КПК

Перегляд Повної Версії : погляд карту альфа 147 JTD 115cv

фабіо
20-04-2014, 02:03

7722

jolidj
20-04-2014, 14:24
карту цікаво . у 90н, які ви хочете встановити не вдалося . між тим, у вас є різні карти, ori, які обмежують дизельного палива, то в 90-скасування.....
lim диму вам розмір дорівнює x, що і золото, і т. д. і т. д ..
ви пробували цю карту, opp і ще теорії??

фабіо
21-04-2014, 09:15
Карту я встановив і машину тягне в право, трохи пі? в основному вони низькі, але не ? безумовно, те, що я шукаю.... У будь-якому випадку я намагався налаштувати обмежувач крутного моменту, карту), то передоплата на карту педаль, ви можете пояснити мені, що я помиляюся ? якщо не звільнить, щоб зробити якийсь інший карті, щоб надати 90 мм3? Дякую

jolidj
21-04-2014, 12:43
не, помиляєтеся, нічого, і що ви залишили золотих карт, які обмежують вас дизельного палива і, отже, не доходить до 90.
карту диму, після рядка по прямій , то і також обмежувач . у вас споріднену карти педаль, у грі є lim дизельного палива залежно від temp і т. д ..

манро
21-04-2014, 15:51
фабіо з час вприскування ти партії, зміни в кривий 400bar cio? практично до мінімуму...крім того, завжди в одній і тій же карті, зайдіть в редагування кривих 1400,1600 бар практично марні бачив, що не отримаєте на це тиск....
крім того, навіть якщо зростання на 28% про ваш iq не приходить навіть в цьому випадку у вас 90mm3, що вам відволікатися..
лім дим йде заново з повним знанням справи, видно, що є afr 6 до 1...
щастя, що ви обмежені в iq від багатьох інших карт, для яких не бачите дим в іншому випадку fumavi за звір...

фабіо
21-04-2014, 20:01
привіт всім , я мапу димів я обчислюється cos?...x(значення, що я повинен замінити, що і коробки)= 1200(мг повітря, знову брейк-пойнт, що я in bad dad) / 15(новий afr, що я хочу отримати ) * 0.85 ...ця формула ? зворотний AFR = mg повітря / IQ * 0.85 ....тому, якщо ? неправильно, ви можете illustrarmi як розрахувати цю карту ? дякую

для jolidj, чи можете ви сказати мені, що карта прямо після lim диму, що відповідає і що ж він на осях ? дякую

інша справа...якщо moddo всі карти, які перевіряють IQ я можу отримати, щоб надати 90mm3 ? ? значення справедливо для ін'єкцій або пу? зробити іп? (з turbo орі) ? спасибі всім за наявності

фабіо
22-04-2014, 13:11
хтось пу? скажіть мені, якщо ці два обмежувача я їх змінені в порядку ? я перш ніж тягнути лінію прямої ? дякую

фабіо
23-04-2014, 12:05
хлопці, мені ніхто не може? допомогти ? я застряг не можу зрозуміти, яку карту мені не вистачає для впорскування дизельного палива, які я встановлюю

фабіо
05-05-2014, 11:56
привіт, хто-то пу? скажіть мені, якщо цю карту, гаразд ? у мене багато сумнівів на карті диму ...крім того, я змінив обмежувач тиску турбо, тиску в рампі, щоб не мати помилок, зроблені добре ? дякую
7837