КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Абмяркуйце вас гэтая купля

запал рухавікоў
23-04-2014, 10:51
прывітанне
мяне завуць ліло, я агридженто, я заяўляю, што ў мяне няма вопыту кіравання, я ведаю, флэш-cell, замяніць кампаненты, прылітаваць отпаять.
мне цікава, шмат для гэтага свету, і пасля просяць парады ў краме ЯШЧЭ АДЗІН ФОРУМ ВЯДОМЫ, і асабліва пасля гэтага форуму, я вырашыў замовіць неабходнае, што мне трэба для scod блокі кіравання programm eprom.
Вось так, я верны!!!, вось што я купіў:
1) розныя праграмы(якія я мог бы таксама знайсці ў сеткі. але ў любым выпадку вы ведаеце, я думаў, што пры куплі ад сур'езных людзей!!! я мог бы дапамагчы)

3) Upa-usb 1.2

вось што я ? прыбыў:
дрэннай упакоўкі раздымы usb upa пашкоджаны.
galletto2 святло замест трох, апісаных у краме алюмініевы корпус без надпісу (я думаю, што гэта кітайскія копіі).

дарэчы, вы бачылі кошт!! я давяраў ім?

два дні пасылаю **** для тлумачэння, але нічога, ніякага адказу.

я спадзяюся, што некалькі сумесных мерапрыемстваў форуму, адкажыце мне! і дайце мне тлумачэнні, я думаю, што крама ? падлучаны да першых!
дзякуй.
Гэта ? тое, што адбываецца на іншых форумах спецыялістаў........

Я ЎНЕС НЕКАТОРЫЯ ЗМЕНЫ ЗЫХОДНАГА ПАВЕДАМЛЕННІ, ТАМУ ШТО
ЗДАВАЛАСЯ, ЕН ПАВЕДАМІЎ НАМ, ЯК РА, І ГЭТА ФОРУМ, ГАНДЛЕВЫ ЧЫЯ АДЗІНАЯ МЭТА-ПАДМАНУЦЬ ЛЮДЗЕЙ

blackwolf76
23-04-2014, 13:51
azz... усе гэтыя грошы для кітайскага клона капусты... максімум вы плаціце за 100 еўра-гэта рэч.

legendaryslave
23-04-2014, 14:18
З майго боку ен кажа, што калі не c'?rano дурні, не могуць быць разумныя

angelolsp
23-04-2014, 14:32
шчыра кажучы, з 500 еўра атрымаць еўрапейскі... у любым выпадку, вы заяўляеце гэта з першым...

ртс
23-04-2014, 20:12
прывітанне
мяне завуць ліло, я агридженто, я заяўляю, што ў мяне няма вопыту кіравання, я ведаю, флэш-cell, замяніць кампаненты, прылітаваць отпаять.
мне цікава, ці шмат для гэтага свету, і пасля просяць парады ў краме і, асабліва, пасля форуму я вырашыў замовіць неабходнае, што мне трэба для scod блокі кіравання program eprom.
Вось так, я верны!!!, вось што я купіў:
1) розныя праграмы(якія я мог бы таксама знайсці ў сеткі. але ў любым выпадку вы ведаеце, я думаў, што пры куплі ад сур'езных людзей!!! я мог бы дапамагчы)

3) Upa-usb 1.2

вось што я ? прыбыў:
дрэннай упакоўкі раздымы usb upa пашкоджаны.
galletto2 святло замест трох, апісаных у краме алюмініевы корпус без надпісу (я думаю, што гэта кітайскія копіі).

дарэчы, вы бачылі кошт!! я давяраў вам?

два дні пасылаю **** для тлумачэння, але нічога, ніякага адказу.

вялікі магазін!! я спадзяюся, што некалькі сумесных мерапрыемстваў форуму, адкажыце мне! і дайце мне тлумачэнні, я думаю, што крама ? падлучаны да першых!
дзякуй.
Гэта ? тое, што адбываецца на іншых форумах спецыялістаў........

Мне вельмі шкада, чаму? нікому, як табе пачатковец? перш чым купіць пэўныя лічбы я б спытаў і дакументальна ўсім форуму...есць шмат карыстальнікаў, даступна і язычнікам, якія вы б параілі.... але падстава не ? магчыма, вы памыляецеся з іншага форуму спасылка тут не c'?...або лепш, я не лічу, я, можа быць.
Sicuramenti можна вырашыць, але ў наступны раз smanetta p? ходзіць у сеткі, а затым спытаеце, што, безумоўна, папрок, або дапамогу прыходзіць

запал рухавікоў
23-04-2014, 20:24
Прывітанне RTS, я ў італіі, у Лацінскай амерыцы, зрабіў ? адбылося на пачаткоўцаў карыстальнікаў на іншым форуме, я толькі падзяліўся няшчасце гэты хлопчык, каб зразумець, што знаходзіцца вакол......

ртс
23-04-2014, 22:24
Вы добра зрабілі, каб вярнуць, што адбылося, чаму? калі вы пачынаеце вы ? gasati тысячы і купіць абсталяванне ? першы крок, каб? гэта варта рабіць асцярожна,....з вашага паста не ведаў, што парушальніка сайце быў падлучаны на іншым форуме.

САЙТ, ДЗЕ ВЫ КАЖАЦЕ НЕ мае З "ProfessionalChipTuning"

ТЫЧЫЦЦА ПАЧАТКОЎЦАЎ, ЯКІЯ ІДУЦЬ ГЭТЫМ ГРАМАДСТВА!
...З майго боку кажа, што калі не c'?rano дурні, не могуць быць разумныя....мудрыя словы Legendaryslave.....калі не есць курэй...не могуць быць лісы....вучацца

msport (exil77grande)
24-04-2014, 10:58
я пішу чырвоным, таму што я ж, чытаючы, я не зразумеў, што вы казалі ў іншым форуме, што я вельмі добра ведаю, якая, але ўсе ж мне здавалася дзіўным, што адбылося, не звярнуўся на гэты форум, але на іншы форум (калі гэта так можна назваць), што не мае store не прадае і не коні, і, перш за ўсе, не махлярства, а потым не адказвае, яшчэ праз ***** але я магу сказаць, што не першы, у якім адбываецца падобная сітуацыя, такім чынам, il lupo perde il pelo ma non il vizio

запал рухавікоў
24-04-2014, 12:21
Добры дзень, усе працуе ? поспеху ў іншы форум, першае, што яны робяць ? выдаліць пост, другі заступаюць сувязі або атрымаеце бан адразу, і, чытаючы ў сеткі, здаецца, што есць карыстальнікі, якія заплацілі і не атрымліваць nulla.........

maxsek
27-04-2014, 01:52
be я на гэтым форуме, толькі вы не спрабавалі мой кітайскі курыны чытаў, у bdm да дасканаласці, я быў пастаўлены ў чаргу на мадэрацыю....толькі таму, што? яны павінны былі прадаць іх па патройны цане......што то ўсе больш з кітая arrivano....quindi....

сандра
14-05-2014, 12:57
акрамя таго, я меў няшчасце ведаць гэтага вэб-сайта, але пеўнік l або плацяць значна менш, але мне яны трапіліся на тую ж карту, што не з'яўляецца і ніколі не прыйшло ці лепш, і ен, падыход да карце, што аўтамабіль быў трактар, то pi? нічога, зараз я стараюся ад мяне, але не мала цяжкасцяў з улікам неспрактыкаванасці

angelolsp
14-05-2014, 14:10
вы можаце разлічваць на сэрвіс онлайн-гэты форум, які, безумоўна, мае seriet? ад продажу ў параўнанні з тым,

сандра
14-05-2014, 19:48
вы заўважылі, што і нашмат больш? сур'езна на самай справе ці спрабаваў выставіць мае праблемы, але мне не далі адказаў можа быць апублікавана на тым баку я не ведаю, тут крыху больш складана размясціць на патрэбным месцы мо я вучуся і спадзяюся, што хто-то дапаможа мне

Зак
14-05-2014, 19:57
хлопцы, будзьце ўважлівыя да таго, што вы пішыце,нават мне было зразумела, што гэта быў іншы форум........запал рухавікі, вы зрабілі мяне прыняць ўдар, і я думаю, нават мы, адміністратары, etc, будуць ўпалі з крэсла :)

Gheroppa
14-05-2014, 20:38
Прабачце, у мяне вопыт у гэтай галіне, 0, добрае гэта паведамленне, чаму? гэта можа дапамагчы іншым не быць падманутымі, але, чытаючы апісанне, што і ў краме:

УВАГА: Працуе толькі з Windows XP (32-разрадная, акрамя таго, неабходна мець Установачны КАМПАКТ-дыск Windows, чаму? ? абавязкова дадайце азіяцкі мова аперацыйнай сістэмы з дапамогай Панэлі Кіравання.

Мабыць, што-то трохі дзіўнае? На інтэрфейсах кажам, сапраўдная, што я бачу ў продажы ў сеткі, не c'? гэты тэрмін...
а то нічога падобнага ліста скаргу адваката і кінуць.

alfonsoh
04-06-2014, 20:41
што форум страціў ад часу credibilit? і onorabilit?, але perlopiu карыстальнікі сапраўды ў нагу, людзей, якія стварылі праграмнае забеспячэнне, якое іх змясцілі яго ў продажу з мэтай атрымання прыбытку, забаненных, чаму? ішлі супраць сваіх інтарэсаў, я заўважыў, што некаторыя заснавальнікі і адміністратары-мадэратары гэтага сайта (ex дзякуючы добраму размяшчэнню карыстальнікаў на іншы форум) не пакінулі ад часу.
Дапамагаюць толькі для сваіх інтарэсаў, дапамогу, у нумары платны, сайт, які вы трымаеце на плаву, каб некалькі карыстальнікаў, якія маюць жаданне падзяліцца.
На мой погляд вы павінны зрабіць, адчуць, чаму? за 500 еўра я купляю kess + ktag + galletto v54 і, магчыма, нават bdm.

maxsek
04-06-2014, 21:04
што форум страціў ад часу credibilit? і onorabilit?, але perlopiu карыстальнікі сапраўды ў нагу, людзей, якія стварылі праграмнае забеспячэнне, якое іх змясцілі яго ў продажу з мэтай атрымання прыбытку, забаненных, чаму? ішлі супраць сваіх інтарэсаў, я заўважыў, што некаторыя заснавальнікі і адміністратары-мадэратары гэтага сайта (ex дзякуючы добраму размяшчэнню карыстальнікаў на іншы форум) не пакінулі ад часу.
Дапамагаюць толькі для сваіх інтарэсаў, дапамогу, у нумары платны, сайт, які вы трымаеце на плаву, каб некалькі карыстальнікаў, якія маюць жаданне падзяліцца.
На мой погляд вы павінны зрабіць, адчуць, чаму? за 500 еўра я купляю kess + ktag + galletto v54 і, магчыма, нават bdm.

Я ў поўным Давід!!!!факты пачуць!!!

motorsport
06-06-2014, 00:19
хлопцы, рада,пры куплі заўседы прасіце сяброў, хто ў вопыт у гэтай галіне, таму вы не памыліцеся ніколі!!

asdone
06-06-2014, 13:36

ugoboss
06-06-2014, 22:49

сапраўды не легка знайсці, форум вельмі актыўны ў італіі.........можа быць!!

Gheroppa
07-06-2014, 18:35

corland
19-06-2014, 13:50
Ад чалавека мала ў курсе фактаў, але як прафесіянал у галіне электронікі я магу даць савет.... Ніхто не дорыць нічога... і наадварот, часта рэчы не заўседы pi? care-лепшыя... толькі чаму? хто-то карыстаецца шчыліны людзей, каб выцягнуць трохі грошай. Для астатняга мне і давялося прыняць з правалаў, і апошні раз нядаўна для невялікай сістэмы, што мне было трэба. Купіў on-line. Апісанне не адпавядае і не працаваў. Я мог rivalermi спакойна на paypal ( адзіны крыніца гарантыі, што раю ўсім выкарыстоўваць ) ... для 50eu я напісаў прадаўцу, што я рабіў дабрачыннасць.. Я быў schifato настолькі моцна, што я зачыніў паведамленне і я купіў такі ж апарат у іншым месцы для менш, чым палова кошты..

Errecinque
19-06-2014, 14:23
Проста каб зразумець і быць з адкрытымі вачыма форум асуджаны ? тое, з датай або без?

francescosparco
26-07-2014, 12:20
перабольшаныя..... на жаль, мы дакажам усе.. але рэчы ўсе з кітая будзе

matteo87
28-08-2014, 17:55
Проста каб зразумець і быць з адкрытымі вачыма форум асуджаны ? тое, з датай або без?
Безумоўна, тое, з Датай, уявіце сабе, што я забанен на форуме, чаму? я падлучаны з кампутара аднаго, ен таксама ў пісьмовай форме на азначаны форум. Пасля папрасіў тлумачэнняў, і пасля таго, як давяралі адміністратар не рабіць гэтага больш, гэты дурань мяне забанілі, чаму? не ? спадабалася мая Фраза (што гэта было: спадзяюся, не паўстане больш? што-то падобнае!!).

Errecinque
28-08-2014, 18:23
Безумоўна, тое, з Датай, уявіце сабе, што я забанен на форуме, чаму? я падлучаны з кампутара аднаго, ен таксама ў пісьмовай форме на азначаны форум. Пасля папрасіў тлумачэнняў, і пасля таго, як давяралі адміністратар не рабіць гэтага больш, гэты дурань мяне забанілі, чаму? не ? спадабалася мая Фраза (што гэта было: спадзяюся, не паўстане больш? што-то падобнае!!).
У сутнасці, да скуры не мне ? ніколі не любіў....і я не пі? звязана з м?

ugoboss
28-08-2014, 19:28

замест таго, я лічу, што гэта іншы форум.