Перегляд Повної Версії : Scodifica всього Sprinter Bosch 0 281 010 824
Привіт Рага , я повинен scodificare це ебу для Mercedes Sprinter блок управління ? є Bosch 0 281 010 824 / A 153 000 40 79 , дайте мені руку, як втрутитися ???
Дякую
blackwolf76
18-04-2014, 23:26
magariuna читання bdm було б корисно для початку зрозуміти що-то pi?.
magariuna читання bdm було б корисно для початку зрозуміти що-то pi?.
Не, я, здається, бачив порт BDM на цей ебу , я думаю, що потреби діяти безпосередньо на eprom , шукаю інфо, якщо хто-то це так " ввічливо поділитися.
Дякую
Привіт
тільки може зробити immo-off з emulattore.
Привіт
тільки може зробити immo-off з emulattore.
Я пробував шукати емулятор , але я не можу його знайти !! у вас якоїсь інформації в pi? ?
Емулятори є пошук краще.... не пам'ятаю, якщо правила ви можете додати посилання.... але просто, що дослідження, що проводилися в інтернеті, і знайти їх,..
faberecu
19-04-2014, 14:15
тільки якщо ? edc15 c5 зміну 24c02, як в sw балансів і попередньо Jumpy емулятор балансів і перейти...
пошук універсальний emulator v4 або 5
або мб cr1 я беру universal у двох постачальників ? за кордоном , один в районі Катанні ? завжди той самий продукт....
тільки якщо ? edc15 c5 зміну 24c02, як в sw балансів і попередньо Jumpy емулятор балансів і перейти...
пошук універсальний emulator v4 або 5
або мб cr1 я беру universal у двох постачальників ? за кордоном , один в районі Катанні ? завжди той самий продукт....
Привіт
Ви, звичайно.