заявляєте це з першим...
привіт
мене звуть лило, я агрідженто, я заявляю, що у мене немає досвіду управління, я знаю, флеш-cell, замінити компоненти, припаяти отпаять.
мені цікаво, чи багато для цього світу, і після просять поради у магазині і, особливо, після форуму я вирішив замовити необхідне, що мені потрібно для scod блоки управління programm eprom.
Ось так, я вірний!!!, ось що я купив:
1) різні програми(які я міг би також знайти в мережі. але в будь-якому разі ви знаєте, я думав, що при покупці від серйозних людей!!! я міг би допомогти)
3) Upa-usb 1.2
ось що я ? прибув:
поганий упаковки роз'єми usb upa пошкоджені.
galletto2 світло замість трьох, описаних в магазині алюмінієвий корпус без напису (я думаю, що це китайські копії).
до речі ви бачили ціну!! я довіряв вам?
два дні посилаю **** для пояснення, але нічого, ніякої відповіді.
великий магазин!! я сподіваюся, що кілька спільних заходів форуму, відповідайте мені! і дайте мені роз'яснення, я думаю, що магазин ? підключений до першим!
спасибі.
Це ? те, що відбувається на інших форумах фахівців........
Мені дуже шкода, чому? нікому, як тобі новачок? перш ніж купити певні цифри я б запитав і документально всьому форуму...є багато користувачів, доступно і язичникам, які ви б порадили.... але привід не ? можливо, ви помиляєтеся з іншого форуму посилання тут не з'?...або краще, я не вважаю, я, може бути.
Sicuramenti можна вирішити, але в наступний раз smanetta p? ходить в мережі, а потім запитайте, що, безумовно, докір, або допомогу приходить
пристрасть двигунів
23-04-2014, 20:24
Привіт RTS, я в італії, в Латинській америці, зробив ? сталося на початківців користувачів на іншому форумі, я тільки поділився нещастя цей хлопчик, щоб зрозуміти, що знаходиться навколо......
Ви добре зробили, щоб повернути, що сталося, чому? коли ви починаєте ви ? gasati тисячі і купити обладнання ? перший крок, щоб? це варто робити обережно,....з вашого посту не знав, що порушника сайті був підключений на іншому форумі.
САЙТ, ДЕ ВИ ГОВОРИТЕ НЕ має З "ProfessionalChipTuning"
СТОСУЄТЬСЯ НОВАЧКІВ, ЯКІ СЛІДУЮТЬ ЦИМ СУСПІЛЬСТВО!
...З мого боку говорить, що якщо не з'?rano дурні, не можуть бути розумні....мудрі слова Legendaryslave.....якщо не їсти курей...не можуть бути лисиці....вчаться
msport (exil77grande)
24-04-2014, 10:58
я пишу червоним, тому що я ж, читаючи, я не зрозумів, що ви говорили в іншому форумі, що я дуже добре знаю, як, але все ж мені здавалося дивним, що сталося, не звернувся на цей форум, але на інший форум (якщо це так можна назвати), що не має store не продає і не коні, і, перш за все, не шахрайство, а потім не відповідає, ще через ***** але я можу сказати, що не перший, в якому відбувається така ситуація, отже, il lupo perde il pelo ma non il vizio
пристрасть двигунів
24-04-2014, 12:21
Добрий день, все працює ? успіху в інший форум, перше, що вони роблять ? видалити пост, другий перегороджують зв'язку або отримаєте бан одразу, і, читаючи в мережі, здається, що є користувачі, які заплатили і не отримувати nulla.........
be я на цьому форумі ви не пробували мій китайський курячий читав в bdm до досконалості, я був поставлений в чергу на модерацію....тільки тому, що? вони повинні були продати їх за потрійною ціною......що то все більше з китаю arrivano....quindi....
крім того, я мав нещастя знати цього веб-сайту, але півник l або платять значно менше, але мені вони попалися на ту ж карту, що не є і ніколи не прийшло або краще, і він, підхід до карти, що автомобіль був трактор, то pi? нічого, зараз я намагаюся від мене, але не мало труднощів з урахуванням недосвідченості
angelolsp
14-05-2014, 14:10
ви можете покластися на сервіс онлайн-цей форум, який, безумовно, має seriet? від продажу в порівнянні з тим,
ви помітили, що і набагато більше? серйозно насправді чи намагався виставити мої проблеми, але мені не дали відповідей може бути опубліковано на тій стороні я не знаю, тут трохи складніше розмістити на потрібному місці мо я вчуся і маю надію, що хтось допоможе мені
хлопці, будьте уважні до того, що ви пишете,навіть мені було зрозуміло, що це був інший форум........пристрасть двигуни, ви зробили мене прийняти удар, і я думаю, навіть ми, адміністратори, etc, будуть впали зі стільця :)
Gheroppa
14-05-2014, 20:38
Вибачте, у мене досвід у цій галузі, 0, гарне це повідомлення, чому? це може допомогти іншим не бути обдуреними, але, читаючи опис, що і в магазині:
УВАГА: Працює тільки з Windows XP (32-розрядна, крім того, необхідно мати Інсталяційний КОМПАКТ-диск Windows, чому? ? обов'язково додайте азіатський мову операційної системи з допомогою Панелі Управління.
Мабуть, щось трохи дивне? На інтерфейсах говоримо, справжня, що я бачу в продажу в мережі, не з'? цей термін...
а то нічого подібного листа адвоката і скаргу кинути.
alfonsoh
04-06-2014, 20:41
що форум втратив від часу credibilit? і onorabilit?, але perlopiu користувачі дійсно в ногу, людей, які створили програмне забезпечення, яке їх помістили його в продажу з метою отримання прибутку, забанених, чому? йшли проти своїх інтересів, я помітив, що деякі засновники та адміністратори-модератори цього сайту (ex завдяки гарному розташуванню користувачів на інший форум) не залишили від часу.
Допомагають тільки для своїх інтересів, допомога в номері платний, сайт, який ви тримаєте на плаву, щоб декілька користувачів, які мають бажання поділитися.
На мій погляд, ви повинні зробити, відчути, чому? за 500 євро я купую kess + ktag + galletto v54 і, можливо, навіть bdm.
що форум втратив від часу credibilit? і onorabilit?, але perlopiu користувачі дійсно в ногу, людей, які створили програмне забезпечення, яке їх помістили його в продажу з метою отримання прибутку, забанених, чому? йшли проти своїх інтересів, я помітив, що деякі засновники та адміністратори-модератори цього сайту (ex завдяки гарному розташуванню користувачів на інший форум) не залишили від часу.
Допомагають тільки для своїх інтересів, допомога в номері платний, сайт, який ви тримаєте на плаву, щоб декілька користувачів, які мають бажання поділитися.
На мій погляд, ви повинні зробити, відчути, чому? за 500 євро я купую kess + ktag + galletto v54 і, можливо, навіть bdm.
Я в повному Давид!!!!факти почути!!!
motorsport
06-06-2014, 00:19
хлопці, рада,при покупці завжди просіть друзів, хто в досвід у цій області, тому ви ніколи не помилитеся!!
дійсно не легко знайти, форум дуже активний в італії.........може бути!!
Gheroppa
07-06-2014, 18:35
Від людини мало в курсі фактів, але як професіонал в області електроніки я можу дати пораду.... Ніхто нічого не дарує... і навпаки, часто речі не завжди pi? care-кращі... тільки чому? хтось користується лазівками людей, щоб витягнути трохи грошей. Для решти мені і довелося взяти з провалів, і останній раз нещодавно для невеликої системи, що мені було потрібно. Купив on-line. Опис не відповідає і не працював. Я міг rivalermi спокійно на paypal ( єдине джерело гарантії, що раджу всім використовувати ) ... для 50eu я написав продавця, що я робив благодійність.. Я був schifato настільки сильно, що я закрив повідомлення і я купив такий же апарат в іншому місці для менше, ніж половина ціни..
Errecinque
19-06-2014, 14:23
Просто щоб зрозуміти і бути з відкритими очима форум засуджений ? те, з датою або без?
francescosparco
26-07-2014, 12:20
перебільшені..... на жаль, ми доведемо все.. але всі речі з китаю буде
matteo87
28-08-2014, 17:55
Просто щоб зрозуміти і бути з відкритими очима форум засуджений ? те, з датою або без?
Безумовно, те, з Датою, уявіть собі, що я забанений на форумі, чому? я підключений з одного комп'ютера, він теж в письмовій формі на вищевказаний форум. Після попросив пояснень, і після того, як довіряли адміністратор не робити цього більше, цей бовдур мене забанили, чому? не ? сподобалася моя Фраза (що це було: сподіваюся, не виникне більше? щось подібне!!).
Errecinque
28-08-2014, 18:23
Безумовно, те, з Датою, уявіть собі, що я забанений на форумі, чому? я підключений з одного комп'ютера, він теж в письмовій формі на вищевказаний форум. Після попросив пояснень, і після того, як довіряли адміністратор не робити цього більше, цей бовдур мене забанили, чому? не ? сподобалася моя Фраза (що це було: сподіваюся, не виникне більше? щось подібне!!).
По суті, до шкіри не мені ? ніколи не любив....і я не пі? пов'язане з м?
замість того, я вважаю, що це інший форум.