КПК

Перегляд Повної Версії : презентація нового користувача & невеликий допомоги !!!

jan76
21-04-2014, 22:10
Всім привіт.
Мене звати яна 76 мені 37 років, я живу на Сардинії, я новий користувач цього прекрасного форуму, і я хочу уявити собі, як це слід робити, коли ви входите в перший раз в співтовариство,
У мене завжди була пристрасть до автомобілів, досить сказати, що у мене є fiat grande punto спорт 130 коней !!!
Прекрасне жіноче ім'я? послатися на свій досвід мої сумніви і мої проблеми механіки, в той же час я хочу комплімент з все для гарного форуму, багатий досвід і професіоналізм? останнім часом ? важко знайти на форумах, особливо, коли говорять про автомобілі.
Ще що сказати? нічого, я все в надії, що зможу внести мій маленький внесок у те, що ? мій невеликий досвід в області автоспорту.
Я хотів запитати, якщо хтось може дати мені код цього радіо бачив, що мої відмовилися від мене, і я travata один в руїнах

модель grande punto, радіо Grundig made in Portugal

FA646181906862

інші номери в радіо : серія n 735446970

Дякую заздалегідь, хто я пу? допомогти

msport (exil77grande)
22-04-2014, 09:47
здравствуйте і ласкаво просимо розкажіть вашої професії,перенести обговорення в розділ підходить, враховуючи, що у вас створена в розділі презентації форуму,в будь-якому разі, вибачте, але, щоб розблокувати ваш стерео вам необхідно звернутися в авторизований сервісний центр.

pesceautoservice
22-04-2014, 11:44
вибачте, msport, але де? обговорення перенесено?не вважаю!я, можливо, рішення в іншому, я хотів би дати йому деяку інформацію

jack91
22-04-2014, 14:06
Ласкаво просимо на форум

jan76
22-04-2014, 17:09
вибачте, msport, але де? обговорення перенесено?не вважаю!я, можливо, рішення в іншому, я хотів би дати йому деяку інформацію

привіт , я jan76 , якщо знайшли код, щоб розблокувати моє радіо я хотів би велику користь !!!

lombian
22-04-2014, 23:42
привіт і ласкаво просимо

msport (exil77grande)
24-04-2014, 11:11

іван бачив, що ти в тай на форумі, ви підкажіть,останнім часом на форумі ви зараховують багато, щоб запитати, коди розблокування для своїх радіоприймачів і що не вітається, особливо, якщо це новий користувач, або якщо є декілька msg тому ніхто і кажу, ніхто не повинен розміщувати коди розблокування, в іншому випадку banno.

pesceautoservice
24-04-2014, 20:39
Отримав я за це кожен раз, коли я завжди питаю думку вас, адміністраторів, cos? впевнений, я не помиляюся. Дякую

carlo abarth
24-04-2014, 23:08
ласкаво просимо!!!!