Прагляд Поўнай Версіі : погляд карту альфа 147 JTD 115cv
карту цікава . у 90н, якія вы хочаце ўсталяваць і не ўдалося . між тым, у вас есць розныя карты, ori, якія абмяжоўваюць дызельнага паліва, то ў 90-адмена.....
lim дыму вам памер роўны x, што і золата, і т. д. і т. д ..
вы спрабавалі гэтую карту, opp і яшчэ тэорыі??
Карту я усталяваў і машыну цягне ў права, ледзь у пі? у асноўным яны нізкія, але не ? безумоўна, тое, што я шукаю.... У любым выпадку, я спрабаваў наладзіць абмежавальнік крутоўнага моманту, карту), то перадаплата на карту педаль, вы можаце растлумачыць мне, што я памыляюся ? калі не вызваліць, каб зрабіць які-то іншы карце, каб надаць 90 мм3? Дзякуй
не, памыляецеся, нічога, і што вы пакінулі залатых карт, якія абмяжоўваюць вас дызельнага паліва і, такім чынам, не даходзіць да 90.
карту дыму, пасля радка па прамой , то і таксама абмежавальнік . у вас роднасную карты педаль, у крычы есць lim дызельнага паліва ў залежнасці ад temp і т. д ..
фабіа з час ўпырску ты партыі, змены ў крывой 400bar cio? практычна да мінімуму...акрамя таго, заўседы ў адной і той жа карце, зайдзіце ў рэдагаванне крывых 1400,1600 бар практычна бескарысныя бачыў, што не атрымаеце на гэта ціск....
акрамя таго, нават калі рост на 28% аб вашым iq не прыходзіць нават у гэтым выпадку ў вас 90mm3, што вам адцягвацца..
лім дым ідзе зноўку з поўным веданнем справы, відаць, што есць afr 6 да 1...
шчасце, што вы абмежаваныя ў iq ад многіх іншых карт, для якіх не бачыце дым у адваротным выпадку fumavi за звер...
прывітанне ўсім , я карту дымоў я вылічаецца cos?...x(значэнне, што я павінен замяніць, што і скрынкі)= 1200(мг паветра, зноў брэйк-пойнт, які я in bad dad) / 15(новы afr, што я хачу атрымаць ) * 0.85 ...гэтая формула ? зваротную AFR = mg паветра / IQ * 0.85 ....таму, калі ? няправільна, вы можаце illustrarmi як разлічыць гэтую карту ? дзякуй
для jolidj, ці можаце вы сказаць мне, што карта прама пасля lim дыму, што адпавядае і што ж ен на восях ? дзякуй
іншая справа...калі moddo усе карты, якія правяраюць IQ я магу атрымаць, каб надаць 90mm3 ? ? значэнне справядліва для ін'екцый або пу? зрабіць іп? (з turbo врі) ? дзякуй усім за наяўнасці
хто-то пу? скажыце мне, калі гэтыя два абмежавальніка я іх змененыя ў парадку ? я перш чым цягнуць лінію прамой ? дзякуй
хлопцы, мне ніхто не можа? дапамагчы ? я затрымаўся не магу зразумець, якую карту мне не хапае для ўпырсквання дызельнага паліва, якія я ўсталеўваю
прывітанне, хто-то пу? скажыце мне, калі ў гэтую карту, добра ? у мяне шмат сумневаў на карце дыму ...акрамя таго, я змяніў абмежавальнік ціску турба, ціску ў рампы, каб не мець памылак, зроблены добра ? дзякуй
7837