Перегляд Повної Версії : зміна ебу автоматичної коробки передач lancia musa
Alessio93
18-04-2014, 16:29
привіт, хлопці практично мене проблеми на lancia musa 1.3 multijet 90cv !!! рік зробив зміни в курс раніше були автоматичні, але зараз в рік робиться вручну, і у мене виникають проблеми, для шпигуна, щоб перевірити курс . я відключив блок керування акпп, сигнальні лампи гаснуть, але спалахує, то abs . qualquno знаєте, якщо ви повинні видалити пін на ебу, або якщо ви повинні зробити якийсь інший модифікації ? дякую всім:)
Backgroop
18-04-2014, 17:13
Привіт ? просто, просто міст для мережі can-bus на практиці блоки управління, з'єднані послідовно бортовий комп'ютер, centalina двигуном, блок керування акпп ,Abs проводів мережі can-зелений і коричневий їх розпізнати відразу, так як вони twinstati..
Вибачте, якщо я втручання, але я не розумію, як вони йдуть ponticellate, потрібно покласти їх у контакт разом ? Не створюють помилки в мережі Can ?
Backgroop
18-04-2014, 18:06
Вибачте, якщо я втручання, але я не розумію, як вони йдуть ponticellate, потрібно покласти їх у контакт разом ? Не створюють помилки в мережі Can ?
Не йдуть стикатися разом, як я сказав раніше, блоки управління в серії, отже, два дроти входять і виходять два просто.
Alessio93
18-04-2014, 20:08
Все вийшло спасибі за допомогу назад. Дякую:d
Backgroop
18-04-2014, 20:12
Все вийшло спасибі за допомогу назад. Дякую:d
Уявіть собі, і завжди приємно..
pesceautoservice
26-04-2014, 21:19
як у вас вирішена? як сказав назад? поясніть усе, що ви зробили!!! так, щоб бути зрозумілими.
вибачте, і з proxaggio мережі can, як ви надягаєте? і була змінена також тіла?