КПК

Перегляд Повної Версії : Lancia Ypsilon 1.2 8v 2004. gpl

Exside81
20-04-2014, 23:23
Привіт, у Мене проблема з ypsilon 1.2 8v gpl. зробив масло і фільтр, я скинути service. до заміни масла все спалахнули i kh на боді та торгові площі.
після зміни я скинути сервіс ? пішов в хороший кінець ? залишився миготливий i kh на дисплеї, і його залишили так, як було..
проблема, і що, коли я пішов, щоб випробувати машину, майнула індикатор двигун не був зафіксований, як звичайно, і авто було не дуже добре до мінімуму вимикається, намагається ходити і, поставивши 4? майже зупиняється, максимум, що ви можете? використовувати і 3? руху, що пу? бути?

Я скидання пакета з multiecuscan з ліцензією і він ніколи не доставляв мені проблем.
я сподіваюся, що мені хтось пу? дати пораду.
Спасибі!

jovandj
20-04-2014, 23:45
Якщо блимає розраховує км ce щось справді якийсь вузол, який не був прикрашений, як правило,....проблеми технічного і дуже діагностувати без коди помилок або інший далекий

zullo
20-04-2014, 23:48
як правило, коли індикатор блимає двигуна ви повинні зробити адаптацію колеса датчика положення розподільчого валу
зроби так, постав на нейтраль і прискорює до її атакувати обмежувач оборотів, а потім покладіть на мінімум, потім riacceleri, а потім покладіть як мінімум, з моменту, коли він вимикається або стає фіксованою.

Alfiuccio
20-04-2014, 23:50
помилки в ecu?

Exside81
21-04-2014, 12:54
Як помилки ecu ne перш ні після того помилка шпигуна мене від помилок ecu.
Я навіть зробив скидання параметрів autoadattativi? я зробив процедуру, яка запитує multiecuscan,там я зробив так...
я не знаю, якщо може бути, то.
x якщо хто-небудь коли-небудь зробив?
спасибі x допомогу!!!

автомобіль не мій, а мого друга, і завтра я повинен знайти рішення.

guaro85
21-04-2014, 21:58
для миготіння км необхідно зробити вирівнювання безконтактними а миготливий індикатор двигуна, роби, як він каже zullo

Exside81
22-04-2014, 20:39
Спасибі, хлопці! я пішов раді регіоні валле-д'аоста, і машина, і повернулася, як раніше, Я врятував ззаду!! Спасибі!
Guaro85 я зробив aliniamento безконтактними і ви, і валун, проставлений Спасибі!
Я також дякую всіх інших!