КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема monster s2r 1000

герцаг
22-04-2014, 22:44
не s? калі для каго-то ? калі-небудзь, але ў мяне праблема на гэты ровар, - сказаў уладальнік каля двух месяцаў f? ен працу галоўкі ад таго, што я мог зразумець, яны ззялі проста p? працы ен сабраў усе механічныя? ен спешыўся цела farfallati і кажа, што ен іх чыстымі і затым адкарэктаваныя, і пакуль мы там цяпер уладальнік скардзіцца, што матацыкл выпуску не падае хутка, да мінімуму, ен гаварыў мне, калі, як ровар, застаецца паскораным ад 2500giri спусціцца, а потым мне сказалі, што мінімум, на гарачым рухавіку ? вакол 1400giri цяпер механік хоча змяніць p? усе степперы у igniettori у farfale цела або нават усяго цела, але!!!

m999
22-04-2014, 23:00
Шчыра? Змяняюць, механік. Калі яны адчуваюць, што кожны, асабліва з тых, хто вынаходзіць карабель, і калі ен прапануе кліентам, якія павінны быць перададзеныя ў якасці - не могуць мець навыкі прафесіянала. І cos? псуюць рынак прафесійных механікаў. Але сур'езныя!!

... але я не думаю, праблема электронікі.

M999

герцаг
22-04-2014, 23:49
мне здаецца, cos? не бачачы руху тэл farfalati я думаю, што замена не так добра я думаю, што нешта зрабіла не так, калі мяне дзвярыма ў тыдзень, паглядзім, што рабіць

stefano261168
23-04-2014, 12:46
глядзець выпадку ж поспеху st2 мой дарагі сябар, пасля ачысткі цела дроселя ж праблема . мы вырашылі з 1 зарэгістраваны матылькоў, якія былі пад кутом 2 sincronizazione з vaquometri тады, не будучы яшчэ дасканалым або распыляецца трохі эфіру, недалека ад заціскаў, якія зацягваюць тэл farfallati і accelerava толькі, здавалася, ўшчыльнення, але яны не былі

герцаг
23-04-2014, 20:02
я таксама думаў, што праблема зыходзіць ад органаў farfallati у, калі, нават калі працы галавы гэтыя праблемы, я ніколі не чуў, як толькі я атрымаю ровар вы падкажыце

biela
25-04-2014, 16:49
Мінімум павінна быць 1100-1200 абаротаў у хвіліну.
Здаецца, халоднага прыему.
Або шрубы байпаса дрэнна рэгулюецца.

З павагай

герцаг
10-05-2014, 23:38
і ў мінулым p? часу, але вы падкажыце, а такі ж механік забыўся паставіць ўшчыльняльныя кольцы ўшчыльнення на байпасных нітаў, а затым было адменена матылькоў ўнутры цела кошкі гэта і выраўноўванне цела і матацыкл пачаў ісці добра, я заўседы кажу, ніколі не забудзе тое, што вы робіце